TK Gulvsæbe til lakerede trægulve

Pris

195,00 kr.

Vores TK gulvsæbe til lakerede gulve er rengøringsløsning, der er specialfremstillet til at vedligeholde og beskytte lakerede trægulve. Den er lavet af naturlige ingredienser og indeholder ingen kraftige kemikalier der kan beskadige dit lakerede trægulv. Vores gulvsæbe til lakerede trægulve hjælper dig med at fjerne snavs, pletter og lette ridser samtidig med at det giver en beskyttende belægning på gulvet. Det er altid vigtigt at vælge det rigtige plejeprodukt til sit trægulv, da det betyder utrolig meget for vedligeholdelsen af dit trægulv.

Vores gulvsæbe til lakerede trægulve er yderst effektiv og kan fjerne genstridige pletter uden at fjerne eller beskadige lakeringen. Gulvsæben er samtidig også med til at bibeholde beskyttelsen af dit trægulv imod skader og slitage.

Anvendelse:

Når du bruger gulvsæben til dit lakerede trægulv skal du fortynde den op i vand og derfor anvende den på gulvet. Vi anbefaler altid at man bruger en opvredet moppe eller gulvklud, når man vasker sit trægulv. Det er vigtigt at undgå at bruge for meget vand på gulvet, da de kan beskadige gulvet. Du kan vælge at tørre dit gulv over med en tør klud efterfølgende, men det vil ikke være nødvendigt, hvis ikke du påføre meget vand på gulvet. For at vaske 50m2 gulv, skal du bruge 20 ml sæbe. Det svare til cirka halvanden prop fyldt.

Relaterede produkter

Har du set vores andre plejeprodukter til trægulve? Disse kunne også være måske også være interessante for dig.

Tal med en ekspert