Menu

Sildebensgulve

Se udvalg af sildebensgulve

Trækompagniets sildebensgulve er en evig klassiker

Sildebensgulve er både elegante og dekorative. Der er gulvdesigns,
der er så gedigne og smukke, at de altid vil blive foretrukket af kræsne boligejere.

Sortiment af sildebensgulve

Filter sildebensgulve
  • Alle
  • Lyse (3)
  • Mørke (3)

FAQ

Vi har samlet de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet af vores kunder.

Ja, alle vores gulve tåler gulvvarme. De fleste af vores gulve er egetræsgulve, som faktisk er en af de bedste træsorter at vælge, hvis man gerne vil have gulvvarme under sit trægulv.

Et massivt trægulv består af den samme træsort hele vejen igennem og er næsten uopslideligt. Det kan slibes rigtig mange gange. Et massivt trægulv er et naturprodukt, hvilket betyder, at det arbejder. Når luftfugtigheden stiger eller falder udover det normale (som er 35 til 65 % i relativ luftfugtighed som ofte sker i Danmark), skal du være forberedt på, at brædderne kan trække sig sammen eller udvide sig. Denne reaktion kan efterlade mindre eller større sprækker, svindrevner mellem brædderne eller danne såkaldt vaskebræt effekt.

Hos Trækompagniet har vi vores helt egen produktion og montageafdeling. Vi formår således at håndtere alle led internt, hvor vi ikke er afhængige af eksterne led og produktionsafdelinger. Dette giver os en helt unik positionering på markedet, hvor vi 110% kan stå inde for både kvaliteten og designet. Intet er således overladt til tilfældighederne, når du køber dit trægulv gennem Trækompagniet.

TK Eg Vulcano Vintage sildebensgulve

Trækompagniets sildebensgulve er en evig klassiker

Det elegante og smukke sildebensmønster rummer en nordisk nerve og emmer af nostalgi. 

Klassisk – men bestemt ikke partout traditionelt. For med hjælp fra Trækompagniets snedkere og designere i produktionen, kan I skabe præcist det udtryk i hjemmet, som netop afspejler jeres smag.

Fås også som sildebensgulve

Hos Trækompagniet producerer vi alle vores gulve fra bunden. Vi tilbyder skræddersyede løsninger efter dine behov.

Alle ovenstående gulve fås også i et sildebensmønster

sildebensgulv

Godt at vide om sildebensgulve

Gulve fra Trækompagniet er slidstærkt, en investering for livet og velegnet til såvel store som små rum. Et sildebensgulv kan lægges som et massivt trægulv i eg eller som sildebensparket i 2-lags massiv (vandtæt krydsfiner under egetræ). Hvis I har gulvvarme, så anbefaler vi sildebensgulv i 2-lags massiv, for enhver pris.

sildebensgulv

Bring elegance ind i hjemmet med et sildebensgulv

Med et sildebensgulve får du intet mindre end en klassiker – En garanti for elegance og klasse. Du vil hurtigt kunne mærke
historiens vingesus, når du betræder de elegante brædder.
Gulvtypen har således en stor historie og har været fast inventar på de store herregårde og gamle slotte i flere århundreder. Dermed er det også en sikker vej til et lidt mere ekstravagant look i hjemmet.

Sildebensgulve kan heldigvis lægges i både større og mindre rum. I de større rum vil det bidrage til en majestætisk fornemmelse, som emmer af storhed.

Få massivt sildebensparket 
i eg eller opbygget i 
2-lags massiv

Når du udforsker vores flotte sildebensgulv, vil du hurtigt opdage,
at du har to muligheder. Enten kan du vælge et massivt trægulv i
eg, eller du kan gå med vores sildebensparket i 2-lags massiv.

