Dansk

Trækompagniet - Showroom

Trækompagniet har showroom i Bagsværd hvor man kan opleve de forskellige gulve samt få en personlig og professionel rådgivning fra en af vores eksperter. Vi bestræber os på at det skal være en oplevelse at komme og se på de forskellige typer i større flader. I showroomet har vi lagt gulvene på 3 forskellige måder, som fuldlimet, flydende og på strøer. Dette giver vores kunder en god mulighed for at opleve hvordan det er at gå på de forskellige typer samt at bedømme akustikken.

Trækompagniet har landets største udvalg af eksklusive plankegulve, hvor kvalitet og design er sat i højsædet. Her finder du 20 forskellige træsorter i alt fra europæisk eg til amerikansk valnød. Vi tilbyder eksklusive plankegulve både massive og lamelplank. Alle vores gulve er produceret efter ordre, hvilket betyder at du kan sætte dit personlige præg på dit nye drømmegulv. Alle vores gulve skal være bæredygtige. Et trægulv er ikke bare et trægulv. Det er afgørende hvor trægulvet skal ligge og hvad det skal bruges til, hvilken opbygning og overflade man skal vælge. Vi har åbent alle hverdage fra kl. 9:00 - 17:30 og lørdage fra 10:00 - 14:00. Vi gør dog opmærksom på at det kan være en god ide at booke en aftale om lørdagen, da vi typisk har mange besøgende denne dag. Skulle det ikke passe, laver vi gerne en aftale udover vores normale åbningstider. Vi har desuden gode parkeringsforhold i gården.


Enestående gulve skal ses i virkeligheden.

I skal være hjertelige velkommen.


Vi glæder os til at tage i mod jer.

Trækompagniet tilbyder også væg- og loftpaneler.

Ved at genbruge 200 år gammelt træ fra Sweitziske og Østriske bjerghytter kan Trækompagniet tilbyde enestående vægpaneller i forskellige farver og typer. 

Et kvalitets trægulv skal ses i virkeligheden.

Trækompagniets rådgiver kommer gerne ud til jer med forskellige prøver hvis I ønsker det. Ring eller skriv til os så finder vi tid hvor vi kan komme ud og se på opgaven.

Få vores brochure

Close

Søgefelt

Få vores brochure Order our brochure Bestill brosjyren vår Ja, tak Yes please Ja takk