Chevron gulve

Se udvalg af chevron gulve

TK Eg Mallorca Chevron

Oplev de markante og stringente linjer i chevron gulve

Chevron gulve, som også bliver kaldt for fransk sildeben, er et gammelt mønster, som heldigvis er blevet genopdaget. Og vi kan sagtens forstå renæssancen. Med mønsterets markante linjer får boligejere et stringent og snorlige afsæt for boligens mere farvestrålende og livlige indretning.

Gulvet har en nærmest magisk evne til at få rummets møbler til at lyse op på en særlig måde, så hele rummet får et mere eksklusivt look. Trækompagniet er altid åbne over for at investere tid i snedkeriet på nye såvel som gamle mønstre, så vi kan give kunderne de absolut bedste valgmuligheder på markedet.

Godt at vide om chevron gulve

Et chevron gulv fra Trækompagniet er slidstærkt, en investering for livet og velegnet til såvel store som små rum. Dette gulv lægges i 2-lags massiv (vandtæt krydsfiner under egetræ). Den lagrede opbygning gør, at et gulv i 2-lags massiv egner sig godt til blive lagt over gulvvarme, da det bedre kan håndtere temperaturudsving.

Sortiment af chevron gulve

Filter chevron gulve
  • Alle
  • Lyse (2)
  • Mørke (1)

Fås også som chevron gulv

Alle nedenstående gulve fås også i et chevron mønster

Hos Trækompagniet producerer vi alle vores gulve fra bunden. Vi tilbyder skræddersyede løsninger efter dine behov.

chevron gulve

TK Eg Vulcano sildebensgulve

TK Oak Toscana Dark sildebensgulve

TK Eg Vulcano plankegulve

Chevron gulve i 2-lags massiv

Alle de chevron gulve du finder her på siden er i 2-lags massiv. Det vil altså sige, at gulvet er bygget op i to lag, hvor det nederste lag udgøres af vandtæt krydsfiner, mens det øverste består af egetræ.

Trækompagniet har valgt at specialisere sig i produktion af 2-lags massive plankegulve og parketgulve. Som producent kan vi nemlig styre hele fremstillingsprocessen; råvarer, produktion, overfladebehandling, pakning, distribution og salg.

Løsning med 2-lags massive parketgulve i chevron gulve er specielt god, når du også gerne vil have gulvvarme. Det er denne type gulve nemlig særdeles velegnet til. Hvis man har et massivt trægulv vil det nemlig bliver påvirket af de store temperatur-sving, som gulvvarme forårsager.

Vi er nævnt i forskellige artikler.

Informationer omkring chevron gulve

Navn TK Eg Vulcano Fox chevron gulve TK Eg Mallorca Chevron TK Eg Toscana Chevron
Farve Mørk Lys Lys
Bredde 100 / 120 / 150 mm 100 / 120 / 150 mm 100 / 120 / 150 mm
Plankelængde 520 / 640 / 920 mm 520 / 640 / 920 mm 520 / 640 / 920 mm
Tykkelse 16 mm 16 mm 16 mm

Hvor stammer chevron mønsteret fra

Chevron mønsteret består af parallelle planker, der er skåret på en vinkel og derefter lagt i en v-form hvor enderne skaber en spids. Det minder på mange måder om et herringbone mønster, hvor fransk sildeben i stedet for at have det rette linjer, er skåret på skrå. 

Det skaber en mere dynamisk og elegant stil. Et chevron gulv kan laves i mange træsorter og du kan derfor se gulvet i mange forskellige nuancer.

Mønsteret har en lang historie bag sig og er blevet brugt i flere forskellige kulturer og sammenhænge gennem tiden. Dog kan mønsteret spores helt tilbage til oldtiden, hvor man også brugte til i keramik og tekstiler kulturer. Det er fundet i både Grækenland, Egypten og Romerriget. 

I dag er chevron mønsteret igen blevet populært i mode- og designverden, hvor det både ses som gulve men i lige så stor grad på badeværelset lagt med fliser.

Hos Trækompagniet er vi altid åbne overfor at investere tid i snedkeriet på nye såvel som gamle mønstre, så vi altid kan give vores kunder de absolut bedste valgmuligheder på markedet. Du kan desuden se eksempler på designet på vores Instagram.

Chevron gulv og gulvvarme

I dag foretrækker de fleste at få lagt gulvvarme i deres boliger. Derfor er der mange der gerne vil have et gulv, hvor det er muligt at få lagt gulvvarme under og her er vores chevron gulv ingen undtagelse. Du kan derfor roligt gå og drømme om et fransk sildeben gulv fra Trækompagniet, selvom du også ønsker gulvvarme. De eneste gulve vi har, som ikke fungere godt sammen med gulvvarme er vores massive trægulve.

Er du mere interesseret i sildebensgulve eller plankegulve, så find dem her.

Massive parketgulve i stilrent design

Vi elsker, at kunne lade nordiske stilrene drømme komme til virkelighed, og derfor kan vi hjælpe dig med at indrette dit hjem med massive parketgulve i stilrent design. Du kan med chevron gulve, eller såkaldt fransk sildeben, skabe elegante og moderne rammer.

Med et stilrent valg, såsom fransk sildeben, sildeben eller plankegulve, er du sikret et design, der holder mange år frem, og som de færreste bliver trætte af. Det er et klassisk valg, som aldrig går af mode. Det er derfor ofte en god investering i din bolig.

Vil du personliggøre dit gulv, kan du vælge mellem flere forskellige træsorter, behandlinger, længder og bredder. Det gør, at du kan vælge det chevron parket, der passer ind i dit unikke hjem, og lade dine gulve skille sig en anelse ud.

Kompetent og kreativ rådgivning

Hos Trækompagniet er vi en samling ildsjæle, som alle brænder for at skabe de smukkeste og mest organiske rammer, om netop dit hjem. Vi er eksperter i trægulve, og vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning i valget af gulv, nuance og længde, til montering og behandling af gulvet.

Du er desuden velkommen til at kigge ud forbi vores showroom i Bagsværd, hvor du kan få syn for sagen og mærke på materialerne. Herude kan du desuden se eksempler på, hvordan et chevron gulv er lagt, og hvordan chevron gulve kan kombineres med en trappeopgang i træ.

Vi kommer også gerne hjem til dig og ser på dine muligheder og begrænsninger, så du kan blive tryg i dit valg af trægulv i hjemmet. Vi stræber nemlig altid efter det bedste resultat. Hvert projekt er forskelligt.

Kontakt os på nedenstående kontaktformular, på mail info@traekompagniet.com eller på telefonnummeret 44 44 16 20.

Virksomhedsnavn Trækompagniet ApS
Adresse Buddinge Hovedgade 321 Showroom, 2880 Bagsværd
CVR nummer 27161197
Telefonnummer +45 44 44 16 20
Mail info@traekompagniet.com

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Kontakt en ekspert - traekompagniet

Tal med en ekspert