Menu

Stor begejstring for totalløsninger inden for eksklusive trægulve

Hos Trækompagniet i Bagsværd mærker de en kraftigt stigende efterspørgsel på deres totalløsninger inden for trægulve. Kunderne er begejstrede for trygheden og kvaliteten ved, at virksomheden selv producerer, designer, behandler, leverer og lægger gulvene .

Massivt trægulv

Trækompagniet er totalleverandør inden for trægulve, hvilket er en stor fordel for kunderne. Så kan man eksempelvis selv bestemme, hvordan designet af gulvene skal tage sig ud, hvordan gulvet og skal passe sammen med gulvvarmen skal passes ind i boligen. Det giver en enorm sikkerhed for, at arbejdet fra a til z bliver udført på en 100 % ordentlig måde, siger Frosti Thordarsen, indehaver af Trækompagniet. ”Jeg ved ikke, om der overhovedet er nogen i Skandinavien, der gør det samme som os med egen produktion og design, pakning, levering og lægning af gulve. Det unikke er blandt andet, at vi selv vælger vores træstammer og træ sorteringsmæssigt og størrelsesmæssigt. Det vil sige, vi finder det træ, som passer bedst til det produkt, vi designer her i Danmark. Det giver tryghed til kunderne, at vi står for det hele og garanter for kvaliteten i alle led.

Mange kender formentlig til, at gulvet produceres ét sted, det købes et andet sted, mens det lægges af en helt tredje. Problemet med den løsning kan være, at hvis noget så går galt, peger parterne på alle andre end dem selv,” siger Frosti Thordarson. Alt Trækompagniets træ kommer fra bæredygtige skove, og det er generelt noget, som virksomheden gør og har gjort særdeles meget ud af, fortæller Frosti Thordarson: ”Bæredygtighed er vigtigt, da der også i fremtiden skal være ordentligt træ til at producere gulve af. Derfor er det centralt for os, at vi kun bruger træ fra bæredygtigt skovbrug. Træet skal ganske enkelt være certificeret som bæredygtigt eller overholde tilsvarende standarder, hvis Trækompagniet skal beskæftige sig med det,” påpeger han.

Tal med en ekspert