Menu

Sildebensgulv pris - Find priser på eksklusivt egetræsgulv

Hvad er den rette sildebensgulv pris? Kvalitet og priser går ofte hånd i hånd, og derfor vil du hos Trækompagniet kunne finde eksklusive, massive egetræsgulve til fair priser, der afspejler netop den kvalitet, som vi kan levere.
Hvad koster sildebensgulv

Med det rette gulv kommer du til at sætte mere pris på dit hjem, da gulve kan skabe en helt særlig stemning. Sildebensgulv af høj kvalitet kan mærkes og nydes, som det er.

Er der en specifik farve eller et mønster, du har forelsket dig i, så kan Trækompagniet tilbyde en lang række af farver og flotte mønstre, som du kan vælge mellem. Find både sildeben og chevron i vores sortiment, men også smukke og simple plankegulve i eg.

Hvad er din sildebensgulv pris?

Når det kommer til sildebensgulv, er det nok ikke nogen hemmelighed, at prisen afspejler kvaliteten. Derfor vil du også kunne finde en kvadratmeterpris fra 200 kr., hvis du vælger et sildebensklikgulv i en ringere kvalitet.

Hvad din specifikke pris bliver, afhænger af, hvilket sildebensgulv, du vælger – om det skal være et bredt mønster, smalt mønster, hvilken farve det skal være, om du ønsker montage, skal det være slidstærkt eg og mere.

Skab de bedste rammer

Et sildebensgulv har et flot, dekorativt mønster, som passer flot ind i rigtig mange typer af hjem. Ved at vælge det i massivt eg, sikrer du, at gulvet holder i mange, mange år. Det vil altså være en investering, som du kan få glæde af i mange år.

Derfor arbejder vi, hos Trækompagniet, også udelukkende i egetræ, da det både er slidstærkt, utroligt smuk og kan fås i flere farver, alt efter ønske. Find gulve i både:

  • Lyse nuancer
  • Mørke nuancer
  • Grå nuancer
  • Varme nuancer


Udvælg netop det gulv, du synes passer bedst til dit hjem og kontakt os for din sildebensgulv pris.

Læs også om Trækompagniet her.

Sildebensgulv pris, farve og mønster

Du kan i vores kollektion af sildebensgulve se alle mulighederne, vi tilbyder i eg. Vi tilbyder nogle standardfarver, som fås specifikt til sildeben, men nogle af vores andre kollektioner og farver kan også bestilles til sildebensgulv.

Har du udset dig en smuk farve i én af vores kollektioner, som ikke er i sildebensmønster, så ræk endelig ud, og så vil vi rådføre dig omkring dine muligheder, for at få netop dette gulv, samt hvilken pris, du kan forvente.

Find også sildebensgulve egetræ her.

Se også:

Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

Kom forbi vores showoom

Hvis du er nysgerrig på dine muligheder for et lækkert sildebensgulv i en nuance, der passer til netop din smag og dit hjem, så tøv endelig ikke med at ligge vejen forbi vores showroom i Bagsværd.

Her kan du få lov til både at se og røre alle de mange muligheder for et sildebensgulv, som du har. Herfra kan du få hjælp til at vælge det helt rigtige gulv, som du vil sætte pris på i mange, mange år.

Skulle du have spørgsmål til sildebensgulv pris, farver eller størrelser, kan du altid kontakte vores rådgivere, der har styr på alt, hvad der angår sildebensmønster, behandling trægulv og meget mere. Få den eksakte pris på dit sildebensgulv med hjælp fra vores rådgivere, hvis du drømmer om at udsmykke dit hjem med naturens ynde og varmegivende materialer.

Find os på Buddinge Hovedgade 321, 2880 Bagsværd.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert