Menu

Om os

I 2003 åbnede islændingen Frosti Thordason dørene til Trækompagniet for første gang og den dag i dag, er det stadig Frosti og hans hustru Helga der sidder i spidsen for virksomheden. I nu mere end to årtier har de to delt deres viden og kompetencer indenfor trægulve med resten af verden. Allerede fra starten fik virksomheden god vind i sejlene og den har siden hen, leveret utrolig mange kvalitetsgulve til de danske hjem og virksomheder.

Kvalitet, design og professionel rådgivning er nogle af de vigtigste nøgleord når man skal beskrive Trækompagniet. Lige fra starten har Frosti lagt stor værdi i, at kunne tilbyde den absolut bedste løsning indenfor kvalitetsgulve, til sine kunder. Derfor står Trækompagniet også inde for hvert enkelt gulv der bliver leveret og stiller alle kunder garanti for et gulv i topklasse.

I dag består Trækompagniet af et team af ambitiøse og kompetente medarbejdere, som alle brænder for, at levere sublime løsninger og rådgivning til tilfredse kunder. Vi stræber altid efter det perfekte resultat, som nås med nogle af landets dygtigste gulvmontører.

Hos Trækompagniet tror vi på vigtigheden af en konstant udvikling, som er medvirkende til at skabe og bibeholde en stor interesse hos kunderne. Hvilket også har været medvirkende til, at vores gulve ligger i flere tusinde danske hjem. Vi er meget stolte over, at det nu er anden generation af kunder, der kommer hos os. Det er essens af godt håndværk for os. 

Illustration af showroom

Passionen for træ strækker sig dog længere tilbage end blot 2003

Inden Frosti åbnede Trækompagniet havde han allerede en stor forkærlighed til kvalitets trægulve og havde inden Trækompagniets åbning, beskæftiget sig i flere år med trægulve. Der gik heller ikke længe fra, at Trækompagniet åbnede til, at Frosti og Helga selv producerede deres egne trægulve. På den måde kunne de bedst opnå den høje kvalitet som de helt fra start af har ønsket. Lige siden har de leveret eksklusive trægulve i mange forskellige stile. Dette er også et af kendetegne ved Trækompagniet den dag i dag, nemlig et bredt udvalg af både designs, farver og stilarter.

Island betyder utrolig meget for både Frosti og Helga og det er derfor en stor del af Trækompagniets DNA. Derfor henter de også inspiration i Island når de designer nye farver, strukturer og mønstre til de gulve som du finder hos Trækompagniet.

Trækompagniet står for hele processen fra A til Z

Hos Trækompagniet har vi vores helt egen produktion og montageafdeling. Vi formår således at håndtere alle led internt, hvor vi ikke er afhængige af eksterne led og produktionsafdelinger. Dette giver os en helt unik positionering på markedet, hvor vi 110% kan stå inde for både kvaliteten og designet. Intet er således overladt til tilfældighederne, når du køber dit trægulv gennem Trækompagniet.

Vi er med på hele rejsen – helt fra når træet bliver fældet i skoven og til når det færdigproducerede trægulv leveres til dig. Vi kan ydermere tilbyde det største vareudvalg indenfor eksklusive trægulve i hele Skandinavien, hvor du finder noget til enhver smag. De elegante plankegulve, de eksklusive sildeben og det enestående chevron.

Trækompagniet

Vi hiver naturen indendørs med inspiration fra vulkanøen

Island løber gennem årene på grundlægger Frosti Thordarson og det samme gør sig gældende ved Trækompagniet. En stor del af inspirationen hentes fra Island og den storslåede natur, som findes der. Man kan ikke sige Island uden at sige ”natur”. Naturen fylder nemlig en enorm stor del for landet, som byder på mange forskellige naturtyper

Bombastiske vulkaner, betagende gletsjer, smukke elve, frodige enge, mægtige vandfald og dybe fjorde. Denne smukke natur formår vi at hive indenfor i boligen med eksklusivt trægulv, som vil pryde hjemmet på smukkeste vis.

Vores største styrke er vores kompetente medarbejdere

Vi er et hold af kompetente medarbejdere, som står klar til at rådgive dig omkring valget af trægulv. På denne måde sikrer vi, at du får et resultat, som vil holde mange generationer frem.  

Frosti Thordarson

Martin Goosmann

Helga Sigurdardottir

Mikkel Pedersen

Sidsel Gammelgaard Askov

Silja Von Deden

Tal med en ekspert