Sildebensgulv klik - Massivt versus sildeben klikgulv

Drømmer du om at have sildeben i dit hjem? Med et sildebensgulv i klik kan du gøre denne drøm til virkelighed på en billigere måde. Det kommer dog ikke helt uden konsekvenser at vælge et klikgulv fremfor et massivt egetræsgulv.

Hvad koster sildebensgulv

Hos Trækompagniet er vi passionerede omkring massive trægulve, og derfor udbyder vi også netop denne type. Vi ved, at et massivt egetræsgulv holder langt bedre, både i udseende, men også i materiale, end andre typer af gulve, og netop derfor er dette vores valg.

Fordele og ulemper ved klikgulv

Vælger du et sildebensgulv klik, vil du bemærke, at det typisk er et meget lettere materiale, da gulvet er lamineret sammen af forskellige lag, for at skabe de ‘brædder’, som gulvet lægges i.

Der vil på et laminat gulv være limet et tyndt lag af træ ovenpå de resterende lag, som gør, at gulvet får et flot udseende. Men lad dig endelig ikke snyde af, at gulvet kan se ganske smukt ud – men det har bestemt ikke den samme kvalitet, som et massivt sildebensgulv.

Et sildebens klikgulv er lavet til at være nemt at sætte sammen og lægge, men holdbarheden er langt fra den samme som et egetræsgulv. Efter kun få år vil du skulle kassere et sildebensgulv klik, hvorimod et ægte trægulv med sildeben kan afhøvles og slibes, så det fremstår som nyt.

Find også sildebensgulv pris eller sildebensgulv egetræ her.  

Skal man vælge et sildebensgulv klik?

Har du små børn, der farer hen over gulvene, som slæber skidt og møg med ind, eller har du husdyr, som netop slider på gulvet, kan det være en fordel at vælge et sildeben klikgulv, for at det kan kasseres, når gulvet ikke længere har den samme æstetiske charme.

Får du ikke lagt et sildebensgulv klik, men et i massivt træ, vil du dog kunne behandle det, så det bliver ganske slidstærkt, og med tiden kan det behandles på ny. Det er en væsentlig større investering, men du vil have et mere holdbart gulv, som også er mere behageligt at gå på.

Læs også mere om hvidt trægulv her. 

Vil du fornemme vores sildebensgulve?

Overvejer du, om du skal vælge sildebensgulv klik eller i træ, kan du med fordel komme forbi vores showroom i Bagsværd, hvor du kan mærke og fornemme kvaliteten af vores eksklusive egetræsgulve. Her vil der også altid være en medarbejder, der kan guide dig til farver og andre mønstre, eksempelvis chevron, hvis det skulle være mere fristende.

Læs også om Trækompagniet her. 

Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Kontakt en ekspert - traekompagniet

Tal med en ekspert