Menu

Sildebensgulv pris - Find priser på eksklusivt egetræsgulv

Hvad er den rette sildebensgulv pris? Kvalitet og priser går ofte hånd i hånd, og derfor vil du hos Trækompagniet kunne finde eksklusive, massive egetræsgulve til fair priser, der afspejler netop den kvalitet, som vi kan levere.

Hvad koster sildebensgulv

Med det rette gulv kommer du til at sætte mere pris på dit hjem, da gulve kan skabe en helt særlig stemning. Sildebensgulv af høj kvalitet kan mærkes og nydes, som det er.

Er der en specifik farve eller et mønster, du har forelsket dig i, så kan Trækompagniet tilbyde en lang række af farver og flotte mønstre, som du kan vælge mellem. Find både sildeben og chevron i vores sortiment, men også smukke og simple plankegulve i eg.

Skab de bedste rammer

Et sildebensgulv har et flot, dekorativt mønster, som passer flot ind i rigtig mange typer af hjem. Ved at vælge det i massivt eg, sikrer du, at gulvet holder i mange, mange år. Det vil altså være en investering, som du kan få glæde af i mange år.

Derfor arbejder vi, hos Trækompagniet, også udelukkende i egetræ, da det både er slidstærkt, utroligt smuk og kan fås i flere farver, alt efter ønske. Udvælg netop det gulv, du synes passer bedst til dit hjem og kontakt os for din sildebensgulv pris.

læs også om Trækompagniet her. 

Sildebensgulv pris, farve og mønster

Du kan i vores kollektion af sildebensgulve se alle mulighederne, vi tilbyder i eg. Vi tilbyder nogle standardfarver, som fås specifikt til sildeben, men nogle af vores andre kollektioner og farver kan også bestilles til sildebensgulv.

Har du udset dig en smuk farve i én af vores kollektioner, som ikke er i sildebensmønster, så ræk endelig ud, og så vil vi rådføre dig omkring dine muligheder, for at få netop dette gulv, samt hvilken pris, du kan forvente.

Find også sildebensgulve egetræ her. 

Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Kontakt en ekspert - traekompagniet

Tal med en ekspert