Menu

TK Hårdvoksolie Hvid

Pris

395,00 kr.

Vores TK magic hårdvoksolie i hvid bruges til at forsegle og beskytte trægulvet mod slitage og skader. Det er en yderst effektiv måde at bibeholde gulvets stærke og holdbare ydre. Vores hårdvoksolie bruges dermed til at beskytte og forsegle trægulvets overflader, samtidig med at den giver en lys og naturlig finish. Den er specielt velegnet til lyse trægulve og gulve man ikke ønsker skal blive gullige senere hen. Den kan desuden være medvirkende til at bibeholde den lysning dit trægulv har fået inden det blev taget i brug. Hårdvoksolien er et plejeprodukt som skal bruges afhængig af hvor meget slitage der er på det enkelte område. Det vil sige at hvis du har trægulv i køkkenet, så skal du anvende produktet hvert eller hvert andet år. Hvorimod et område hvor der er mindre slitage kun behøver behandling hvert tredje til fjerde år.

Anvendelse:

Inden du anvender TK magic hårdvoksolie er det en god ide at rense gulvet med vores trærens inden. Så er du sikret at alt skidt og snavs er fjernet og at gulvet er rent og klar til at tage imod olien. Det er vigtigt at gulvet er helt tørt inden du påfører hårdvoksolien på trægulvet, lad det derfor tørre fuldstændig efter du har renset det. Når gulvet er helt tørt, så er det klar til hårdvoksolien. Her påføre du et tyndt lag og så lader du olien imprægnere gulvet i et par minutter. Derefter tørre du gulvet over med en tør klud.
Når hele gulvet har fået en behandling skal du lade det tørre i 12 timer inden du går på gulvet. Du skal vente 7 dage med at vaske gulvet efter behandling med hårdvoksolie. OBS ryst flasken grundigt inden brug.

Relaterede produkter

Har du set vores andre plejeprodukter til trægulve? Disse kunne også være måske også være interessante for dig.

Tal med en ekspert