Dansk

Sildeben

Eksklusive sildebensgulve af høj kvalitet

Med et sildebensgulv får du et gulv som både er smukt og tidsløst, men som også er særdeles holdbart og slidstærkt. Især hvis du passer godt på det og vedligeholder gulvet. Vi er din garant for høj kvalitet, og derfor producerer vi også størstedelen af gulvene i vores udvalg selv. På den måde er vi helt sikre på, at vores gulve er af den bedste kvalitet, og at du får lige nøjagtigt det sildebensgulv i super kvalitet, som du altid har drømt om.

Trækompagniet er med på hele rejsen

Når du køber et sildebensgulv hos Trækompagniet, får du en særdeles rutineret partner med på din gulv-rejse. Vi er nemlig med i hele processen, lige fra design og produktion til når gulvet skal lægges hjemme hos dig. Vores mål er nemlig at levere sublime løsninger og efterlade kunderne 100% tilfredse. Derfor er vi også glade for at se, hvordan vores tidligere kunder anmelder os.

Det tror vi på giver det bedste resultat. Vi har over 15 års erfaring med trægulve og har specialiseret os i fremstilling og produktionen af dem. Derfor håber og tro vi på, at vi også kan hjælpe dig godt på vej mod dit nye sildebensgulv.

Sildeben sortiment

Find dit nye eksklusive og elegante sildebensgulv her hos Trækompagniet. Vi har et bredt udvalg af lækre og slidstærke gulve af super høj kvalitet, som vil sikre et pænt og indbydende look med det samme, når man træder ind i rummet.

Eg Toscana Sildeben
Eg Massiv Sildeben
Massiv Eg Silderben Trækompagniet
Massiv Eg Sildeben - Hvidolieret
Eg Mallorca Sildeben fra Trækompagniet
Eg Mallorca Sildeben
Trækompagniet Eg Vulcano Vintage Sildeben
Eg Vulcano Vintage Sildeben
Trækompagniet Eg Vulcano Sildeben
Eg Vulcano Sildeben
Tk Eg Toscana Whalebone
Eg Toscana Whalebone Sildeben

Fås også som sildeben

Alle nedenstående gulve fås også i et sildebensmønster.

Hos Trækompagniet producerer vi alle vores gulve fra bunden. Vi tilbyder skræddersyede løsninger efter dine behov.

Trækompagniet Eg Toscana Chevron
Eg Toscana Chevron
Trækompagniet Eg Vulcano Fox Chevron
Eg Vulcano Fox Chevron
Eg Vulcano
Eg Mallorca Chevron
Eg Mallorca Chevron

Bring elegance ind i hjemmet med et gulv i sildeben

Med et gulv i sildeben får du intet mindre end en klassiker - En garanti for elegance og klasse. Med et sildebensgulv vil du hurtigt kunne mærke historiens vingesus, når du betræder de elegante brædder. Gulvtypen har således en stor historie og har været fast inventar på de store herregårde og gamle slotte i flere århundreder. Dermed er det også en sikker vej til et lidt mere ekstravagant look i hjemmet.

Sildebensgulve kan heldigvis lægges i både større og mindre rum. I de større rum vil det bidrage til en majestætisk fornemmelse, som emmer af storhed. I de lidt mindre rum vil det også være en lækker dekorativ detalje, hvor du løfter rummets samlede indtryk til helt nye højder.

Få massivt sildebensgulv i eg eller opbygget i 2-lags massiv

Når du udforsker vores flotte sildebensgulv, vil du hurtigt opdage, at du har to muligheder. Enten kan du vælge et massivt sildebensgulv i eg, eller du kan gå med vores sildebensparket i 2-lags massiv. De massive sildebensgulve i eg kommer således i enkelte stave, hvor vores 2-lags massiv er opbygget på krydsfinér, som ligger nedenunder det massive toplag.
Vores sildebensgulve i 2-lags massiv er et særligt godt valg, når du gerne vil have gulvvarme. Det kan nemlig bedre håndtere de temperaturudsving der vil være, når der er varme i gulvet.
 

Ofte stillede spørgsmål om sildebensgulve

- Hvordan lægger man sildebensparket?
Det er hverken en nem eller hurtig løsning selv at lægge sildebensparket. Samtidig kræver det, at du er en relativt habil handymand. Derfor vil det for langt de fleste være en bedre løsning at få kompetente fagpersoner til dette. 

- Hvad koster det at få lagt sildebensparket?
Når du køber et sildebensgulv gennem Trækompagniet er vi med i rejsen hele vejen fra design til montage. At lægge et gulv er en omfattende proces, hvorfor prisen afhænger af flere aspekter.

Sørg for ordentlig pleje af dit sildebensparket

Hvis du vil sørge for, at dit sildebensparket bevarer det flotte og elegante look længst muligt, bør du prioritere ordentlig gulvpleje og vedligeholdelse. Heldigvis har vi hos Trækompagniet vores egen gulvpleje-serie, som kan hjælpe dig til en nem bevaring af det eksklusive look. Vores forskellige produkter er egnet til den behandling, som gulvene har fået. Det gælder sådan set alle produkter - Lige fra gulvsæbe med voks til vedligeholdelses-olien der giver den unikke og robuste overflade.

Ordentlig pleje og vedligeholdelse, med de rigtige produkter, er simpelthen altafgørende, når man vil sørge for bevaring af sildebensparkettens herlige udseende. Og hvis du sørger for god pleje og vedligeholde, skal du nok få glæde af gulvene rigtig mange år ud i fremtiden.

Hvis du vil blive endnu klogere på pleje og vedligeholdelse af gulve, kan du læse mere om, hvordan man passer bedst på sit gulv her.

Få vores brochure

Close

Søgefelt

Få vores brochure Order our brochure Bestill brosjyren vår Ja, tak Yes please Ja takk