Menu

TK Trærens 0,75l.

Pris

195,00 kr.

Vores TK trærens er et effektivt rengøringsmiddel, der er specielt udviklet til at rense trægulve der er behandlet med voks eller olie. Behandlede trægulve kræver en særlig pleje og vedligeholdelse, og det er vigtigt at bruge de rette produkter for at beskytte gulvet og bevare dets naturlige skønhed og glas.
Vores trærens er specielt designet til at fjerne snavs, støv og pletter fra olierede og voksbehandlede gulve uden at beskadige overfladen eller fjerne voksen eller olien fra træet. Det er derfor en mild og skånsom rengøring af dit trægulv, uden at du skal gå på kompromis med rengøringen.

Anvendelse

Før du vasker gulvet med vores trærens er det vigtigt at fjerne alt løst snavs og støv fra gulvet. Når gulvet er rent påføre du blot trærensen på en ren klud eller moppe. Vores trærens skal ikke fortyndes ud inden. Den er klar til brug som du for den. Start derefter i et hjørne af rummet og arbejd dig stille og roligt henover gulvet. Det er en god ide at bruge cirkulære bevægelser når du rengøre gulvet. Når du er færdig med at rengøre gulvet, så skal trærensen tørre i mindst 30 minutter eller indtil det er helt tørt, inden du går på gulvet. Efter tørring kan du overveje at påføre enten vores pejeolie eller hårdvoksolie for at opnå et bedre resultat for dit gulv. OBS husk at ryste flasken inden brug.

Relaterede produkter

Har du set vores andre plejeprodukter til trægulve? Disse kunne også være måske også være interessante for dig.

Tal med en ekspert