Skip to main content

Sildebensgulve

Se udvalgt sortiment

Trækompagniets sildebensgulve er en evig klassiker

Der er gulvdesigns, der er så gedigne og smukke, at de altid vil blive foretrukket af kræsne boligejere.

Sådan et design er sildebensmønsteret, der rummer en nordisk nerve og emmer af nostalgi. Klassisk – men bestemt ikke partout traditionelt. For med hjælp fra Trækompagniets snedkere og designere i produktionen kan I skabe præcist det udtryk i hjemmet, som netop afspejler jeres smag.

Ønsker I et enkelt og naturligt valg? Eller hvad med at tilføre lys og yderligere elegance med et sildebensgulv, der er færdigbehandlet med hvidolie samt hårdvoksolie og kommer med en børstet overflade⁠? Tag forbi vores showroom og oplev gulvmønsteret, der har været fast inventar på herregårde og slotte i århundreder.

Godt at vide om sildebensgulve

Et sildebensgulv fra Trækompagniet er slidstærkt, en investering for livet og velegnet til såvel store som små rum. Et sildebensgulv kan lægges som et massivt sildebensgulv i eg eller som sildebensparket i 2-lags massiv (vandtæt krydsfiner under egetræ). Hvis I har gulvvarme, så anbefaler vi sildebensgulv i 2-lags massiv.

Læs mere

Fås også som Sildebensgulve

Alle nedenstående gulve fås også i et sildebensmønster.
Hos Trækompagniet producerer vi alle vores gulve fra bunden. Vi tilbyder skræddersyede løsninger efter dine behov.

Oplev mere

Bring elegance ind i hjemmet med et sildebensgulv

Med sildebensgulve får du intet mindre end en klassiker - En garanti for elegance og klasse. Med et sildebensgulv vil du hurtigt kunne mærke historiens vingesus, når du betræder de elegante brædder. Gulvtypen har således en stor historie og har været fast inventar på de store herregårde og gamle slotte i flere århundreder. Dermed er det også en sikker vej til et lidt mere ekstravagant look i hjemmet.

Sildebensgulve kan heldigvis lægges i både større og mindre rum. I de større rum vil det bidrage til en majestætisk fornemmelse, som emmer af storhed.

Få massivt sildebensparket i eg eller opbygget i 2-lags massiv

Når du udforsker vores flotte sildebensgulv, vil du hurtigt opdage, at du har to muligheder. Enten kan du vælge et massivt sildebensgulv i eg, eller du kan gå med vores sildebensparket i 2-lags massiv.

 

Læs mere

Sildebensgulve passer ind i alle typer hjem

Sildebensgulvet er en tidløs gulvbelægning, der kan give et rum en følelse af elegance og luksus. Sildebensmønsteret skaber en visuel dybde i rummet. De fleste rum vil derfor syne større, når der er lagt sildebensgulv i dem og det er en ting mange mennesker falder for. Uanset hvor stort et rum er, så er det altid rart at have et gulv der for rummet til at syne stort, lyst og indbydende. Da sildebensgulve kan designes i så mange forskellige typer og stile, så er der ikke en bolig eller en bygning hvor et sildebensgulv ikke vil være pænt. Du kan derfor roligt drømme om et sildebensgulv uanset hvilket hjem du har.

Sildebensparket kan laves i mange forskellige træsorter, og træplankerne kan have forskellige størrelser og længder. Det er derfor nemt at skabe forskellige stilarter og tilpasse sildebensgulvet præcis til den enkeltes smag. Når sildebensgulvet er lagt, slibes gulvet og behandles med olie eller voks for, at forlænge gulvets levetid og bevare dets smukke udseende. Mange foretrækker i dag sildebensparket på grund af dets rige muligheder for, at tilpasses gulvet til hver enkelt smag og stil.

Hvilket undergulv passer til sildebensparket?

Et sildebensgulv kan udelukkende lægges som et fuldlimet gulv. Heldigvis følger der mange fordele med ved et fuldlimet gulv. Når du vælger et gulv som skal fuldlimes, så får du også en bedre akustik indendørs. Limen er nemlig medvirkende til, at dæmpe lyden når man træder på gulvet. Så uanset om det er mange fine sko, legetøj eller hundepoter der bevæger sig over gulvet, så vil det give en langt bedre akustik. Hvis du ønsker gulvvarme, så er der heller ingen grund til bekymring her. Et fuldlimet sildebensgulv kan sagtens have gulvvarme nedenunder sig.

Hvad er et børstet sildebensgulv med fas?

Der er den helt klassiske glatte og snorlige sildebensparket som specielt er set hos mange ældre boliger. Men for at få et mere moderne look er der mange der i dag er begyndt at vælge et børstet gulv med fas. Det giver et lidt mere råt look til hjemmet og passer særdeles godt til et nybygget hus og en mere moderne indretning. Når man vælger et børstet gulv, så vil det udover at være mere moderne også være lettere at holde. Ved et børstet gulv ser man nemlig ikke småridser så let som ved et helt glat gulv. Når man snakker om fas ved et gulv så menes der den lille kant imellem hver enkelt stykke træ. En fas er med til at fremhæve det smukke sildebensmønster og får helheden af gulvet til at træde smukt frem.

Læs mere

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Få vores brochure Order our brochure Ja, tak Yes please