Dansk

Om os

Trækompagniet er etableret i 2003, oprindelig som en personlig ejet virksomhed, som også på det tidspunkt var ejet og ledet af Islændingen Frosti Thordarson.

Formålet var, og er stadig, at designe og udvikle eksklusive trægulve og yde den mest professionelle rådgivning for den kræsne kunde. Trækompagniet har fra starten af, altid gået sine egne veje og ikke fokuseret på hvad andre laver.

Vi tror stærkt på konstant udvikling og sætte nye trends indenfor interiør og design. Vi lytter til vores kunder og ikke mindst til de mange arkitekter som vi samarbejder med til daglig med hensyn til vores produkt design og udvikling.

Inspiration

En stor del af vores inspiration henter vi fra vulkanøen Island og den storslående natur som der findes.

Vores mål har altid været at yde sublime løsninger og efterlade tilfredse kunder. Vi er meget opmærksomme på at vores succes er bygget på tilfredse kunder og intet andet.

Trækompagniet er gennem tiderne vokset, fra at være en enkeltmandsvirksomhed, til nu at beskæftige 8 medarbejdere med bl.a. sin egen montage afdeling.

Kompetencerne i virksomheden er opbygget ud fra mange års erfaring inden for træ og overflade behandlinger. Vi er kompromisløse når det kommer til vores gulvløsninger og stræber altid efter at opnå det perfekte resultat.

I dag kan Trækompagniet tilbyde det største vareudvalg inden for eksklusive trægulve I hele Skandinavien og det er vi stolte af.

Vores succes er bygget på tilfredse kunder. Det opnår vi med det bedste hold medarbejdere.

En af Trækompagniets største styrker er vores kompetente medarbejdere. Vi har udviklet et stærkt team som omfatter landets bedste gulv montører med bred erfaring inden for trægulv rådgivning. At lægge et nyt trægulv kræver en del overvejelser og viden, både med hensyn til nybyggeri og ikke mindst ved renovering. Vi yder gerne rådgivning i vores showroom og kommer ud til projektet, når det kræves. Vores gulve skal holde mange generationer frem.

Sider

Få vores brochure

Close

Søgefelt

Få vores brochure Order our brochure Bestill brosjyren vår Ja, tak Yes please Ja takk