Menu

Sildebensparket - Enestående mønstret gulv i massiv eg

Hos Trækompagniet finder du smukt sildebensparket i flotte farver og mange størrelser. Skal vi hjælpe dig med at finde frem til den perfekte løsning til dit hjem eller til kontoret? Vi leverer løsninger i massiv eg i smukke mønstre, så lad dig inspirere af vores kvalitetssikrede udvalg.

Pleje af sildebensgulv

Lad dig inspirere

Trægulve er den perfekte måde at invitere den naturlige ynde, som træ har, med inden for. Derfor er vi også, hos Trækompagniet, dedikerede i at levere holdbare gulvløsninger, der passer til ethvert hjem og rum.
 
Skal vi hjælpe dig med at finde den rette gulvløsning? Kom forbi vores showroom i Bagsværd, hvor du kan få lov til at se alle de farver, mønstre og størrelser, vi kan tilbyde. Her vil du blive mødt af eksperter, som kan hjælpe til med udvælgelsen, men også svare på alle dine spørgsmål.
Hvidolieret egetræsgulv

En unik løsning med sildebensparket

Vores eksklusive gulve passer ind i ethvert hjem. Vi tilpasser nemlig vores sildebensparket, så det passer ind i alle rum, hjørner og kanter. Skal vi hjælpe med en god trappeløsning, er det også en mulighed i vores massive egetræsmaterialer.
 
Om det er et mørkt trægulv, eller en lys løsning, du er på udkig efter, findes der helt sikkert en nuance i vores sortiment, som du vil finde passende. Vi kan nemlig levere sildebensparket i mange smukke farver – alle i massiv eg, som sikrer en lang levetid og et slidstærkt gulv.
 
Behøver du hjælp til at vælge den bedste nuance, kan du altid spørge vores eksperter til råds. Kom i kontakt med dem via vores kontaktformular eller på telefon: +45 44 44 16 20.

Sildebensparket i ethvert rum

Det er især populært at få lagt sildebensparket i stuen og i soveværelser, men faktisk kan du sagtens få lagt et flot egetræsgulv i sildebensmønster i alle rum.
 
Om det er køkkenet, der trænger til en opgraderingen, gangen eller måske endda dit bryggers, er der hjælp at hente. Vores højkvalitetsgulve kan nemlig bruges i alle rum, på grund af deres holdbarhed og slidstyrke.
 
Eg er én af de hårdeste træsorter, og netop derfor bruges det også ofte til at lægge gulv i. Det har typisk en lidt højere pris, men er investeringen værd, da et sildebensparket i eg kan holde i mange, mange år fremover. Bliver det slidt kan det desuden slibes og omlakeres, og kan på den måde nemt fremstå som nyt igen.
 
Læs mere om egetræsgulve her.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert