Massivt egetræsgulv

Se udvalg af massivt egetræsgulv

Massivt egetræsgulv - Oplev eksklusive trægulve i eg

Hos Trækompagniet kan du finde et massivt egetræsgulv i lige netop den nuance, du går og drømmer om. Vi leverer kun løsninger i massiv eg, hvilket er den meat solide og holdbare løsningen inden for trægulv. Vi sikrer altid, at vi leverer den mest holdbare kvalitet til vores kunder. Find vores store udvalg her.

Sortiment af massivt egetræsgulv

Filter sildebensgulve
  • Alle
  • Lyse (3)
  • Mørke (3)

FAQ

Vi har samlet de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet af vores kunder.

Ja, alle vores gulve tåler gulvvarme. De fleste af vores gulve er egetræsgulve, som faktisk er en af de bedste træsorter at vælge, hvis man gerne vil have gulvvarme under sit trægulv.

Et massivt trægulv består af den samme træsort hele vejen igennem og er næsten uopslideligt. Det kan slibes rigtig mange gange. Et massivt trægulv er et naturprodukt, hvilket betyder, at det arbejder. Når luftfugtigheden stiger eller falder udover det normale (som er 35 til 65 % i relativ luftfugtighed som ofte sker i Danmark), skal du være forberedt på, at brædderne kan trække sig sammen eller udvide sig. Denne reaktion kan efterlade mindre eller større sprækker, svindrevner mellem brædderne eller danne såkaldt vaskebræt effekt.

Hos Trækompagniet har vi vores helt egen produktion og montageafdeling. Vi formår således at håndtere alle led internt, hvor vi ikke er afhængige af eksterne led og produktionsafdelinger. Dette giver os en helt unik positionering på markedet, hvor vi 110% kan stå inde for både kvaliteten og designet. Intet er således overladt til tilfældighederne, når du køber dit trægulv gennem Trækompagniet.

TK Eg Vulcano Vintage sildebensgulve

Hvad er dine gulv-drømme?

Har du altid drømt om et lækkert plankegulv i en smuk lys farve, eller måske et enestående sildebensparket i egetræ, så er det netop tiden for det nu.
Vi tilbyder flere forskellige typer af gulve, der både kan fås i lyse og mørkere nuancer, i flere forskellige størrelser og flotte mønstre i højeste kvalitet.

Find blandt andet et massivt egetræsgulv i følgende typer i vores kollektion:

Find også massive gulve i flere nuancer, herunder hvidt trægulv, mørkt trægulv og gråt trægulv.

Et massivt egetræsgulv efter din smag

Søger du et massivt egetræsgulv i en bestemt nuance, eller er det en særlig størrelse, du gerne vil have, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Alle vores løsninger laves efter dine behov, og på den mest bæredygtige måde. Det betyder da også, at gulvet først sættes i produktion, når du har bestemt dig for, hvad det er for et massivt egetræsgulv, du ønsker. >Vi arbejder altid på at lave unikke og eksklusive løsninger, som passer til din smag og dit hjem. Derfor er det også vigtigt for os at imødekomme de behov og ønsker, du måtte have. Kom forbi vores showroom og se mere til de mange muligheder, vi har for smukke egetræsgulve.
Massivt egetræsgulv
Egetræsgulv

Eksklusive muligheder med Trækompagniet

Skal vi hjælpe dig med at finde en eksklusiv gulvløsning til dit hjem, med et massivt egetræsgulv, så tag endelig fat i os, for at høre mere om dine muligheder.

Sammen finder vi både den farve, der ville være flottest til dit hjem, men som også opfylder dine ønsker bedst. Om det er lys, du ønsker at skabe i dit hjem, eller mere hygge og varme, så kan et massivt egetræsgulv være en god måde at komme dine indretningsdrømme til livs.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert