Skip to main content

Plankegulve

Se sortiment

Trækompagniets plankegulve tilføjer ny sjæl til dit hjem

Som store bløde penselstrøg ligger plankerne side om side i et plankegulv og skaber ro i rummet. Uanset om plankerne er lagt i faldende længder – en klassisk måde at lægge gulve på, hvor plankerne har samme bredde med forskellige længder – eller ensartede længder, så indbyder plankerne til, at hjemmets beboere og gæster kan indtage rummet.

Plankerne i sig selv, som de ligger der i op til 30 centimeters bredde, er i én stav med en særegen struktur. De fremtrædende, naturlige åreaftegninger og naturens spil tilfører en sælsom stemning og et harmonisk udtryk til rummet.

 

Godt at vide om plankegulve

Et plankegulv fra Trækompagniet er slidstærkt, en investering for livet og en opgradering af hjemmet. Samtidig udmærker et plankegulv sig ved, at det er særligt velegnet til at lægge over gulvvarme.

Ud over trægulve produceret i 20 forskellige træsorter har vi solid erfaring med andre produkter i træ til hjemmet. Har I en trappe, der skal have nye gulvtrin, tilbyder vi trappeløsninger i tilsvarende overfladebehandling som gulvene, inklusiv de ønskede lister. Trappeløsningen designer vi sammen med afsæt i jeres ønsker og behov.   

Læs mere

Sortiment af plankegulve

Alle Lyse Mørke

Fås også som plankegulv

Alle nedenstående gulve fås også som plankegulve
Hos Trækompagniet producerer vi alle vores gulve fra bunden. Vi tilbyder skræddersyede løsninger efter dine behov.

Oplev mere

Bredt udvalg af flotte plankegulve i forskellige træsorter

Hos Trækompagniet forhandler vi et bredt udvalg af forskellige plankegulve i flere forskellige træsorter. På den måde har du mere at vælge imellem, og kan derfor forhåbentlig få nøjagtigt det look du drømmer om.

Massive plankegulve i eg

Med et massivt plankegulv i eg får du et elegant gulv, som har en herlig varme samt en rigtig smuk og ensartet struktur.

 

Lad også trappen emme af eksklusivitet

Ud over trægulve produceret i et væld af træsorter har vi solid erfaring med andre produkter i træ til hjemmet. Ønsker I eksempelvis en trappe i hjemmet, der matcher jeres nye eksklusive trægulv, tilbyder vi trappeløsninger med afsæt i jeres ønsker og behov. Der er to scenarier:

Enten ønsker I en helt ny trappe, der passer naturligt sammen med det nye gulv, I har fået lagt i hjemmet. Det klarer vi! Her er processen den, at vi kommer og måler op, derefter producerer vi trappen og til sidst ommer vi retur og monterer den. Vi har endnu ikke mødt nogen, der havde et ønske til en trappe, som vi ikke kunne imødekomme.

Eller også har I allerede en færdigproduceret trappe, hvor I ønsker en ny overfladebehandling for at skabe sammenhæng mellem trappe og gulv. Det klarer vi også! Her er processen den, at vi sender trappen til vores træfabrik, som sikrer, at alle trappetrin får samme finish som gulvet, I har fået lagt. På den måde får I skabt harmoni i boligen. Hvilket scenarie kan vi hjælpe jer med?

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Få vores brochure Order our brochure Ja, tak Yes please