Grå sildebensgulv - Eksklusive gulve i kolde nuancer

Et gråt sildebensgulv er ikke bare en smuk og enestående løsning til hjemmet, men også en dekorativ løsning, som kan give ethvert rum liv. Hos Trækompagniet finder du flere flotte gulve i grå nuancer. Lad os inspirere dig til eksklusive gulvløsninger.

Grå sildebensgulv

Dekorative løsninger i hjemmet

Der er mange fordele ved at vælge et naturligt trægulv. Først og fremmest, er det en ganske smuk løsning, hvor naturen bringes indenfor. Træets årer skaber en smuk og unik dekorativ løsning, hvis man vælger et almindeligt plankegulv.

Vælger man derimod et gråt sildebensgulv, vil ikke bare træet være dekorativt, men også selve gulvet, da det lægges i et eksklusivt mønster, som mange vil misunde. Sildeben er en klassiker, som aldrig går af mode, og derfor kan du også med fordel vælge netop denne type til dig hjem.

Vælg dit grå sildebensgulv med omhu

Hos Trækompagniet finder du, som nævnt, flere forskellige nuancer af grå trægulve, som du med fordel kan vælge imellem, hvis du drømmer om grå sildebensgulv.

Blandt vores mange muligheder, finder du blandt andet disse gulvtyper i smukke grålige nuancer:

TK Eg Vulcano Sildeben
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Vulcano Light Plank
TK Eg Lava Plank

Bliv også inspireret til andre smukke gulvmønstre. Se vores flotte chevrongulve, eller gå med et simpelt, men eksklusivt plankegulv.

Rådgivning til valg af grå sildebensgulv

Vil du se mere til dine muligheder for grå sildebensgulv, kan du med fordel kontakte vores dygtige rådgivere for at søge hjælp.

Vil du se og føle vores gulve på egen krop, kan du besøge vores showroom i Bagsværd, hvor en rådgiver kan hjælpe dig med at finde dit næste grå sildebensgulv.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert