Menu

Hvidt sildebensgulv - Lyse gulve fra Trækompagniet

Drømmer du om et hvidt sildebensgulv i dit hjem? Hos Trækompagniet finder du flere, flotte løsninger til lyse trægulve, som du med fordel kan bruge i din indretning. Vi specialiserer os i eg. Derfor vil vores massive løsninger også være holdbare i mange år frem.

Hvidt sildebensgulv

Indret med lyse gulve

Vil du gerne skabe mere lys i dit hjem, kan lyse gulve være en rigtig god måde at gøre det på. Da de lyse nuancer fanger sollyset og reflekterer det ud i rummet, kan netop et hvidt sildebensgulv være en god løsning til at få mere lys ind i rummene.

I vores sortiment finder du flere flotte gulve i lyse nuancer, som du med fordel kan anvende, hvis du ønsker et hvidt sildebensgulv. Se blandt andet vores:

TK Eg Massiv Sildeben
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Classic Plank
TK Eg Vulcano Light Plank

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rette nuance, så kontakt os i dag for at høre mere.

Et hvidt sildebensgulv fra Trækompagniet

Vælger du et hvidt sildebensgulv fra Trækompagniet, vil du være sikker på at få en god og holdbar løsning, da alle vores gulve er produceret i massiv eg. Egetræ er kendt for at være ganske slidstærkt og noget af det hårdeste træ på markedet.

Du kan derfor også være sikker på at kunne nyde det i mange år, inden du behøver at gøre noget ved det. Lær mere om oliebehandling af trægulv, hvis du vil sikre, at dit gulv holder i årtier.

Skal vi hjælpe med at finde det rette sildebensgulv?

Lad Trækompagniet hjælpe dig med at finde det helt rette gulv, som du vil sætte pris på. Hos os finder du et væld af løsninger. Vi har forskellige størrelser, farver, nuancer og mønstre, som du med fordel kan vælge imellem.

Er det et hvidt sildebensgulv, der glæder dig, så finder vi også en god løsning til dette. Besøg vores showroom i Bagsværd, hvis du vil se vores farver og størrelser helt tæt på, og lad vores rådgivere hjælpe dig med udvælge den rette løsning til dit hjem.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert