Menu

Plankegulv fyr - Eksklusive gulvløsninger fra Trækompagniet

Med et eksklusivt plankegulv i fyr får du en holdbar og smuk base for dit hjem. Der findes masser af løsninger for gulve i massivt træ. Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit hjem, uanset mønster og størrelse.

Hvad koster sildebensgulv

Hos Trækompagniet arbejder vi udelukkende med egetræ, og derfor vil du ikke kunne finde et plankegulv fyr hos os, men vi vejleder gerne til, hvad du bør vælge blandt vores mange muligheder, hvis du vælger os som din professionelle rådgiver og leverandør.

Et smukt gulv i et elegant mønster kan være med til at løfte et rum, endda et helt hjem. Mørkere farver kan skabe en hygge og ro, mens lysere farver gør hjemmet mere indbydende og åbent. Find de bedste løsninger på massive gulve her.

Massive muligheder og mønstre

Et massivt plankegulv i fyr er et godt valg til mange hjem, men ønsker du en holdbarhed og en kvalitet, der holder i mange år, anbefaler vi til enhver tid, at du vælger eg. Vi arbejder udelukkende i denne træsort, fordi vi kun ønsker at tilbyde vores kunder de bedste produkter.

Vi tilbyder mange muligheder for plankegulve i forskellige mønstre, som både kan fås i  simple designs, men også i mere dekorative. Se eksempelvis vores flotte egetræsgulve i:

Eg Mallorca Chevron

Komplet løsning til plankegulv fyr

Skal vi hjælpe dig med at finde det rette plankegulv, hjælper vi også gerne med leverance og montering. Vi tilbyder nemlig en pakkeløsning, der gør det både nemt og overskueligt for dig. Hertil vil du naturligvis også få professionelle fagfolk til at lægge gulvet.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder, eller hvis du skulle have spørgsmål til plankegulv fyr eller eg.

Find massivt trægulv eller massivt plankegulv her. 

Læs denne artikel om os fra mig&kbh.

Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

Massivt plankegulv i fyr

Hos Trækompagniet kan vi ikke give et tilbud på et massivt plankegulv fyr, da vi ikke arbejder med fyrretræ. Derimod kan vi tilbyde dig et lækkert og eksklusivt gulv i eg, der har slidstærke og holdbare egenskaber, som du i længden vil blive rigtig glad for.

Er det farven på et plankegulv i fyr, du ønsker, kan du med fordel vælge et gulv, som vores plankegulv i massiv douglas. Dette gulv har nemlig den varme undertone, som fyr kan give, men indeholde ikke nær så mange knaster, som fyrretræ især er kendt for.

Fordelen ved også at vælge eg, fremfor et plankegulv fyr, er, at egetræ er langt mere slidstærkt. Fyrretræ er en blød træsort, og derfor tager den også nemmere imod ridser og hak. Få hjælp til at vælge trægulv af vores eksperter, hvis du er i tvivl eller søger råd.

Læs også om massivt egetræsgulv eller massivt parketgulv her. 

Læs også om pleje af sildebensgulv eller hvidolieret egetræsgulv her. 

Besøg vores showroom

Har du brug for hjælp til at finde frem til det rette alternativ til et plankegulv fyr? Så kom forbi vores showroom, hvor vores dygtige rådgivere kan hjælpe med både opklarende spørgsmål omkring materialer, størrelser og farver.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit hjem.

FAQ

Hvad er den bedste type plankegulv?

Når man skal have lagt et plankegulv, findes der forskellige sorter, som egner sig godt til formålet. Træsorter som bøg, eg og ask er gode, robuste valg, mens træsorter som gran, birk og fyr er både lyse og flotte, men ikke nær så holdbare, som de førstnævnte.

Hvad kendetegner et plankegulv?

Et plankegulv fyr, eg eller i andet træ, holder i mange år, særligt hvis man har valgt en massiv løsning. Gulvet vil bestå af bredde træplader, altså planker, som lægges i et flot symmetrisk mønster. Hver plade er lavet af ét massivt stykke træ.

Kan man selv lægge et plankegulv fyr?

Du kan godt selv lægge et plankegulv. Det er dog vigtigt, at du har et underlag, der både er stift, stabilt og helt plant, for at sikre, at pladerne ligger korrekt, men også for at sikre, at gulvet holder. Søg gerne vejledning hos fagfolk inden start.

Kan man male et plankegulv fyr?

Har du et gammelt plankegulv fyr, som du ønsker at skifte ud? Ofte kan du give gulvet nyt liv ved at høvle det ned og give det en god behandling, mens en udskiftning i mange tilfælde er en bedre løsning. Vælger du at male dit plankegulv, så vælge en god maling af høj kvalitet.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert