Menu

TK Gulvsæbe Klar

Pris

195,00 kr.

TK gulvsæbe er en klar gulvsæbe hvor vi har tilføjet hårdvoksolie. Det betyder at hver gang du vasker dit gulv med vores gulvsæbe, så tilføjer du ekstra beskyttelse til dit gulv. Vores gulvsæbe er en naturlig sammensætning at sæbe og voks som vasker dit trægulv rent og samtidig beskytter det imod slid. Derfor er vores special lavede sæbe med til at passe godt på dit gulv og vil være medhjælpende til at holde dit trægulv pænt i mange år frem. Voksen vil naturligt ligge sig som et tyndt lag film henover dit gulv og på den måde beskytte gulvet dagligdagens slid.

Denne sæbe er klar og er derfor yderst velegnet til mørkere gulve og træsorter, hvor man ikke ønsker at gulvet skal lysnes af en hvid pigmentering.

Denne gulvsæbe kan du bruge efter behov og hver gang dit gulv trænger til rengøring.

Anvendelse:

Til 50m2 skal du bruge 20 ml gulvsæbe. Det svare til cirka halvanden fyldt prop. Bland sæben sammen med lunket vand og brug en gulvmoppe eller en gulvklud til at vaske gulvet med. Undgå at bruge for meget vand på gulvet ved at vride moppen eller gulvkluden inden du vasker gulvet, da trægulv ikke bør få for meget vand. Husk altid at fjerne løst snavs og støv inden du vasker dit trægulv. Det er en god ide, at lade gulvet tørre inden du går på det.

Relaterede produkter

Har du set vores andre plejeprodukter til trægulve? Disse kunne også være måske også være interessante for dig.

Tal med en ekspert