Menu

TK Plejeolie Klar

Pris

295,00 kr.

TK plejeolie er en klar plejeolie der beskytter dit trægulv mod slid, ridser og pletter. Plejeolien hjælper også dit gulv imod at blive tørt og kedeligt at se på. Vores plejeolie er med til at bibeholde træets naturlige sundhed og tilføjer en glansfuld overflade til dit gulv, som får det til at se mere levende og naturligt ud. Vores klare plejeolie forbedrer træet og dets farve, hvis det er blevet trist at se på efter meget slitage. Olien vil gå dybt ind i træet og forbedre trægulvets farve og mønster og dermed fremhæve trægulvets naturlige skønhed.

Vores træolie er med til at give trægulvet en hvis vandafvisende overfalde og er dermed til at beskytte trægulvet imod vandskader. Det er dog altid vigtigt at tørre op, hvis man spilder væske på sit gulv. Overdrevne mængder vand, vil ødelægge gulvet. Plejeolie i klar er velegnet til alle typer af trægulve og alle farver træ.

Anvendelse:

Inden du påfører plejeolien er det vigtigt at gulvet er gjort helt rent. Her kan du med fordel anvende vores gulvsæbe. Når du har anvendt gulvsæben, så lader du gulvet tørre helt og når det er tørt er du klar til at påføre vores plejeolie. Når du skal påføre plejeolien er det vigtigt at du påføre den i et tyndt og jævnt lag over hele gulvet. Så lader du olien sidde og absorbere ind i træet. Når gulvet har suget olien, så tørre du forsigtigt eventuelt overskydende olie af med en tør klud. Lad olien tørre i mindst 12 timer inden du tager rummet i brug. OBS ryst flasken grundigt inden brug.

Relaterede produkter

Har du set vores andre plejeprodukter til trægulve? Disse kunne også være måske også være interessante for dig.

Tal med en ekspert