Menu

Mørkt trægulv - Indretning med egetræsgulv i mørke farver

Et mørkt trægulv kan give en masse charme og varme i din indretning. Netop derfor tilbyder vi, hos Trækompagniet, også flere nuancer, så du kan finde lige den, der passer til dine drømme. Find vores eksklusive trægulve i flere mønstre.

Hvad koster sildebensgulv

Du kan blandt andet finde vores simple plankegulve, der er lavet i massiv eg, men også egetræsgulve i smukke mønstre, som chevron og sildeben. Se hele vores sortiment her på siden, og bliv inspireret.

Smukke nuancer i hjemmet

Hos Trækompagniet arbejder vi udelukkende med egetræsgulve, fordi vi sikrer den bedste kvalitet. Egetræ er en smuk og dekorativ sort, men også en vældig slidstærk og holdbar trætype, som er særligt velegnet til gulve.

Ethvert mørkt trægulv vil således være i højeste og mest holdbare kvalitet, når du vælger det fra vores kollektioner.

Du finder både mørkere og helt mørke trægulve i vores sortiment. Nogle af de mørkeste og smukke typer er blandt andet Vulcano Fox, som både fås i plankegulv og i chevronmønster. Denne nuance er køligere, men mere mættet i farven.

Ønsker du et trægulv med mere kant, kan du vælge vores Vulcano Vintage, som er endnu én af vores Vulcano-nuancer, men som har et slebet look, der giver et vintage udtryk med masser af charme. Dette gulv kan fås i det eksklusive sildebensmønster.

Find os i denne artikel.

Massivt trægulv

Indretning med mørkt trægulv

Vi er i Norden rigtig gode til at bruge lyse farver i vores hjem. Men i den senere tid er også det mørke gulv blevet populært i indretningen.

Har du store lyse lokaler, både i hjemmet, men også på kontoret, kan du med fordel bruge et mørkt trægulv. Det giver nemlig et helt andet og mere elegant udtryk, fordi det kontrasterer sig til ellers lyse omgivelser.

Vi har valgt, ikke at tilbyde helt mørke nuancer på vores trægulve, da vi også mener, at der er en grænse for, hvor meget lys gulvet må tage. Derfor vil et mørkt trægulv fra Trækompagniet være tilpas mørkt til at give kant, men lyst nok til at spille godt ind i den nordiske stil.

Er du også til hvidt trægulv, eller et massivt plankegulv, så se mere her. 

Læs mere om, hvad et sildebensgulv koster her.

Skal vi hjælpe dig med at finde det rette gulv?

Er du i tvivl om, hvilken type gulv, du bør gå efter? Om det skal være et smukt, dekorativt egetræsgulv i et flot mønster – måske et sildebensgulv eller et chevrongulv i en enestående nuance – eller et mere simpelt plankegulv. Mulighederne er mange for indretning med mørkt trægulv.

Ønsker du at mærke efter på egen krop, kan du med fordel besøge vores store showroom på Buddinge Hovedgade 321 i Bagsværd, hvor vi har åbent alle hverdage mellem 9.00 og 17.30, eller du kan booke en personlig vejleder til lørdage mellem 10.00 og 14.00.

Vi vejleder gerne i både farvevalg, mønster, behandling og vedligeholdelse. Skulle du derudover have spørgsmål til, hvordan du bedst passer på dit nye gulv, eller et eksisterende mørkt trægulv, står vores personale klar til at hjælpe og vejlede.

Se vores mange muligheder her. Vælg trægulv efter din smag. 

Skab varme med mørkt trægulv

Store lyse rum kan hurtigt komme til at virke kolde, når solen ikke skinner. Ved at skrue lidt ned for det lyse, eksempelvis med et mørkt trægulv, vil rummet bedre kunne optage det naturlige lys, som trænger ind i rummet.

Desuden opsamler et mørkt trægulv også den energi, som solen skaber, hvilket afgiver varme. Dermed vil du opleve at have varmere værelser, hvis du vælger mørke gulve, fordi solens stråler og varme netop optages af de mørke farver.

Du kan således bruge et eksklusivt egetræsgulv, ikke bare til at indrette med og skabe stemning, men også, helt praktisk, at opsuge en masse varme, der især kan være en fordel i de kolde, nordiske vintermåneder i Danmark.

Find flere flotte trægulve her. 

Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

FAQ

Kan man indrette med mørkt trægulv?

Ja, det kan man sagtens. Et mørkt trægulv kan give en masse kant til et hjem eller kontor, uden at tage for meget af opmærksomheden i rummet. Find hos Trækompagniet flere nuancer.

Forbliver et mørkt trægulv mørkt?

Som udgangspunkt vil et mørkt trægulv forblive mørkt. Efter en del år kan det godt komme til at trænge til lidt olie eller lignende, for at holde farven, men ligesom med andre gulve, vil der komme noget vedligeholdelse med tiden.

Hvor kan man købe et mørkt trægulv?

Du kan købe et mørkt trægulv hos Trækompagniet, som tilbyder flere flotte nuancer i forskellige mønstre. Se det flotte udvalg af både plankegulve, sildebensgulve og chevrongulve lige her

Tager mørke gulve meget lys?

Mørke gulve kan godt komme til at tage en del lys i rummet. Har du et hjem eller erhvervslokaler med højt til loftet og god belysning, vil det ikke have den store betydning, men i små hjem med små vinduer, kan det godt opsluge en del lys.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Kontakt en ekspert - traekompagniet

Tal med en ekspert