Massivt plankegulv - Massive gulvløsninger i smuk eg

Drømmer du om et massivt plankegulv i dit hjem? Det kan både være i hele eller dele af dit hjem. Hos Trækompagniet finder du forskellige løsninger i flere nuancer eg, så du kan finde lige netop den, der passer til din stil og din bolig.
Hvad koster sildebensgulv

Et massivt plankegulv er et kvalitetssikret valg, der holder mange år. Slides gulvet, kan du nemt slibe det ned og behandle det, så det står som nyt. Få endnu mere glæde ud af gulvet ved at få lagt gulvvarme under, så du kan holde varmen i din bolig i de kolde måneder.

Se vores forskellige løsninger i vores kollektion af eksklusive, massive plankegulve her på siden. Du kan blandt andet vælge at få lagt et massivt gulv i sildeben eller chevron, hvis du vil have mere spil i gulvet.

Eksklusive løsninger til dit hjem

Med et massivt plankegulv i eg sikrer du den højeste kvalitet og et langvarigt valg, der vil give dig glæde mange år frem. Egetræets slidstærke kvalitet gør det passende til flere forskellige rum, og derfor kan du også med fordel få lagt det i hele dit hjem.

Er det kun dele af dit hjem, som trænger til et nyt massivt plankegulv, kan du også med fordel komme forbi vores showroom og finde en nuance, som passer med gulvet i resten af dit hjem. Book en tid, så hjælper vi dig til at finde den bedste løsning.

Skal hele hjemmet have nyt gulv, kan vi levere en løsningspakke med både plankegulv og montage, så du kan få det hele på plads i én og samme omgang. Læs mere om dette på vores side om montage. Her kan du også komme i kontakt med os, hvis du skulle have eventuelle spørgsmål.

Er du også på udkig efter plankegulv fyr, så se mere her.

Læs også denne artikel, der er skrevet om os.

Massivt trægulv

Opgrader dit hjem med et massivt plankegulv

Med et massivt plankegulv fra Trækompagniet kan du tilføje ny sjæl til dit hjem, med planker, der ligger side om side og skaber ro i rummet. De naturlige og fremtrædende åreaftegninger tilfører en unik stemning og et harmonisk udtryk til din bolig.

Et plankegulv er et klassisk valg og passer ind i enhver bolig. Med et massivt plankegulv i eg får du et gulv, der tåler hverdagens rutiner og en masse slid. Dit nye gulv vil altså kunne holde til både børn, husdyr og hyggelige stunder med familie og venner.

Find vores massive plankegulve i mange flotte farver, som:

Bredt udvalgt af trægulve

Du har mere end ét slags gulv at vælge mellem, når du vælger et gulv fra Trækompagniet, og det sikrer, at du finder nøjagtigt det gulv, du drømmer om.

Der findes to måder at producere plankegulve på. Massivt og 2-lags plankegulve. Hvis du ønsker gulvvarme, så anbefaler vi dog, at du vælger 2-lags frem for massivt plankegulv, da det egner sig bedst til at installere dette under.

plankegulve

Massivt plankegulv i uendelige kombinationer

Vi producerer en bred vifte af forskellige eksklusive trægulve, der kan fås i mange forskellige dimensioner og farver, som kan leve op til dine personlige behov. Vores gulve kan fås som klassiske plankegulve, det eksklusive sildeben eller det dynamiske og elegante chevron

Alle vores gulve, og gulvmønstre kan findes i et stort udvalg af farver og træsorter. Vi laver nemlig gulve i både eksempelvis egetræ og Douglas træ. Derudover findes vores massive plankegulve i både lyse og mørke nuancer, så du kan skræddersy og tilpasse det til dit hjem.

Indretningsmuligheder med et massivt plankegulv

Vil du gerne indrette dit hjem med et lækkert, massivt plankegulv i store flotte planker? Lad Trækompagniet hjælpe dig med at finde den rette farve og størrelse, som vil få dit hjem til at fremstå smukkest muligt.

Du kan både vælge at indrette med ét af vores mørke gulve, der fås i både varme og kolde nuancer, som giver modspil til den ellers klassiske, hvide nordiske stil. Det kan være med til at gøre et rum mindre, men også være ganske dekorativt.

Omvendt kan du også vælge et lyst, massivt plankegulv, der skaber mere lys og varme. Lægger du gulvet i lysets retning, vil du desuden kunne skabe illusionen om et større rum. Det er især smart i rum, der i forvejen virker småt, eksempelvis på grund af arealets størrelse, men også, hvis der er lavt til loftet.

Find vores mange muligheder for et massivt plankegulv i den følgende oversigt.

Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

Skab varme i hjemmet med massivt plankegulv

Vil du gerne have mere varme i dit hjem? Både ment i visuelt og fysisk forstand, så er der hjælp at hente. Du kan med fordel installere gulvvarme under et massivt plankegulv i eg.

Egetræ er en solid og slidstærk træsort, der tåler opvarmning, og derfor er gulvvarme også en mulighed, når du får lagt et massivt plankegulv af Trækompagniet. Vores massive gulv er 2-lags, hvilket bedst egner sig til at have gulvvarme under.

Visuelt kan du med fordel vælge en nuance på dit gulv, som har en varme undertone. Nogle af vores varme nuancer omfatter blandt andet:

Det kan vores dygtige rådgivere hjælpe dig med, hvis du besøger vores showroom, eller kontakter os gennem vores kontaktformular.

Kontakt os i dag

Hos Trækompagniet har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at være kræsne på jeres vegne. Når du investerer i et massivt plankegulv, får du et gulv skabt af kompetente håndværkere, designet til at holde længe og til at byde livet velkommen.  Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du ønsker at booke et møde med os.

FAQ

Hvad er et massivt plankegulv?

Et massivt plankegulv er et gulv, der er lagt i hele planker, som er udskåret i massivt træ, eksempelvis eg – som er en populær træsort. Dette gør, at det både er slidstærkt og kan slides ned og fremstå som nyt.

Hvad er fordelene ved et massivt plankegulv?

Fordelene ved et massivt plankegulv er mange. Her får du nemlig et elegant gulv, som har et simpelt udtryk, der både giver varme, et godt underlag at træde på, samt er en god og langvarig løsning, som du vil sætte pris på i lang tid. Du kan netop slibe gulvet ned, når det er slidt.

Skal man vælge sildebens- eller plankegulv?

Valget er naturligvis dit. Vælger du et sildebensgulv, vil du få et mere markant og elegatn udtryk, som fanger de fleste øjne. Vælger du et massivt plankegulv, vil du få et simpelt og enkelt udtryk, som passer ind i de fleste hjem.

Kan man ligge gulvvarme under et egetræsgulv?

Ja, man kan godt ligge gulvvarme under et egetræsgulv. Dette vil give en god varme i gulvet, som holder fødderne lune i de kolde måneder. Vi anbefaler til enhver tid, at du vælger et massivt plankegulv i eg, hvis du drømmer om et varmt egetræsgulv i dit hjem. Dertil altid en klar anbefaling om at få erfaren og faglig hjælp til at lægge gulvvarme under egetræsgulv.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert