Dansk

Chevron

 

Enestående Chevron gulve i høj kvalitet

Her på siden vil du opdage, at vi har et bredt udvalg af de flotte og moderne Chevron gulve.

 

Chevron gulve, som også bliver kaldt for fransk sildeben, er et gammelt mønster, som virkelig har vundet frem i løbet af de sidste år. Og vi kan sagtens forstå den store popularitet.

Mønstrets mere markante linjer er med til at give et mere moderne, stilrent og levende look, som vil se super flot og elegant ud i rigtig mange rum. Gulvet har således en nærmest magisk evne til at få rummets møbler til at lyse op på en særlig måde, så hele rummet får et mere eksklusivt look.

Chevron sortiment

Find dit nye Chevron gulv i høj kvalitet her hos Trækompagniet. Vi har et bredt udvalg af lækre og slidstærke gulve af super høj kvalitet, som vil sikre et pænt og indbydende look med det samme, når man træder ind i rummet.

Trækompagniet Eg Toscana Chevron
Eg Toscana Chevron
Trækompagniet Eg Vulcano Fox Chevron
Eg Vulcano Fox Chevron
Eg Mallorca Chevron
Eg Mallorca Chevron

Fås også i Chevron mønster

Alle nedenstående gulve fås også i et Chevron mønster.

Hos Trækompagniet producerer vi alle vores gulve fra bunden af, og tilbyder derfor skræddersyede løsninger til dine behov.

Tk Eg Toscana Whalebone
Eg Toscana Whalebone Sildeben
Trækompagniet Eg Vulcano Vintage Sildeben
Eg Vulcano Vintage Sildeben
Trækompagniet Eg Vulcano Fox
Eg Vulcano Fox
Eg Toscana Sildeben
Eg Vulcano
Eg Classic

Chevron gulve i 2-lags massiv

Alle de Chevron gulve du finder her på siden er i 2-lags massiv. Det vil altså sige, at gulvet er bygget op i to lag, hvor det nederste lag udgøres af vandtæt krydsfiner, mens det øverste består af egetræ.

Trækompagniet har valgt at specialisere sig i produktion af 2-lags massive plankegulve og parketgulve. Som producent kan vi nemlig styre hele fremstillingsprocessen; råvarer, produktion, overfladebehandling, pakning, distribution og salg.

Løsning med 2-lags massive Chevron gulve er specielt god, når du også gerne vil have gulvvarme. Det er denne type gulve nemlig særdeles velegnet til. Hvis man har et massivt trægulv vil det nemlig bliver påvirket af de store temperatur-sving, som gulvvarme forårsager.

Trækompagniet er med på hele rejsen

Når du køber et Chevron gulv i 2-lags massiv hos Trækompagniet, får du en særdeles rutineret partner med på din gulv-rejse. Vi har over 15 års erfaring med trægulve og har specialiseret os i fremstilling og produktionen af dem. Derfor håber og tror vi på, at vi også kan hjælpe dig godt på vej mod dit nye sildebensgulv. Vi er med i hele processen; Lige fra design og produktion, til når gulvet skal lægges hjemme hos dig. Det tror vi på giver det bedste resultat.

Sørg for ordentlig pleje af dit Chevron gulv

 

Gulvpleje og vedligeholdelse er en essentielt del af at bevare det flotte look på sit Chevron gulv. Ordentlig pleje og vedligeholdelse er nemlig med til at sørge for, du kan få glæde af gulvene rigtig mange år ud i fremtiden.

Heldigvis har vi hos Trækompagniet vores egen gulvpleje-serie, som kan hjælpe dig til en nem bevaring af det eksklusive look.

Vores forskellige produkter er egnet til den behandling, som gulvene har fået. Det gælder sådan set alle produkter - Lige fra gulvsæbe med voks, til vedligeholdelses-olien der giver den unikke og robuste overflade.

Få vores brochure

Close

Søgefelt

Få vores brochure Order our brochure Bestill brosjyren vår Ja, tak Yes please Ja takk