Skip to main content

Kvalitet, håndværk og bæredygtighed.

Kvalitet, håndværk og bæredygtighed.

Gulvet er – bogstaveligt talt - fundamentet i enhver indretning. Det definerer rummets karakter, og det skal være både smukt at se på og behageligt at gå på. I snart 20 år har Trækompagniet leveret eksklusive, håndlavede trægulve til både nye og gamle boliger, både i Danmark og i udlandet. Virksomheden varetager hele processen fra produktion af råvaren til lægning og efterbehandling af det færdige gulv. ”Vi ønskede sikkerhed for, at de trægulve, vi solgte, var af den allerbedste kvalitet. Derfor valgte vi på et tidspunkt også at stå for selve produktionen af træet,” fortæller Frosti Thordarson.

Stor begejstring for totalløsninger inden for eksklusive trægulve

Hos Trækompagniet i Bagsværd mærker de en kraftigt stigende efterspørgsel på deres totalløsninger inden for trægulve. Kunderne er begejstrede for trygheden og kvaliteten ved, at virksomheden selv producerer, designer, behandler, leverer og lægger gulvene .

Skræddersyede dimensioner designet i samarbejde med Due de Fønss

I denne eksklusive villa i nordsjælland har Trækompagniet i samarbejde med indretningsarkitekt Anne Louise Due de Fønss skræddersyet er løsning som fremhæver ejendommens eksklusive detaljer. 

Gulvet sætter rammen

Kvalitet, håndværk og bæredygtighed. Det er Trækompagniets DNA. Her kan du få skræddersyet dit drømmegulv.

Få vores brochure Order our brochure Ja, tak Yes please