Menu

TK Hårdvoksolie Klar

Pris

395,00 kr.

Vores TK magic hårdvoksolie i klar er en behandling, der anvendes til at beskytte og forsegle trægulve. Det er en special designet olie af trækompagniet som også indeholder vokser. Det giver en høj grad af beskyttelse og holdbarhed mod slid, ridser, pletter og fugt. Det er derfor et suverænt produkt at anvende på trægulve, da produktet er med til at gøre dem langt mere modstandsdygtige.

Vores olie er designet til at trænge dybt ind i træet, hvor den trænger ind i porerne og skaber en beskyttende barriere mod skader.

Olien er velegnet til alle typer trægulve og er med til at give en naturlig og mat finish, der fremhæver træets naturlige farve og struktur.

Et gulv behandlet med hårdvoksolie er nemt at vedligeholde, da det bliver meget modstandsdygtigt overfor pletter og slitage. Hvor de fleste pletter kan rengøres let med vores gulvsæbe imellem behandlingerne med hårdvoksolie.

Anvendelse:

Det er vigtigt at dit gulv er helt rent og frit for skidt og snavs inden du anvender hårdvoksolien. Her er vores trærens genialt til formålet. Når gulvet er helt rent og tørt, så påføre du olien på gulvet med en klud. Lad olien side og trænge ned i gulvet i nogle minutter og tør derefter efter med en tør klud. Dette gentager du over hele gulvet. Når du er færdig, så skal olien side og tørre i 12 timer før du tager rummet i brug. Du bør vente 7 dage med at vaske gulvet efter en behandling med hårdvoksolie. OBS ryst flasken grundigt inden brug.

Relaterede produkter

Har du set vores andre plejeprodukter til trægulve? Disse kunne også være måske også være interessante for dig.

Tal med en ekspert