Menu

Sildebensgulve klik

Se udvalg af sildebensgulve 

Massivt versus sildeben klikgulv

Drømmer du om at have sildeben i dit hjem? Med et sildebensgulv i klik kan du gøre denne drøm til virkelighed på en billigere måde. Det kommer dog ikke helt uden konsekvenser at vælge et klikgulv fremfor et massivt egetræsgulv.

Hos Trækompagniet er vi passionerede omkring massive trægulve, og derfor udbyder vi også netop denne type. Vi ved, at et massivt egetræsgulv holder langt bedre, både i udseende, men også i materiale, end andre typer af gulve, og netop derfor er dette vores valg.

Sortiment af sildebensgulve

Filter sildebensgulve
  • Alle
  • Lyse (3)
  • Mørke (3)

FAQ

Vi har samlet de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet af vores kunder.

Ja, alle vores gulve tåler gulvvarme. De fleste af vores gulve er egetræsgulve, som faktisk er en af de bedste træsorter at vælge, hvis man gerne vil have gulvvarme under sit trægulv.

Et massivt trægulv består af den samme træsort hele vejen igennem og er næsten uopslideligt. Det kan slibes rigtig mange gange. Et massivt trægulv er et naturprodukt, hvilket betyder, at det arbejder. Når luftfugtigheden stiger eller falder udover det normale (som er 35 til 65 % i relativ luftfugtighed som ofte sker i Danmark), skal du være forberedt på, at brædderne kan trække sig sammen eller udvide sig. Denne reaktion kan efterlade mindre eller større sprækker, svindrevner mellem brædderne eller danne såkaldt vaskebræt effekt.

Hos Trækompagniet har vi vores helt egen produktion og montageafdeling. Vi formår således at håndtere alle led internt, hvor vi ikke er afhængige af eksterne led og produktionsafdelinger. Dette giver os en helt unik positionering på markedet, hvor vi 110% kan stå inde for både kvaliteten og designet. Intet er således overladt til tilfældighederne, når du køber dit trægulv gennem Trækompagniet.

TK Eg Vulcano Vintage sildebensgulve

Fordele og ulemper ved klikgulv

Vælger du et sildebensgulv klik, vil du bemærke, at det typisk er et meget lettere materiale, da gulvet er lamineret sammen af forskellige lag, for at skabe de ‘brædder’, som gulvet lægges i.

Der vil på et laminat gulv være limet et tyndt lag af træ ovenpå de resterende lag, som gør, at gulvet får et flot udseende. Men lad dig endelig ikke snyde af, at gulvet kan se ganske smukt ud – men det har bestemt ikke den samme kvalitet, som et massivt sildebensgulv.

Et sildebens klikgulv er lavet til at være nemt at sætte sammen og lægge, men holdbarheden er langt fra den samme som et egetræsgulv. Efter kun få år vil du skulle kassere et sildebensgulv klik, hvorimod et ægte trægulv med sildeben kan afhøvles og slibes, så det fremstår som nyt.

Find også sildebensgulv pris eller sildebensgulv egetræ her.  

Flere typer af sildebensgulv

Du kan vælge at få lagt et sildebensgulv af mange forskellige arter. Der findes nemlig både sildebensgulv klik, sildebenfliser til eksempelvis badeværelse, massivt sildebensgulv og mange andre muligheder.

Vi tilbyder, som sagt, ikke sildebensgulv klik, hos Trækompagniet, fordi vi kun ønsker at kunne tilbyde os de bedste muligheder for holdbare, eksklusive gulve. Netop derfor har vi også valgt eg, som vores foretrukne træsort. Blandt vores mange sildebensgulve, finder du blandt andet farver som:


Find også andre flotte farver i både plankegulv og chevron. Bliv inspireret af vores store udvalg.

Alle ovenstående gulve fås også i et sildebensmønster

sildebensgulv

Godt at vide om sildebensgulve

Gulve fra Trækompagniet er slidstærkt, en investering for livet og velegnet til såvel store som små rum. Et sildebensgulv kan lægges som et massivt trægulv i eg eller som sildebensparket i 2-lags massiv (vandtæt krydsfiner under egetræ). Hvis I har gulvvarme, så anbefaler vi sildebensgulv i 2-lags massiv, for enhver pris.

sildebensgulv

Skal man vælge et sildebensgulv klik?

Har du små børn, der farer hen over gulvene, som slæber skidt og møg med ind, eller har du husdyr, som netop slider på gulvet, kan det være en fordel at vælge et sildeben klikgulv, for at det kan kasseres, når gulvet ikke længere har den samme æstetiske charme.

Får du ikke lagt et sildebensgulv klik, men et i massivt træ, vil du dog kunne behandle det, så det bliver ganske slidstærkt, og med tiden kan det behandles på ny. Det er en væsentlig større investering, men du vil have et mere holdbart gulv, som også er mere behageligt at gå på.

Læs også mere om hvidt trægulv eller mørkt sildebensgulv her. 

Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

Opbygning af sildebensklikgulv

Som med ethvert andet sildebensgulv, så er klikgulv i sildebensmønster opbygget af små, aflange stave, der bliver lagt i en nøjagtigt 45 graders vinkel, på skift.

Det der gør klik billigt og til en mindre holdbarløsning er, at selve træstykkerne er opbygget af tre elementer, og derfor er det heller ikke en massiv mulighed.

I bunden finder du et stykke træ, hvorpå, der er fastlimet et stykke krydsfiner eller MDF, og øverst findes gulvets overflade, som ofte er lavet af træ, men som også kan være kunststof. Da man ikke har med et massivt trægulv at gøre, vil lagene i højere grad blive slidte, de er mindre stabile, og de tager lettere imod ridser.

Se også:

Vil du fornemme vores sildebensgulve?

Overvejer du, om du skal vælge sildebensgulv klik eller i træ, kan du med fordel komme forbi vores showroom i Bagsværd, hvor du kan mærke og fornemme kvaliteten af vores eksklusive egetræsgulve. Her vil der også altid være en medarbejder, der kan guide dig til farver og andre mønstre, eksempelvis chevron, hvis det skulle være mere fristende.

Find vores showroom på Buddinge Hovedgade 321, 2880 Bagsværd.

Læs også om Trækompaniget eller massivt sildebensgulv her.  Du kan desuden se læse mere omkring boligindretning & inspiration til hjemmet via én af vores henvisningspartnere og blogs indenfor indretning og hjemmet her

Der altid et sort udvalg af muligheder, når du skal finde dit kommende drømmegulv til dit boligprojekt. Tag endelig fat i èn af os for rådgivning henover projektet.

sildebensgulv

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert