Menu

Plankegulve

Se udvalg af plankegulve

TK Eg Classic Plankegulv

Trækompagniets plankegulve tilføjer ny sjæl til dit hjem

Som store bløde penselstrøg ligger plankerne sig side om side i et plankegulv og skaber ro i rummet. Uanset om plankerne er lagt i faldende længder – en klassisk måde at lægge plankegulve på, hvor plankerne har samme bredde med forskellige længder – eller ensartede længder, så indbyder plankerne til, at hjemmets beboere og gæster kan indtage og nyde rummet.

Plankerne i sig selv, som de ligger der i op til 30 centimeters bredde, er i én stav med en særegen struktur. De fremtrædende, naturlige åreaftegninger og naturens spil tilfører en unik stemning og et harmonisk udtryk til rummet.

Plankegulve er et klassisk valg af gulv som passer ind i enhver bolig. Gulvet lægger sig som bløde rene linjer under dine møbler og giver ro og balance i dit hjem. Når du vælger plankegulve fra trækompagniet så får du et gulv der tåler en masse slid og hverdagens rutiner. 

Uanset hvilket type gulv du vælger fra os, så garanterer vi et produkt i særklasse og i meget høj kvalitet. Dit nye plankegulv vil derfor kunne holde til et liv med alt hver det indebære af både børn, hyggelige stunder med familie og venner og dagligdagens slid.

Godt at vide om plankegulve

Et plankegulv fra Trækompagniet er slidstærkt, en investering for livet og en opgradering af hjemmet. Samtidig udmærker plankegulve sig ved, at det er særligt velegnet til at lægge over gulvvarme.

Ud over trægulve produceret i 20 forskellige træsorter har vi solid erfaring med andre produkter i træ til hjemmet. Har I en trappe, der skal have nye gulvtrin, tilbyder vi trappeløsninger i tilsvarende overfladebehandling som gulvene, inklusiv de ønskede lister. Trappeløsningen designer vi sammen med afsæt i jeres ønsker og behov.

Find også de populære sildebensgulve her. 

Fås også som plankegulve

Alle nedenstående gulve fås også som plankegulve

Hos Trækompagniet producerer vi alle vores gulve fra bunden. Vi tilbyder skræddersyede løsninger efter dine behov.

Bredt udvalg af flotte plankegulve i forskellige træsorter

Hos Trækompagniet forhandler vi et bredt udvalg af forskellige plankegulve i flere forskellige træsorter. På den måde har du mere at vælge imellem, og kan derfor forhåbentlig få nøjagtigt det look du drømmer om.

Massive eller to-lags plankegulve i eg

Der findes to forskellige måder at lave denne type trægulve på. Massive plankegulve eller to-lags gulve. Tidligere var massive gulve den mest foretrukne og den som flest forbandt med eksklusive trægulve.

Men massive trægulve kan have nogle udfordringer, når de ligger sådan som vi bygger huse i dag. Derfor er der flere og flere der i stedet vælger to-lags plankegulve. For eksempel går de massive gulve ikke godt sammen med gulvvarme og det er en ting, mange i dag foretrækker. Så hvis du ønsker gulvvarme under dit trægulv, så skal du vælge et to-lags- fremfor et massivt plankegulv.

Vi er nævnt i forskellige artikler.

Informationer omkring plankegulv

Navn Plankegulv TK Eg Vulcano Light TK Eg Lava Plankegulv Plankegulv TK Eg Vulcano Fox TK Eg Mallorca XXL Plankegulv TK Eg Classic plankegulv TK Massiv Douglas plankegulv TK Eg Vulcano plankegulv
Farve Lys Mørk Mørk Lys Lys Lys Mørk
Bredde 140 / 180 / 220 / 260 mm 140 / 180 / 220 / 260 mm 140 / 180 / 220 / 260 mm 240 / 300 / 350 / 400 mm 158 / 192 / 240 / 280 mm 250 / 300 / 350 mm 140 / 180 / 220 / 260 mm
Plankelængde 800 – 2400 mm 800 – 2400 mm 800 – 2400 mm 2000 – 10000 mm 2000 – 2400 mm 2000 – 9000 mm 800 – 2400 mm
Tykkelse 16 / 21 / 30 mm 16 / 21 / 30 mm 16 / 21 / 30 mm 15 / 19 mm 15 mm 28 / 33 mm 16 / 21 / 30 mm