Skal Trækompagniet stå for, eller give et tilbud på, dit sildebensgulv, så kontakt os på +45 44 44 16 20 eller info@traekompagniet.com

Sildebensgulve passer ind i alle typer hjem

Sildebensgulvet er en tidløs gulvbelægning, der kan give et rum en følelse af elegance og luksus. Sildebensmønsteret skaber en visuel dybde i rummet. De fleste rum vil derfor synes større, når der er lagt sildebensgulv i dem og det er en ting mange mennesker falder for. 

Uanset hvor stort et rum er, så er det altid rart at have et gulv der for rummet til at syne stort, lyst og indbydende. Da sildebensgulve kan designes i så mange forskellige typer og stile, så er der ikke en bolig eller en bygning hvor et sildebensgulv ikke vil være pænt. Du kan derfor roligt drømme om et sildebensgulv uanset hvilket hjem du har.

Smag og behag

Sildebensparket kan laves i mange forskellige træsorter, og træplankerne kan have forskellige størrelser og længder. Det er derfor nemt at skabe forskellige stilarter og tilpasse sildebensgulvet præcis til den enkeltes smag. 

Når gulvet er lagt, slibes det og behandles med olie eller voks, for at forlænge gulvets levetid og bevare dets smukke udseende. 

Mange foretrækker i dag sildebensparket på grund af dets rige muligheder for, at tilpasses gulvet til hver enkelt smag og stil.

sildebensgulv

Et solidt valg af gulv

Et sildebensgulv kan udelukkende lægges som et fuldlimet gulv. Heldigvis følger der mange fordele med ved et fuldlimet gulv i eg. 

Når du vælger et gulv som skal fuldlimes, så får du også en bedre akustik indendørs. Limen er nemlig medvirkende til, at dæmpe lyden når man træder på gulvet. Så uanset om det er mange fine sko, legetøj eller hundepoter, der bevæger sig over gulvet, så vil det give en langt bedre akustik. 

Hvis du ønsker gulvvarme, så er der heller ingen grund til bekymring her. Et fuldlimet sildebensgulv kan sagtens have gulvvarme nedenunder sig.

Det moderne sildebensgulv i eg

Der er den helt klassiske glatte og snorlige sildebensparket, som specielt er set i mange ældre boliger. Men for at få et mere moderne look, er der mange, der i dag er begyndt at vælge et børstet gulv med fas. Når et sildebensgulv blive affaset, fjerne en smule af kanten, så planken bliver mere solid.

Dette giver et lidt mere råt look til hjemmet og passer særdeles godt til et nybygget hus og en mere moderne indretning. 

Når man vælger et børstet gulv, så vil det, udover at være mere moderne, også være lettere at holde. Ved et børstet gulv ser man nemlig ikke småridser så let som ved et helt glat gulv. 

chevron gulve

Indretning med sildebensparket​

Mange danskere vælger at lægge et almindeligt plankegulv, hvis de skal have lagt nyt trægulv. Dette kommer af, at det for nogle, godt kan være en mundfuld at have et så dekorativt gulv, som eksempelvis et sildebensgulv er.

Det er en skam, for et sildebensgulv passer ind i langt de fleste hjem. Ofte handler det nemlig blot om farven på gulvet. Vi tilbyder gulve i massiv eg i flere nuancer.

Har du store, flotte og lyse lokaler, kan du sagtens have et mørkere sildebensparket, uden at det tager for meget lys eller opmærksomhed. Har du omvendt med et mindre rum at gøre, kan sildeben være med til at få rummet til at synes større ved at lægge gulvet i samme retning som rummets primære indgang, samt i en lysere farve.

Sildebensgulve efter din smag​

Sildebensparket er ikke for alle, det ved vi. Men for dem, der synes, at netop denne type gulv i massiv eg, er det helt rette, vil det også være et valg, som de vil sætte pris på, når de får det lagt.

Vi specialiserer os, hos Trækompagniet, i, at finde de helt rette muligheder og skræddersyr gerne et enestående sildebensgulv til dit hjem. Vi kommer med et tilbud baseret på din smag og dine ønsker. Derudover lægger vi det også gerne, så du ikke selv skal røre en finger.

sildebensgulv

Ønsker I et enkelt og naturligt valg?


