Menu

Mørkt sildebensgulv - En perfekt kontrast til det lyse rum

En mørkt sildebensgulv er et design, som både giver rummet kant, og fungerer som en perfekt kontrast til de lyse overflader. Hos Trækompagniet tilbyder vi mørke sildebensgulve af høj kvalitet, som er et oplagt valg til både dit private hjem eller kontoret.

Mørkt sildebensgulv

Det mørke gulv gør rummet let at indrette, da det passer med enkle møbler. Mønsteret på gulvet gør, at rummet får kant, og den mørke nuance giver rummet en varm og hyggelig stemning. Ønsker du et hjem med et nordisk udtryk, vil mørkt sildebensgulv være en perfekt løsning for dig. Er du ikke til det mørke, kan du i stedet læse om hvidt trægulv.

Et elegant design

Det mørke gulv passer perfekt til store lyse rum, hvor gulvet skaber en kontrast og giver en god tyngde til rummet. Det betyder dog ikke, at det ikke er et optimalt valg til de mindre og mørkere rum.

Det elegante gulv udsmykker ethvert rum, og kan fuldende hjemmet eller kontoret. Mørkt sildebensgulv kan laves i flere forskellige træsorter, og plankerne kan laves i forskellige bredder og længder, så gulvet skræddersys præcis, som du ønsker det.

Gulvet vil sætte et præg på dit rum, som du kan nyde i mange år. Et gulv fra Trækompagniet er nemlig en investering, der kan lægges som massivt trægulv i eg, eller som sildebensparket i 2-lags massiv. Hvis du ønsker mørke plankegulve, eller mørk chevron, så kan vi selvfølgelig også lave det.

Mørkt sildebensgulv

Hvorfor vælge mørkt sildebensgulve?

Det mørke sildebensgulv bringer naturen inden for dine fire vægge, og efterlader rummet med et æstetisk udtryk.

Den lagdelte struktur i gulvet forhindrer, at træet trækker sig sammen eller udvider sig, når luftfugtigheden og temperaturen ændres. Strukturen på gulvet gør det derfor oplagt til gulvvarme, som kan være rart til de kolde vintermåneder.

Trækompagniet er med hele vejen

Hos Trækompagniet har vi en stor passion for træ, og derfor er vi med hele vejen fra produktion af gulvet til monteringen. Vores mere ed 20 års erfaring gør, at vi kan rådgive dig, og hjælpe dig med at finde det helt rigtige trægulv.

Læs mere om massivt trægulv her.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert