Menu

TK Plejeolie Hvid

Pris

295,00 kr.

TK plejeolie i hvid er eminent til behandling af lyse trægulve. Den beskytter og plejer gulvet lige så effektivt som vores klare plejeolie, hvor denne samtidig også går ind og lysner gulvet en lille smule. Den fungerer derfor super godt til gulve, der fra start af har fået en lys pigmentering, da vores plejeolie i hvid vil gå ind og genopbygge den pigmentering. Med brug af plejeolie i hvid vil du derfor være helt fri for at bekymre dig om, om dine trægulve bliver gule med tiden.

Når du bruger træolie på trægulvet, så bliver gulvet lettere at vedligeholde. Hvis du spilder væske på gulvet, vil det heller ikke kunne trænge så nemt ned i træet, hvis du har påført vores plejeolie på gulvet. Plejeolien gør også rengøringen i dagligdagen lettere og hjælper træet med at bevare dets naturlige udseende.

Anvendelse:

Husk altid at rengøre dit gulv inden du giver det olie. Her vil vores gulvsæbe i hvid være et rigtig godt valg. Den vil fungere super godt sammen med plejeolien i hvid og de vil sammen gå ind og bibeholde træets fine farve. Når gulvet et helt tørt efter vask, fordeler du et tyndt lag olie ud på gulvet. Lad olien sidde og tørre i nogle minutter. Når gulvet har suget det det skal, så tørre du eventuelt overskydende olie af med en tør klud. Herefter skal olien sidde og tørre i 12 timer inden man går på gulvet.

Relaterede produkter

Har du set vores andre plejeprodukter til trægulve? Disse kunne også være måske også være interessante for dig.

Tal med en ekspert