Dansk

Plankegulve

Bring elegance ind i hjemmet med et plankegulv

Hvis du er på udgik efter et nyt plankegulv som emmer af eksklusivitet og stil, er du landet det helt rigtige sted.

Hos Trækompagniet kan du nemlig finde et bredt udvalg af forskellige massive plankegulve i flere træsorter.

Fælles for alle gulvene er, at de har et flot, elegant og luksuriøst look, ligesom de er utroligt slidstærke og af super høj kvalitet.  

Plankegulve er en elegant gulvtype, som formentlig aldrig vil gå af mode. Man får en helt særlig og unik stemning, hvorfor det ikke er noget mysterium, at massive plankegulve er så populære.

Kom ind i vores showroom og tag et nærmere kig på vores forskellige gulvtyper og træsorter.

Plankegulve sortiment

Find dit nye, eksklusive og elegante plankegulv her hos Trækompagniet. Vi har et bredt udvalg af lækre og slidstærke gulve af super høj kvalitet, som vil sikre et pænt og indbydende look med det samme, når man træder ind i rummet.

Eg Vulcano
Eg Mallorca
Eg Mallorca XXL
Eg Salis
Trækompagniet Eg Vulcano Fox
Eg Vulcano Fox
Eg Classic
Eg Pearl XXL
Trækompagniet Eg Vulcano Light
Eg Vulcano Light
Vulcano Dark Trækompagniet
Eg Vulcano Dark

Fås også som plankegulve

Alle nedenstående gulve fås også som plankegulv

Hos Trækompagniet producerer vi alle vores gulve fra bunden. Vi tilbyder skræddersyede løsninger efter dine behov.

Tk Eg Toscana Whalebone
Eg Toscana Whalebone Sildeben
Trækompagniet Eg Toscana Chevron
Eg Toscana Chevron
Trækompagniet Eg Vulcano Vintage Sildeben
Eg Vulcano Vintage Sildeben
Eg Toscana Sildeben

Et unikt gulv med masser af liv

Når du køber et massivt plankegulv, er du med det samme i gang med at invitere naturen indenfor i dit hjem. Hver enkelt planke har sin helt egen struktur, og derfor kan du også opleve, at der er variationer i farve og åretegninger fra gulv til gulv. Men det gør også, at et massivt plankegulv er helt unikt.

Når du lægger et i dit hjem, kan du være sikker på, at ingen andre har et gulv helt som dit. Du kan lægge plankegulve i de fleste af hjemmets rum. Dog bør du undlade at lægge det i rum, hvor det vil blive udsat for meget vand - eksempelvis på badeværelset eller i bryggerset.

Trækompagniet er med på hele rejsen

Når du køber et massivt plankegulv hos Trækompagniet, får du en særdeles rutineret partner med på din gulv-rejse. Vi har over 15 års erfaring med trægulve og har specialiseret os i fremstilling og produktionen af dem. Derfor håber og tror vi på, at vi også kan hjælpe dig godt på vej mod dit nye plankegulv. Vi er med i hele processen. Lige fra design og produktion, til når gulvet skal lægges hjemme hos dig. Det tror vi på giver det bedste resultat.

Vi er din garant for høj kvalitet, og derfor producerer vi også størstedelen af gulvene i vores udvalg selv. På den måde er vi helt sikre på, at vores gulve er af den bedste kvalitet, og at du får lige nøjagtigt det plankegulv, som du altid har drømt om.

Så hvis du også ønsker et lækkert trægulv med masser af stemning og elegance, bør du udforske vores udvalg og se om ikke du kan finde det perfekte plankegulv til dit hjem.

Bredt udvalg af flotte plankegulve i forskellige træsorter

 

Hos Trækompagniet forhandler vi et bredt udvalg af forskellige plankegulve i flere forskellige træsorter. På den måde har du mere at vælge imellem, og kan derfor forhåbentlig få nøjagtigt det look du drømmer om.

Massive plankegulve i eg

Med et massivt plankegulv i eg får du et elegant gulv, som har en herlig varme samt en rigtig smuk og ensartet struktur.

Massive plankegulve i douglas

Et massivt plankegulv i douglas sikrer dig et eksklusivt look med stor ensartethed. Douglas er nemlig et ganske stort træ, hvorfor der vil være færre knaster i plankerne. Det er således også et rigtig fornuftigt valg til de større gulvarealer.

Få vores brochure

Close

Søgefelt

Få vores brochure Order our brochure Bestill brosjyren vår Ja, tak Yes please Ja takk