Skip to main content
Journal Tilbage til oversigt

Gulvet sætter rammen

Kvalitet, håndværk og bæredygtighed. Det er Trækompagniets DNA. Her kan du få skræddersyet dit drømmegulv.

Gulvet er – bogstaveligt talt - fundamentet i enhver indretning. Det definerer rummets karakter, og det skal være både smukt at se på og behageligt at gå på. I snart 20 år har Trækompagniet leveret eksklusive, håndlavede trægulve til både nye og gamle boliger, både i Danmark og i udlandet.

Trækompagniet er den eneste virksomhed i Europa, der både producerer og lægger trægulve, og virksomheden står for hele produktionen, fra træet fældes i skoven, til gulvet ligger færdigt i stuen.

”At vi står inde for hele processen, giver kunden tryghed for kvalitet i alle led af kæden,” siger Frosti Thordarson.

”Kunden har naturligvis ikke den faglige ekspertise, som sikrer, at man får det rigtige produkt, men det har vi – og vi er med hele vejen.”

Mange har hørt skræmmehistorier om gulvprojekter, der er gået galt, og det er man helt fri for at skulle bekymre sig om, når Trækompagniet påtager os ansvaret.

”Vi sikrer træets kvalitet og sørger for, at dygtige fagfolk lægger gulvet. Samtidig har vi lavet en serviceguide, der viser hele forløbet.”
 

En familievirksomhed i fire generationer

Trækompagniet har netop lanceret en ny hjemmeside. Her kan man blandt andet læse om, hvordan Frosti Thordarsons familie i fire generationer har været beskæftiget med træ.

Hans hustru, Helga Sigurdardottirs, oldefar begyndte i 1946 at importere gulve til Island, og hans søn drev forretningen videre. I dag er Frosti og Helgas sønner hermed fjerde generation i et trædynasti, der igennem alle årene har haft fokus på at tilbyde bæredygtige produkter af høj kvalitet til kunderne.

Tidsløse trægulve af bedste kvalitet 

Moden inden for trægulve forandrer sig ligesom al anden mode, men måske ikke helt i samme takt. Et gulv er en langtidsinvestering, og derfor er den gode rådgivning så vigtig.

I årtier har plankegulve været det foretrukne trægulv, men i de senere år har sildeben i højere og højere grad vundet kundernes hjerte, både klassisk og fransk, hvor stavene er lidt større.

Uanset valget, anbefaler Trækompagniet, at gulvet limes fast til et undergulv, fordi det giver den størst mulige komfort.

”Vi har lavet et lille testområde i vores showroom, så kunderne selv kan mærke, hvor behageligt gulvet føles,” forklarer Frosti Thordarson.

Få vores brochure Order our brochure Ja, tak Yes please