Sådan undgår du et gulv der knirker

Der er ikke noget værre end trægulve der knirker når man går henover dem. Det forstyrrer og det er bestemt ikke meningen, at et plankegulv skal knirke, men ikke desto mindre er det altså et problem som mange oplever med deres trægulve. 

Der er heldigvis flere ting, du kan gøre for at undgå at dine gulve knirker efter de er blevet lagt. For det første så skal du vide at massive trægulve har større tildens til at slå sig og knirke end to og tre-lags planker. Derfor anbefaler vi meget sjældent massive trægulve – heller ikke som plankegulve. 

Derudover har dit undergulv og monteringen af dit plankegulv utrolig meget at sige, i forhold til hvordan gulvet opfører sig når det er færdigt.

Hvilket undergulv passer til plankegulve?

Når det kommer til denne type gulv har du faktisk flere muligheder med undergulv. Når du skal vælge undergulv og montering af dit plankegulv, så kan du nemlig både vælge et svømmende gulv, et fuldlimet gulv og få det lagt direkte ovenpå beton. 

Løsningerne har forskellige fordele fx har de fleste i forvejen svømmende gulve, derfor kan det være den billigste løsning. Vælger du derimod et fuldlimet plankegulv, så er du helt sikker på, at gulvet hverken vil give eller slå sig. Med et sådant gulv er du derfor helt sikker på et gulv, der ikke knirker. 

Et fuldlimet plankegulv er derudover også virkelig godt for akustikken i din bolig. Der er ikke mange der ved det, men limen ved denne type gulv er med til at give rummet en fantastisk akustik. Det er der rigtig mange, der finder som en kæmpe fordel, når de skal vælge hvilket type undergulv og montering de ønsker af deres plankegulv.

Smag og behag i valget af plankegulve

I valget af plankegulve kan vandene hurtigt dele sig, hvad angår design, størrelse, træsort, lakering og meget andet. Det respekterer vi selvfølgelig, og derfor kan vi specialdesigne dit unikke gulv ud fra alt til den træsort, du ønsker, og til den glans og behandling, du ønsker.

Desuden kan vores træplanker fås i forskellige størrelser og længder, så du kan skabe dit helt eget look. Vi har bredder lige fra 140 mm og til 260 mm, hvor længderne her ligeledes strækker sig fra 800 – 10.000 mm alt efter, hvilken type træ, du vælger til dit gulv.

Du kan se disse mål uddybet i vores tabel her på siden, og har du de mindste spørgsmål angående dine muligheder i hjemmet, er du mere end velkommen til altid at kontakte os gennem vores formular herunder, på mail info@traekompagniet.com eller på telefonnummeret +45 44 44 16 20.

Hjælp til valg af det rette gulv

Som eksperter i netop alle typer af trægulve, plankegulv, sildebens og chevron, står vi klar til at vejlede dig i dine valg. Vi kan vejlede og rådgive lige fra udvalget af den rette nuance, stil og til monteringen af dine plankegulve. Er du nysgerrig på, og ønsker du at mærke træet, kan du køre ud forbi vores showroom i Buddinge.

Virksomhedsnavn Trækompagniet ApS
Adresse Buddinge Hovedgade 321 Showroom, 2880 Bagsværd
CVR nummer 27161197
Telefonnummer +45 44 44 16 20
Mail info@traekompagniet.com

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Kontakt en ekspert - traekompagniet

Tal med en ekspert