Menu

Massivt trægulv

Se udvalg af massivt trægulv

Massivt trægulv - Nordisk egetræsgulv af højeste kvalitet

Skal dit hjem prydes med et eksklusivt, massivt trægulv i eg? Lad Trækompagniet om at opfylde dine ønsker,
så du får en massiv løsning til en god pris.

Vores trægulve er altid i nordisk design og af højeste kvalitet.

Alle hjem er forskellige, lige så forskellige som smage er mange, det ved vi. Derfor ønsker vi også at hjælpe dig til at finde netop det trægulv i massiv eg, der passer dine behov bedst. Heldigvis kan du finde mange forskellige nuancer, i både lyse og mørke farver, samt varierende mønstre. Oplev blandt andet vores smukke trægulve i plankegulv, men også som chevron og sildebensparket. Vælg netop den farve, der matcher dine ønsker, og så finder vi sammen en god løsning til dit hjem, som du vil sætte pris på længe.

Sortiment af massivt trægulv

Filter sildebensgulve
  • Alle
  • Lyse (3)
  • Mørke (3)

FAQ

Vi har samlet de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet af vores kunder.

Ja, alle vores gulve tåler gulvvarme. De fleste af vores gulve er egetræsgulve, som faktisk er en af de bedste træsorter at vælge, hvis man gerne vil have gulvvarme under sit trægulv.

Et massivt trægulv består af den samme træsort hele vejen igennem og er næsten uopslideligt. Det kan slibes rigtig mange gange. Et massivt trægulv er et naturprodukt, hvilket betyder, at det arbejder. Når luftfugtigheden stiger eller falder udover det normale (som er 35 til 65 % i relativ luftfugtighed som ofte sker i Danmark), skal du være forberedt på, at brædderne kan trække sig sammen eller udvide sig. Denne reaktion kan efterlade mindre eller større sprækker, svindrevner mellem brædderne eller danne såkaldt vaskebræt effekt.

Hos Trækompagniet har vi vores helt egen produktion og montageafdeling. Vi formår således at håndtere alle led internt, hvor vi ikke er afhængige af eksterne led og produktionsafdelinger. Dette giver os en helt unik positionering på markedet, hvor vi 110% kan stå inde for både kvaliteten og designet. Intet er således overladt til tilfældighederne, når du køber dit trægulv gennem Trækompagniet.

TK Eg Vulcano Vintage sildebensgulve

Høj elegance i massiv eg

Der findes et væld af muligheder for smukke gulve, men et massivt trægulv giver noget helt særligt til et hjem. Ikke bare fordi kvaliteten er helt i top, når du vælger et gulv i massiv eg, men også fordi udtrykket bliver mere eksklusivt og hjemligt. Kvaliteten af et massivt trægulv kan mærkes. Både når man går på det, hvor det vil give let efter for trykket, som gør det ganske behageligt at træde på, men også i forhold til holdbarhed og vedligeholdelse.

Mange fordele ved et massivt trægulv

Med et massivt trægulv kan du nemlig sikre dig selv et holdbart produkt, der holder i mange, mange år. Når gulvet er blevet slidt, på de steder, hvor der gås meget rundt, og hvor der bruges udendørs fodtøj på, vil gulvet kunne slibes ned og behandles, så det fremstår som nyt.

Derfor vil investeringen i et massivt trægulv også være alle pengene værd, da du vil kunne sætte pris på det i meget længere tid.

Book en tid til vores showroom, så du selv kan komme og fornemme kvaliteten af et eksklusivt, massivt trægulv fra Trækompagniet.

Find ud af om man selv kan lægge sildebensparket, eller hvad sildebensgulv koster, lige her.

Læs artiklen der er skrevet om os her.

Læs også om massivt egetræsgulv eller massivt parketgulv her. 

Alle ovenstående gulve fås også i et sildebensmønster

Trægulv

Omgiv dig med naturlig ynde

Ved at vælge et massivt trægulv fra Trækompagniet, får du et gulv af den højeste kvalitet, du kan glæde dig over i mange år. Den høje kvalitet kan mærkes både, når du går på det og på holdbarheden. Vores gulve fås i flere forskellige farver, mørke og lyse, så du kan finde den farve, der passer bedst til din stil og dit hjem.

Et massivt trægulv bringer naturen indenfor, hvor det kan være med til at skabe både lys, og give hjemmet en varme. Visuelt, kan det også få rum til at syne større. 

Eksklusive løsninger til din bolig

Vores gulve i eg kan give glæde i mange år frem. Når du vælger et massivt trægulv, vælger du et gulv, der kan klare hverdagens slid, børn og husdyr. Når dit gulv trænger til det, kan det nemt slibes og behandles, så det fremstår som nyt igen. 

