Menu

Massivt sildebensgulv - Eksklusive gulvløsninger i eg

Få lagt et massivt sildebensgulv i eg, som du kan sætte pris på i mange år. Hos Trækompagniet specialiserer vi os i egetræsgulve i flere flotte mønstre, som du med fordel kan bruge i din indretning i hjemmet.

Massivt sildebensgulv

Bring naturen indenfor

Med et trægulv i egetræ, får du ikke blot et eksklusivt gulv, som holder i årevis. Du får også en gulvløsning, som bringer naturens ynde indendøre. Et smukt, naturligt gulv kan skabe både ynde og hygge i et hjem, men også hjælpe til at dekorere et rum på fineste vis.

Vælger du eksempelvis et massivt sildebensgulv i eg, vil du kunne bruge det smukke mønster til at bryde rummets statiske udtryk, uden at det bliver for meget. Netop dette mønster er en klassiker, som ikke går af mode, og som mange sætter pris på og elsker.

Massivt sildebensgulv

Enestående løsninger med massivt sildebensgulv

Ethvert gulv fra Trækompagniet er sammensat og udvalgt ud fra netop dine ønsker, og derfor vil din gulvløsning også være helt personlig og unik. Vælger du et massivt sildebensgulv, kan du få det i både flere farver og størrelser, så du kan finde det, der passer til netop dit hjem og din stil.

Hertil er der desuden også mange fordele ved at vælge et massivt trægulv fremfor et klikgulv eller andet. Et sildebensgulv i massiv eg er utroligt holdbar og slidstærkt, og du kan derfor nyde det i mange år, inden du behøver at gøre noget ved det.

Læs meget mere om oliebehandling af trægulv, hvis du vil vide mere om, hvordan du bedst passer på dit sildebensgulv.

Lad os hjælpe dig med et unikt sildebensgulv

Skal vi hjælpe dig med at finde det helt rette sildebensgulv i massiv eg, en smuk nuance og den rigtige størrelse, så tøv endelig ikke med at tage fat i os.

Du kan med fordel besøge vores showroom i Bagsværd, hvis du vil se og føle vores udvalg på egen krop.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert