Menu

TK Gulvsæbe Hvid

Pris

195,00 kr.

TK Gulvsæbe i hvid er en koncentreret sæbe som indeholder hårdvoksolie og en smule hvid pigmentering. Sæben efterlader dermed et tyndt beskyttende lag hårdvoksolie efter hver vask og er med til at bibeholde et lyst og naturligt udseende på dit trægulv. Vores gulvsæbe adskiller sig derfor fra andre gulvsæber i og med at den indeholder hårdvoksolie og i denne model også en smule hvid farve. Du vil ikke kunne se eller mærke voksen, da den udelukkende ligger sig som et tyndt lag film henover dit trægulv. Den hvide farve vil være modvirkende til at gulvet bliver gult over tid. Dit gulv vil derfor altid kunne beholde sin lyse og naturlige farve, uden at du skal bekymre dig om det bliver gult.

Vores hvide gulvsæbe med voks fungerer på samme måde som en almindelig gulvsæbe ved, at opløse snavs og fedt fra dit trægulv. Den er blot særligt velegnet til lyse træsorter, fordi de kan risikere at blive gule med tiden. Sæben er utrolig effektiv mod snavs, fedt og pletter, men stadig yderst skånsom og mild ved dit trægulv. Vores hvide gulvsæbe vil give dit gulv en mat og naturlig finish fremfor en mere glasfyldt finish.

Det afhænger derfor både af personlige præferencer og hvilken træsort dit gulv har om du skal vælge vores hvide eller klare gulvsæbe.

Anvendelse:

Anvend 20 ml gulvsæbe til hver 50m2. Dette svarer cirka til en halvanden fyldt prop. Tilsæt derefter lunkent vand og vask gulvet med en gulvmoppe.

Relaterede produkter

Har du set vores andre plejeprodukter til trægulve? Disse kunne også være måske også være interessante for dig.

Tal med en ekspert