Skip to main content

Chevron

Se sortiment

Oplev de markante og stringente linjer i Trækompagniets chevrongulve

Chevrongulve, som også bliver kaldt for fransk sildeben, er et gammelt mønster, som heldigvis er blevet genopdaget. Og vi kan sagtens forstå renæssancen. Med mønsterets markante linjer får boligejere et stringent og snorlige afsæt for boligens mere farvestrålende og livlige indretning.

Gulvet har en nærmest magisk evne til at få rummets møbler til at lyse op på en særlig måde, så hele rummet får et mere eksklusivt look. Trækompagniet er altid åbne over for at investere tid i snedkeriet på nye såvel som gamle mønstre, så vi kan give kunderne de absolut bedste valgmuligheder på markedet.

Godt at vide om chevrongulve

Et chevron-gulv fra Trækompagniet er slidstærkt, en investering for livet og velegnet til såvel store som små rum. Et chevrongulv lægges i 2-lags massiv (vandtæt krydsfiner under egetræ). Den lagrede opbygning gør, at et chevrongulv i 2-lags massiv egner sig godt til blive lagt over gulvvarme, da det bedre kan håndtere temperaturudsving.

Læs mere

Sortiment af chevrongulve

Alle Lyse Mørke

Fås også som chevrongulv

Alle nedenstående gulve fås også i et chevron mønster

Hos Trækompagniet producerer vi alle vores gulve fra bunden. Vi tilbyder skræddersyede løsninger efter dine behov.

Oplev mere

Chevron gulve i 2-lags massiv

Alle de Chevron gulve du finder her på siden er i 2-lags massiv. Det vil altså sige, at gulvet er bygget op i to lag, hvor det nederste lag udgøres af vandtæt krydsfiner, mens det øverste består af egetræ.

Trækompagniet har valgt at specialisere sig i produktion af 2-lags massive plankegulve og parketgulve. Som producent kan vi nemlig styre hele fremstillingsprocessen; råvarer, produktion, overfladebehandling, pakning, distribution og salg.

Løsning med 2-lags massive Chevron gulve er specielt god, når du også gerne vil have gulvvarme. Det er denne type gulve nemlig særdeles velegnet til. Hvis man har et massivt trægulv vil det nemlig bliver påvirket af de store temperatur-sving, som gulvvarme forårsager.

 

Læs mere

Lad også trappen emme af eksklusivitet

Ud over trægulve produceret i et væld af træsorter har vi solid erfaring med andre produkter i træ til hjemmet. Ønsker I eksempelvis en trappe i hjemmet, der matcher jeres nye eksklusive trægulv, tilbyder vi trappeløsninger med afsæt i jeres ønsker og behov. Der er to scenarier:

Enten ønsker I en helt ny trappe, der passer naturligt sammen med det nye gulv, I har fået lagt i hjemmet. Det klarer vi! Her er processen den, at vi kommer og måler op, derefter producerer vi trappen og til sidst ommer vi retur og monterer den. Vi har endnu ikke mødt nogen, der havde et ønske til en trappe, som vi ikke kunne imødekomme.

Eller også har I allerede en færdigproduceret trappe, hvor I ønsker en ny overfladebehandling for at skabe sammenhæng mellem trappe og gulv. Det klarer vi også! Her er processen den, at vi sender trappen til vores træfabrik, som sikrer, at alle trappetrin får samme finish som gulvet, I har fået lagt. På den måde får I skabt harmoni i boligen. Hvilket scenarie kan vi hjælpe jer med?

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Få vores brochure Order our brochure Ja, tak Yes please