Menu

Montage

Vi skræddersyer gulvet så det passer perfekt til dit hjem

Når du køber et gulv hos os, så køber du ikke blot et færdig produceret gulv. Du køber en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dit hjem, din stil og dit liv. Med et gulv fra Trækompagniet skal du ikke gå på kompromis med noget. Vi ved, at vores gulve er i topkvalitet og vi tør derfor godt tage ansvar for hele processen og stiller 100 procent garanti for vores arbejde.


Vi har lagt gulve i mere end 20 år og vores gulve ligger i mere end 6000 danske hjem. Vi har derfor stor erfaring i, at hjælpe dig med at finde frem til dit drømmegulv og sørge for at det ligger som det skal.  

Vi stiller garanti for et godt resultat

Når du køber gulv hos os, så vælger du selv om det skal være os eller en anden der står for montagen af gulvet. Men hvis du lader os stå for gulvlægningen, så stiller vi garanti for et godt resultat. Vi har mange års erfaring i gulvlægning og kender vores gulve til punkt og prikke. Vi kan derfor hundred procent stå inde for vores gulve såvel som vores montage af dem. Det er blandt andet en af de ting vores mange kunder finder stor tryghed i, nemlig vores garanti for deres nye gulv. Det betyder også, at når du køber et gulv hos os, så skal du ikke selv røre en finger med hensyn til gulvet, vi tager os af hele processen og ansvaret.

Omhyggelighed til fingerspidserne

Der findes ikke næsten ikke noget mere irriterende end et gulv der knirker og giver sig, når man går på det. Gulvet skal være mindst lige så funktionelt som det er smukt og det er i al beskedenhed vores spidskompetence.

Når man vil have nyt gulv, er det også vigtigt at tænke over hvilken type undergulv man ønsker. Det er de færreste der ved, hvor stor en rolle undergulvet spiller i forhold til oplevelsen af det færdige resultat. Også her stiller vi garanti for, at undergulvene er af lige så høj kvalitet som selve gulvet.

Vi har håndplukket de bedste håndværkere

Alle vores trægulve er håndlavede og er af den absolut bedste kvalitet man kan finde på markedet. Men vi ved også, at gulvet ikke er bedre end måden det er lagt på. Derfor har vi håndplukket de dygtigste snedkere, tømrere og gulvlæggere der alle er specialuddannede indenfor fuldlimede gulve.

Når vi i fællesskab har fundet frem til jeres drømmegulv, så kommer vi og måler op i rummene. Vores håndværkere kommer også gerne og hjælper med at finde ud af hvilket undergulv i allerede har og om der skal gøres noget ved det, inden jeres nye gulv kan monteres. I kan derfor trygt læne jer tilbage og lade os tage os af både opmåling, levering og montering.

Tal med en ekspert