Skip to main content

Sildeben

Se sortiment

Trækompagniets sildebensgulve er en evig klassiker

Der er gulvdesigns, der er så gedigne og smukke, at de altid vil blive foretrukket af kræsne boligejere.

Sådan et design er sildebensmønsteret, der rummer en nordisk nerve og emmer af nostalgi. Klassisk – men bestemt ikke partout traditionelt. For med hjælp fra Trækompagniets snedkere og designere i produktionen kan I skabe præcist det udtryk i hjemmet, som netop afspejler jeres smag.

Ønsker I et enkelt og naturligt valg? Eller hvad med at tilføre lys og yderligere elegance med et sildebensgulv, der er færdigbehandlet med hvidolie samt hårdvoksolie og kommer med en børstet overflade⁠? Tag forbi vores showroom og oplev gulvmønsteret, der har været fast inventar på herregårde og slotte i århundreder.

Godt at vide om sildebensgulve

Et sildebensgulv fra Trækompagniet er slidstærkt, en investering for livet og velegnet til såvel store som små rum. Et sildebensgulv kan lægges som et massivt sildebensgulv i eg eller som sildebensparket i 2-lags massiv (vandtæt krydsfiner under egetræ). Hvis I har gulvvarme, så anbefaler vi sildebensgulv i 2-lags massiv.

Læs mere

Sortiment af sildebensgulve

Alle Lyse Mørke

Fås også som sildebensgulv

Alle nedenstående gulve fås også i et sildebensmønster.
Hos Trækompagniet producerer vi alle vores gulve fra bunden. Vi tilbyder skræddersyede løsninger efter dine behov.

Oplev mere
Oplev mere

Bring elegance ind i hjemmet med et gulv i sildeben

Med et gulv i sildeben får du intet mindre end en klassiker - En garanti for elegance og klasse. Med et sildebensgulv vil du hurtigt kunne mærke historiens vingesus, når du betræder de elegante brædder. Gulvtypen har således en stor historie og har været fast inventar på de store herregårde og gamle slotte i flere århundreder. Dermed er det også en sikker vej til et lidt mere ekstravagant look i hjemmet.

Sildebensgulve kan heldigvis lægges i både større og mindre rum. I de større rum vil det bidrage til en majestætisk fornemmelse, som emmer af storhed.

Få massivt sildebensgulv i eg eller opbygget i 2-lags massiv

Når du udforsker vores flotte sildebensgulv, vil du hurtigt opdage, at du har to muligheder. Enten kan du vælge et massivt sildebensgulv i eg, eller du kan gå med vores sildebensparket i 2-lags massiv.

 

Læs mere

Lad også trappen emme af eksklusivitet

Ud over trægulve produceret i et væld af træsorter har vi solid erfaring med andre produkter i træ til hjemmet. Ønsker I eksempelvis en trappe i hjemmet, der matcher jeres nye eksklusive trægulv, tilbyder vi trappeløsninger med afsæt i jeres ønsker og behov. Der er to scenarier:

Enten ønsker I en helt ny trappe, der passer naturligt sammen med det nye gulv, I har fået lagt i hjemmet. Det klarer vi! Her er processen den, at vi kommer og måler op, derefter producerer vi trappen og til sidst ommer vi retur og monterer den. Vi har endnu ikke mødt nogen, der havde et ønske til en trappe, som vi ikke kunne imødekomme.

Eller også har I allerede en færdigproduceret trappe, hvor I ønsker en ny overfladebehandling for at skabe sammenhæng mellem trappe og gulv. Det klarer vi også! Her er processen den, at vi sender trappen til vores træfabrik, som sikrer, at alle trappetrin får samme finish som gulvet, I har fået lagt. På den måde får I skabt harmoni i boligen. Hvilket scenarie kan vi hjælpe jer med?

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Få vores brochure Order our brochure Ja, tak Yes please