Skip to main content

Montage

Vi ved, hvordan vores gulve skal lægges

Når vi vælger råmaterialet i vores egen produktion, har vi hele tiden det færdige gulv for øje. For os hænger det hele sammen i én proces – fra valg af stammer til gulvet er færdiglagt og oser af overlegenhed.
Kun ved at være med til at lægge trægulvene kan vi garantere, at alting bliver lagt som skabt. Det synes vi er vigtigt, når gulvet skal ligge i over 100 år.

Vi er din garant for et godt resultat

Mange af vores kunder finder tryghed i at lade os stå for hele gulvprojektet. Helt fra råtræ til et færdigt gulv. Så er det kun os og os alene som har ansvar for resultatet.

Omhyggelighed til fingerspidserne

Gulve kan knirke og ’slå sig’. Men det skal de ikke! Gulve skal ligge lige så smukt og stille, som det var tænkt. Det sidste er i al beskedenhed vores spidskompetence.

I 20 år har Trækompagniet været kundens garanti for, at undergulve er af lige så høj kvalitet som gulvlægningen selv, så der ikke kommer overraskelser snigende efter gulvlægningen. Det endelige resultat bliver ikke bedre end fundamentet, det bliver lagt på.

  

Vi har håndplukket de bedste håndværkere

Kompetente snedkere. Kompetente tømrere. Kompetente gulvlæggere, der er specialuddannede inden for fuldlimede gulve. Det skal der til for at lægge, slibe og behandle eksklusive trægulve. Så det har vi.

Monteringsprocessen er således: I siger ja tak. Vi måler op i rummene. I gør klar til, at vi kommer. Vi kommer som aftalt og monterer trægulvet

Få vores brochure Order our brochure Ja, tak Yes please