Menu

Massivt trægulv - Nordisk egetræsgulv af højeste kvalitet

Skal dit hjem prydes med et eksklusivt, massivt trægulv i eg? Lad Trækompagniet om at opfylde dine ønsker, så du får en massiv løsning til en god pris. Vores trægulve er altid i nordisk design og af højeste kvalitet.
Hvad koster sildebensgulv
Alle hjem er forskellige, lige så forskellige som smage er mange, det ved vi. Derfor ønsker vi også at hjælpe dig til at finde netop det trægulv i massiv eg, der passer dine behov bedst. Heldigvis kan du finde mange forskellige nuancer, i både lyse og mørke farver, samt varierende mønstre. Oplev blandt andet vores smukke trægulve i plankegulv, men også som chevron og sildebensparket. Vælg netop den farve, der matcher dine ønsker, og så finder vi sammen en god løsning til dit hjem, som du vil sætte pris på længe.

Høj elegance i massiv eg

Der findes et væld af muligheder for smukke gulve, men et massivt trægulv giver noget helt særligt til et hjem. Ikke bare fordi kvaliteten er helt i top, når du vælger et gulv i massiv eg, men også fordi udtrykket bliver mere eksklusivt og hjemligt. Kvaliteten af et massivt trægulv kan mærkes. Både når man går på det, hvor det vil give let efter for trykket, som gør det ganske behageligt at træde på, men også i forhold til holdbarhed og vedligeholdelse.
Massivt trægulv

Mange fordele ved et massivt trægulv

Med et massivt trægulv kan du nemlig sikre dig selv et holdbart produkt, der holder i mange, mange år. Når gulvet er blevet slidt, på de steder, hvor der gås meget rundt, og hvor der bruges udendørs fodtøj på, vil gulvet kunne slibes ned og behandles, så det fremstår som nyt. Derfor vil investeringen i et massivt trægulv også være alle pengene værd, da du vil kunne sætte pris på det i meget længere tid. Book en tid til vores showroom, så du selv kan komme og fornemme kvaliteten af et eksklusivt, massivt trægulv fra Trækompagniet. Find ud af om man selv kan lægge sildebensparket, eller hvad sildebensgulv koster, lige her. Læs artiklen der er skrevet om os her.
Massivt trægulv

Omgiv dig med naturlig ynde

Ved at vælge et massivt trægulv fra Trækompagniet, får du et gulv af den højeste kvalitet, du kan glæde dig over i mange år. Den høje kvalitet kan mærkes både, når du går på det og på holdbarheden. Vores gulve fås i flere forskellige farver, mørke og lyse, så du kan finde den farve, der passer bedst til din stil og dit hjem. Et massivt trægulv bringer naturen indenfor, hvor det kan være med til at skabe både lys, og give hjemmet en varme. Visuelt, kan det også få rum til at syne større. 

Eksklusive løsninger til din bolig

Vores gulve i eg kan give glæde i mange år frem. Når du vælger et massivt trægulv, vælger du et gulv, der kan klare hverdagens slid, børn og husdyr. Når dit gulv trænger til det, kan det nemt slibes og behandles, så det fremstår som nyt igen.  Med vores sildebensgulve kan du bringe elegance ind i hjemmet, med vores klassiske plankegulve fører du naturen og dens ro ind og vores moderne Chevron-gulv er en gammel klassiker, der heldigvis igen har fået nyt liv, og man ser det mere og mere i de nordiske hjem.
Massivt trægulv

Skræddersy din drømmeløsning med et massivt trægulv

Når du bestiller et gulv hos os, skræddersyer vi gulvet til dit hjem. Det kan være, at du ønsker at få lagt massivt trægulv i et enkelt rum, eller måske trænger hele boligen til nye gulve? Vi står klar til at hjælpe og rådgive, så du får et resultat, du bliver tilfreds med. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere information om, hvad vi kan gøre for dig. 

360 graders kompromisløshed

Hos Trækompagniet har vi en stor passion for træ, og vi bestræber os på at yde bæredygtige løsninger, samt opnå tilfredse kunder. Derfor er vi med gennem hele processen fra start til slut i produktionen af vores gulve, til monteringen og den efterfølgende pleje.
Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

FAQ

Hvor kan man få et massivt trægulv?

Hos Trækompagniet finder du et stort udvalg af eksklusive, massive trægulve til en god pris. Gulvene fås i flere nuancer og forskellige mønstre, herunder chevron og sildeben.

Hvad er prisen for et massivt trægulv?

Hvad prisen på et massivt trægulv ligger på, varierer alt efter, hvad for en type træ, du vælger, om det skal være i mønster, om du selv monterer, det eller får hjælp til dette, samt andre faktorer. Find din pris på et eksklusivt trægulv her.

Hvordan lægger man et trægulv?

Det er meget simpelt at lægge et gulv. Er der tale om et plankegulv, vil det være lange planker, der ligger i forlængelse af hinanden, men vælger man et gulv med mønster, eksempelvis i sildebensmønster, vil det være en sværere opgave.

Hvad gør et gulv massivt?

Et gulv er massivt, når hvert bræt er lavet i 100% træ. Dette betyder, at du vil kunne slibe gulvet ned, når overfladen er slidt. Dette kan ikke lade sig gøre med gulve, som ikke er massive. Derfor kan det være en god investering med et massivt trægulv.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Kontakt en ekspert - traekompagniet

Tal med en ekspert