Menu

Massivt parketgulv

Se udvalg af massivt parketgulv

Massivt parketgulv - Trækompagniets gulvløsninger i eg

Drømmer du om et massivt parketgulv i din bolig? Hos Trækompagniet finder du flere flotte løsninger til massive trægulve, som du helt selv kan udvælge farve, størrelse og mønster til. Lad dig inspirere af vores store udvalg, og vi skræddersyr din løsning.

Sortiment af massivt parketgulv

Filter sildebensgulve
  • Alle
  • Lyse (3)
  • Mørke (3)

FAQ

Vi har samlet de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet af vores kunder.

Ja, alle vores gulve tåler gulvvarme. De fleste af vores gulve er egetræsgulve, som faktisk er en af de bedste træsorter at vælge, hvis man gerne vil have gulvvarme under sit trægulv.

Et massivt trægulv består af den samme træsort hele vejen igennem og er næsten uopslideligt. Det kan slibes rigtig mange gange. Et massivt trægulv er et naturprodukt, hvilket betyder, at det arbejder. Når luftfugtigheden stiger eller falder udover det normale (som er 35 til 65 % i relativ luftfugtighed som ofte sker i Danmark), skal du være forberedt på, at brædderne kan trække sig sammen eller udvide sig. Denne reaktion kan efterlade mindre eller større sprækker, svindrevner mellem brædderne eller danne såkaldt vaskebræt effekt.

Hos Trækompagniet har vi vores helt egen produktion og montageafdeling. Vi formår således at håndtere alle led internt, hvor vi ikke er afhængige af eksterne led og produktionsafdelinger. Dette giver os en helt unik positionering på markedet, hvor vi 110% kan stå inde for både kvaliteten og designet. Intet er således overladt til tilfældighederne, når du køber dit trægulv gennem Trækompagniet.

TK Eg Vulcano Vintage sildebensgulve

Inspiration til dit hjem

Du kan gå på opdagelse i de mange muligheder, som vi kan tilbyde for smukke gulve, hos Trækompagniet. Vi tilbyder ikke bare trægulve i forskellige farver, men hele gulvløsninger, hvor nuance, størrelse og mønster bestemmes helt af dig.

Du kan blandt andet bestille dit gulv i flere nuancer, herunder mørkt trægulv og lyst trægulv, men det begrænser sig bestemt ikke her til. Du kan få alle vores gulve i flotte mønstre, og herunder i forskellige bredder og længder, så du kan vælge det helt rigtige. Find blandt andet:

Læs også mere om dine muligheder for eksklusive gulve i douglas, fyr og ask.

Indret med massivt parketgulv

Et massivt parketgulv i eg er ikke bare en flot og holdbar løsning, men også det naturlige valg, hvis du ønsker gulve af høj kvalitet. Vi arbejder, hos Trækompagniet, udelukkende i egetræ, da dette er én af de mest slidstærke træsorter, og fordi træet har de smukkeste årer.

Ønsker du at skabe varme og hygge i dit hjem, kan du med fordel vælge et massivt parketgulv i en mørkere og mere varm tone, der fanger det naturlige lys udefra og genspejler det med en æstetisk varme i rummet. Overvej eksempelvis vores enestående Toscana Dark gulv i sildebensmønster.

Er det modsat et lyst gulv, der skal til, for at skabe illusionen om et større og lysere rum, så findes der naturligvis også løsninger for dette med et massivt parketgulv. Vores gulve i farverne Classic og Mallorca er eksempler på gulve, der er lyse, og som formår at inddrage lyset i rummet på bedste vis.

Massivt parketgulv

Oplev mulighederne for et massivt parketgulv

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvad du gerne vil have, eller er du blot på inspirations-jagt, kan du med fordel besøge vores store showroom i Bagsværd, hvor vi kan præsentere dig for de mange muligheder for et massivt parketgulv, vi kan tilbyde hos Trækompagniet.

Her kan du både se og føle kvaliteten, farverne, størrelserne og de forskellige mønstre. Book en tid hos vores rådgiver, hvis du behøver vejledning.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert