Skip to main content

Om os

Tilbage i 2003 blev Trækompagniet grundlagt af islændingene Frosti Thordarson og hustru Helga Sigurðardóttir, som fortsat sidder i ledelsen i dag. Virksomheden fik hurtigt vind i sejlene og har nu i mere end snart to årtier leveret kvalitetsgulve til danskerne. 

Kvalitetsmaterialer, fokuseret designudvikling, høj kvalitet og professionel rådgivning. Dette er blot nogle af nøgleordene, når virksomheden og dens fremadstormende succes skal beskrives. 

Trækompagniet består af et ambitiøst team af kompetente medarbejdere, som alle brænder for at levere sublime løsninger og rådgivning til tilfredse kunder. Vi stræber altid efter det perfekte resultat, som nås med nogle af landets bedste gulvmontører.

Hos Trækompagniet tror vi på vigtigheden af en konstant udvikling, som er medvirkende til at skabe og bibeholde en stor interesse hos kunderne.

Passionen for træ strækker sig helt tilbage til 1946

Hos Trækompagniet er vi 4. generations af stolte gulvlæggere, hvor der altid har været en stor interesse for træ og kvalitetsgulvlægning. 1. generationen, Ólafur Önundarson, opstartede arbejdet med trægulve tilbage i 1946 i Island. Dengang var der endnu ingen slibemaskiner på øen, men dette fik Önundarson hurtigt lavet om på. Sønnen Sigurður Olafsson opsnappede hurtigt passionen for træ og gulvlægning.

Sigurður Olafsson videreførte sin passion for træ til sin datter Helga Sigurðardóttir, som er hustru til Frosti Thordarson, hvor der ligeledes hurtigt kom en naturlig interesse og passion for træets unikke egenskaber. Frosti og Helga begyndte således i 2003 at distribuere eksklusive trægulve til danskerne. I starten, dengang Trækompagniet gik under et andet navn, blev gulvene distribueret fra parrets kælder, hvor der blev arbejdet på livet løs. Dengang fungerede virksomheden udelukkende som importør af gulve. Nogle år senere blev der etableret et showroom og virksomheden fik sit velkendte navn, Trækompagniet. Sidenhen har virksomheden oplevet en stor succes samt interesse for de kvalitetsstærke træmaterialer.

Læs mere

Trækompagniet står for hele processen fra A til Z

Hos Trækompagniet har vi vores helt egen produktion og montageafdeling. Vi formår således at håndtere alle led internt, hvor vi ikke er afhængige af eksterne led og produktionsafdelinger. Dette giver os en helt unik positionering på markedet, hvor vi 110% kan stå inde for både kvaliteten og designet. Intet er således overladt til tilfældighederne, når du køber dit trægulv gennem Trækompagniet.

Vi er med på hele rejsen - helt fra når træet bliver fældet i skoven og til når det færdigproducerede trægulv leveres til dig. Vi kan ydermere tilbyde det største vareudvalg indenfor eksklusive trægulve i hele Skandinavien, hvor du finder noget til enhver smag. De elegante plankegulve, de eksklusive sildeben og det enestående chevron

 

Læs mere

Vi hiver naturen indendørs med inspiration fra vulkanøen  

Island løber gennem årene på grundlægger Frosti Thordarson og det samme gør sig gældende ved Trækompagniet. En stor del af inspirationen hentes fra Island og den storslåede natur, som findes der. Man kan ikke sige Island uden at sige ”natur”. Naturen fylder nemlig en enorm stor del for landet, som byder på mange forskellige naturtyper

 

Vores største styrke er vores kompetente medarbejdere

Vi er et hold af kompetente medarbejdere, som står klar til at rådgive dig omkring valget af trægulv. På denne måde sikrer vi, at du får et resultat, som vil holde mange generationer frem.  

Bombastiske vulkaner, betagende gletsjer, smukke elve, frodige enge, mægtige vandfald og dybe fjorde. Denne smukke natur formår vi at hive indenfor i boligen med eksklusivt trægulv, som vil pryde hjemmet på smukkeste vis.

Frosti Thordarson

Martin Goosmann

Helga Sigurdardottir

Joakim Mandal-Sylvester

Sidsel Gammelgaard Askov

Få vores brochure Order our brochure Ja, tak Yes please