Eller hvad med at tilføre lys og yderligere elegance med et sildebensgulv, der er færdigbehandlet med hvidolie samt hårdvoksolie og kommer med en børstet overflade⁠? Tag forbi vores showroom og oplev gulvmønsteret, der har været fast inventar på herregårde og slotte i århundreder.

Har du store, flotte og lyse lokaler, kan du sagtens have et mørkere
sildebensparket, uden at det tager for meget lys eller opmærksomhed.
Har du omvendt med et mindre rum at gøre, kan sildeben være med til
at få rummet til at synes større ved at lægge gulvet i samme retning
som rummets primære indgang, samt i en lysere farve.

Informationer omkring sildebensgulv

Navn TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve TK Eg Vulcano Sildebensgulve TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve TK Eg Toscana Sildebensgulve TK Eg Massiv Sildebensgulve
Farve Mørk Mørk Mørk Lys Lys Lys
Bredde 100 / 120 mm 100 / 120 / 150 mm 100 / 120 mm 100 / 120 / 150 mm 100 / 120 mm 68 / 100 / 120 mm
Plankelængde 600 / 730 / 1000 mm 600 / 730 / 1000 mm 600 / 730 / 1000 mm 600 / 730 / 1000 mm 600 / 730 / 1000 mm 408 / 600 / 730 / 1000 mm
Tykkelse 16 mm 16 mm 16 mm 16 mm 16 mm 16 / 21 / 30 mm

Se vores store udvalg

Vi tilbyder forskellige farver, størrelser og mønstre, som du med fordel kan vælge imellem, når du skal have nyt gulv.

I sildebensparket tilbyder vi blandt andet farverne:

Sæt pris på massive sildebensgulve

Du vil uden tvivl komme til at sætte pris på dit sildebensgulv, hvis du vælger at få det lagt i massiv eg. Her får du et slidstærkt og holdbart resultat, som kan bevares og bruges i mange, mange år.

Ikke nok med, at du kan få lagt det i et tidløst mønster, som sildebensparket har, så får du også et tilbud på mange forskellige flotte nuancer hos Trækompagniet. Vi assisterer gerne dig til at finde frem til den helt rette til din smag.

I vores showroom kan du få hjælp til at finde lige netop den nuance, størrelse og et mønster, som passer ind i dit hjem eller de rum, du ønsker nyt gulv i. Læs mere om sildebensgulve, og hvordan du får fingrene i det og vores tilbud herunder.

Læs også denne artikel fra ugeavisen, som vi bliver nævnt i. 

Læs også: 

Skal vi hjælpe dig med at finde det rette sildebensgulv?

Som eksperter i sildebensgulve, kan vi hjælpe dig med at finde lige netop det gulv, der passer bedst til dit hjem, og som du vil sætte pris på i mange år. Vi kan nemlig vejlede i både størrelse, farve og omfang, så du ved præcis, hvad du skal vælge.

Du kan med fordel besøge vores showroom på Buddinge Hovedgade 321 i Bagsværd, hvor du kan få lov til at mærke vores massive egetræsgulve, se de mange flotte farver i forskelligt lys, og danne dig et overblik over dine muligheder. Du kan også komme forbi, for at få inspiration til dit hjem, hvis du endnu ikke har bestemt dig for, om det skal være et sildebensgulv.

Det er naturligvis ikke kun sildebensgulve, vi er eksperter i. Vi har nemlig også smukke plankegulve i massiv eg, samt chevrongulve, også kaldet for fransk sildeben, der har et mere moderne udtryk. Bliv inspireret her på siden, eller book et møde med os i vores showroom.

Virksomhedsnavn Trækompagniet ApS
Adresse Buddinge Hovedgade 321 Showroom, 2880 Bagsværd
CVR nummer 27161197
Telefonnummer +45 44 44 16 20
Mail info@traekompagniet.com

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert