Menu

Trappe der passer perfekt sammen med dit trægulv

Uanset om du har plankegulve, sildebensgulve eller chevron gulve så kan du nemt få en trappe der harmonere designmæssigt med dit gulv. Det er vores fornemmeste opgave, at sørge for at både din trappe og dit trægulv er lavet, så det passer sammen og giver et glidende og stilrent udtryk i dit hjem. En trappe, der passer med gulvet kan hjælpe med at skabe et sammenhængende og harmonisk udseende i dit hjem.

 

Når en trappe adskiller sig fra gulvet i farve eller struktur, kan det føre til et visuelt brud i designet og give et usammenhængende udseende. Desuden kan en trappe, der passer med gulvet også skabe en følelse af kontinuitet og flow mellem de forskellige etager eller rum i boligen. Det kan være medvirkende til, at give en illusion af mere plads i rummet og en følelse af åbenhed og sammenhæng igennem hele boligen.

Sammenhæng mellem trappe og gulv

For at det arkitektoniske udtryk i hjemmet harmonerer, er det vigtigt at din trappe og dit gulv passer sammen. Det kan man både gøre ved at vælge to forskellige materialer der passer godt sammen, eller ved at vælge samme materiale på både gulvet og trappen. Når en trappe og et gulv harmonerer sammen skaber det en glidende og elegant overgang mellem de forskellige områder i hjemmet.

 

Dette giver et homogent udtryk i designet. En trappe der passer godt sammen med gulvet gør at hjemmet ser mere elegant og sofistikeret ud samtidig med, at en god trappe øger sikkerheden i hjemmet. Ønsker I derfor en trappe der passer naturligt sammen med det trægulv i har fået lagt, så hjælper vi naturligvis også meget gerne med det.

 

Sikkerheden er vigtigt ved renovering af trappen

Det er vigtigt at overveje sikkerhedsparametrene ved en trappe der passer til gulvet. Når trægulvet og trappen passer sammen i farve og struktur, så vil det være visuelt lettere at se markeringen og trinene. Derfor har det også en sikkerhedsmæssig betydning at trappen og gulvet har samme visuelle udseende. Renovering af sin trappe har derfor flere fordele en udelukkende det visuelle. Renovering af trappen kan for nogen virke uoverskuelig, derfor gør vi alt hvad vi kan for, at lette processen så meget som muligt. Ligesom med vores trægulve er vi med dig hele vejen, når du en renovering af din trappe, det gør vi for at processen og resultatet skal være let og forudsigeligt for dig som kunde.

I det hele taget kan en trappe, der passer sammen med gulvet, hjælpe med at skabe et sammenhængende og stilfuldt udseende i dit hjem, samtidig med at det bidrager til, at forbedre sikkerheden for at man ikke falder på trappen.

Sådan kan vi hjælpe dig med din trappe

Når en trappe skal renoveres, så sender vi vores gulvmontører ud for at måle jeres trappe og trappetrin op. Derefter producere vi nye trappetrin til jer, med afsæt i jeres ønsker og behov. Når trappetrinene er færdigproduceret kommer vi og montere de nye trin på jeres trappe. Vi sørger for hele processen og at trappetrinene og gulvet passer perfekt overens.

Det kan også være at I ønsker en helt ny trappe til jeres hjem. Her hjælper vi også meget gerne med at få trappen og trægulvet til at harmonere med hinanden. Når det er en helt ny trappe I skal have lavet, så skal I have fat i en trappespecialist til at lave selve trappen. De ubehandlede trappetrin sender vi derefter til vores fabrik, som dermed sikre, at alle trappetrin får samme finish som jeres gulv. Derefter vil det være trappespecialistens egne montører der sætter trappen og trinene op.

Uanset hvad jeres situation er, så hjælper vi meget gerne med at få jeres trappe og trægulv til at passe sammen og skabe harmoni i jeres hjem.

 

Tal med en ekspert