Med vores sildebensgulve kan du bringe elegance ind i hjemmet, med vores klassiske plankegulve fører du naturen og dens ro ind og vores moderne Chevron-gulv er en gammel klassiker, der heldigvis igen har fået nyt liv, og man ser det mere og mere i de nordiske hjem.

Find også andre eksklusive løsninger, som:

Skal Trækompagniet stå for, eller give et tilbud på, dit massive trægulv, så kontakt os på +45 44 44 16 20 eller info@traekompagniet.com

Skræddersy din drømmeløsning med et massivt trægulv

Når du bestiller et gulv hos os, skræddersyer vi gulvet til dit hjem. Det kan være, at du ønsker at få lagt massivt trægulv i et enkelt rum, eller måske trænger hele boligen til nye gulve? Vi står klar til at hjælpe og rådgive, så du får et resultat, du bliver tilfreds med. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere information om, hvad vi kan gøre for dig. 

Kom også gerne forbi vores showroom i Bagsværd, hvis du vil se vores massive trægulve tættere på. I vores showroom har vi dem alle udstillet, så du både kan få love til at røre ved dem og se den forskel, de kan gøre for et rum.

360 graders kompromisløshed

Hos Trækompagniet har vi en stor passion for træ, og vi bestræber os på at yde bæredygtige løsninger, samt opnå tilfredse kunder. Derfor er vi med gennem hele processen fra start til slut i produktionen af vores gulve, til monteringen og den efterfølgende pleje.

Skal vi hjælpe dig med at finde frem til den rigtige type trægulv? Vi har flere forskellige mønstre at vælge imellem, men også adskillige farver, der hver især har og giver smukke kvaliteter til ethvert rum.

Find svar på spørgsmål, som:

sildebensgulv
Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

Bring naturen indenfor

Det, som vi, hos Trækompagniet, elsker ved et massivt trægulv, er, at du netop får bragt naturens ynde og råhed med indenfor. Ikke nok med, at du får en eksklusiv og holdbar løsning til dine gulve, så vil du også få skabt en naturlighed og et udtryk, som ikke kan frembringes på andre måder.

Vi er i Norden glade for lyse toner og hvide vægge og møbler. Hertil kan det være en skøn tilføjelse at have et massivt trægulv til at bryde med det meget hvide og sterile, som den nordiske stil tilbyder. Det kan både være gennem et naturligt og simpelt plankegulv, men også med et mønstret og dekorativt sildebensparket.

sildebensgulve
sildebensgulv

Indretning med massivt trægulv

Drømmer du om at indrette dit hjem med et smukt, massivt trægulv? Hos Trækompagniet hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til dit hjem.

Et trægulv med mønster kan hjælpe til at give spil i et rum, men også gøre det større at se på. Lægges et massivt trægulv i sildebensmønster eksempelvis langs med den primære indgang eller med det naturlige lys, vil der skabes en illusion om et større areal.

Oplever du, at det kan være svært at skabe varme i et rum, uden at skulle tilføje flere forskellige farver, kan du med fordel vælge at bruge gulvet, som din varmekilde. Det kan du vælge mellem forskellige varme nuancer, som giver varme til hvide vægge og lofter.

Vælg eksempelvis:

Massivt trægulv i køkkenet?

Det kan ofte være fristende at belægge sit køkkengulv med fliser eller linoleum, fordi det er nemt at tørre af og gøre rent. Men faktisk kan et massivt trægulv også være en god løsning, fordi det netop er hårdført og slidstærkt.

Behandler du blot gulvet godt, og løbende påfører olie eller anden overfladebehandling, bliver det også ganske nemt at gøre rent.

sildebensgulv
sildebensgulv

FAQ

Hvor kan man få et massivt trægulv?

Hos Trækompagniet finder du et stort udvalg af eksklusive, massive trægulve til en god pris. Gulvene fås i flere nuancer og forskellige mønstre, herunder chevron og sildeben.

Hvad er prisen for et massivt trægulv?

Hvad prisen på et massivt trægulv ligger på, varierer alt efter, hvad for en type træ, du vælger, om det skal være i mønster, om du selv monterer, det eller får hjælp til dette, samt andre faktorer. Find din pris på et eksklusivt trægulv her.

Hvordan lægger man et trægulv?

Det er meget simpelt at lægge et gulv. Er der tale om et plankegulv, vil det være lange planker, der ligger i forlængelse af hinanden, men vælger man et gulv med mønster, eksempelvis i sildebensmønster, vil det være en sværere opgave.

Hvad gør et gulv massivt?

Et gulv er massivt, når hvert bræt er lavet i 100% træ. Dette betyder, at du vil kunne slibe gulvet ned, når overfladen er slidt. Dette kan ikke lade sig gøre med gulve, som ikke er massive. Derfor kan det være en god investering med et massivt trægulv.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert