Menu

Egenproduktion er en selvfølge – og en sikkerhed

Når man som Trækompagniet har rødder, der er solidt placeret i træbranchen, går man ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor ejer og driver vi vores egen trægulvproduktion, hvor vi gør os umage med at udvælge det bedste råmateriale, tilskære optimalt og bearbejde materialet efter alle kunstens regler. 

At vi har vores egen produktion, giver os de bedste forudsætninger for at udleve den faglige stolthed, der nu har domineret i familien i fire generationer. Ligesom egenproduktion er vores kunders garanti for, at vi tager det fulde ansvar for at lægge gulvet korrekt. 

”Vi er ikke tilhængere af automatiske produktioner uden sjæl."

– Frosti Thordarson, direktør i Trækompagniet siden 2005

"Hos os bliver træet båret frem af fagfolk – fra rå stamme til færdigbehandlet planke."

– Frosti Thordarson

"Faktisk er træet 12 gange i forskellige hænder i løbet af processen, når vi udvikler vores håndlavede planker og stave.”

– Frosti Thordarson

Om Vulcano-serien

Vulcano-serien forener vores passion for træhåndværk og Island. Alle Vulcano-gulvene er inspireret af det vulkanske landskab på Island, hvor vi fra Trækompagniet stammer fra.

Ved at varmebehandle massivt træ har vi inviteret Islands råhed, mørke lava og touch af vildskab ind i de lyse moderne hjem.

Særpræg er en naturlighed for alle Vulcano-gulvene, da alle planker er håndlavede og dermed er ingen planker ens. Som i naturen.

Tal med en ekspert