Menu

Kan man selv lægge sildebensparket? Gulvet til alle hjem

Sildebensgulvet er et tidsløst gulv, der kan give alle rum en følelse af elegance og eksklusivitet. Det er en sikker vej til et mere ekstravagant look i hjemmet, så måske du tænker “kan man selv lægge sildebensparket?”.

Gulvet kan fås i mange forskellige stilarter og typer, og det kan laves i mange forskellige træsorter. Plankerne kan laves i forskellige længder og størrelser, så du kan få et gulv, der passer præcis din smag og stil.

Hvad koster sildebensgulv

Hvordan kan man selv lægge sildebensparket?

Hvis du overvejer selv at lægge dit trægulv, så skal du være forberedt på, at sildebensparket er et teknisk svært gulv at lægge, hvis det ikke er noget, du er uddannet i. Det kommer til at tage lang tid, og det kommer til at stille store krav til dine evner, hvis du ikke har prøvet det før.

Montering af sildebensparket er et større arbejde, og der er mange ting, der spiller ind i, at det bliver lagt ordentligt.

Det er dog ikke umuligt at gøre selv, men vi råder dig til at forberede dig grundigt, samt bruge god tid, så du ikke laver fejl undervejs.

Garanti for et godt resultat med Trækompagniet

Vi tror på, at gulvet ikke er bedre, end måden, det er lagt på. Derfor anbefaler vi også, når du investerer i et massivt trægulv, at lade fagfolk montere det, så det bliver lagt perfekt. Hvis du gerne vil undgå et trægulv, der knirker eller giver sig, når du går på det, så anbefaler vi, at du lader en snedker, tømrer eller gulvlægger fra Trækompagniet montere dit gulv.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende trægulve, eller hvis du ønsker at tale med os. Hos Trækompagniet garanterer vi 360 graders kompromisløshed. Vi designer og producerer selv vores gulve, og vi kan garantere et godt resultat, hvis du lader os montere det. Så kan du læne dig trygt tilbage, og lade os stå for det hårde arbejde.

Læs om Trækompagniet her.

Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

Kan man selv lægge sildebensgulv, der ikke er klikgulv?

Det er bestemt muligt selv at lægge sildebensgulv, der ikke er lavet i klik-moduler. Dog kræver det enorm præcision, både at lægge det i de rette vinkler, men også at skære disse, hvis brædderne ikke kommer forskåret.

Vi anbefaler derfor, at du får en professionel til at gøre det, da det hurtigt kan ende op med at blive noget rigtig rod, når først man har lavet en fejl et sted.

Se også:

Se udvalget af sildebensgulve i vores showroom

Er du nysgerrig på, hvad der findes af mulighededer for sildebensgulve? Og har du spørgsmål til, om kan man selv lægge sildebensgulv? Så tøv endelig ikke med at tage fat i os.

Vores rådgivere ved alt, hvad der er værd at vide, og derfor kan du også bruge os, som din sparringspartner, når du gerne vil have lagt et sildebensgulv. Skal det hele gøres meget nemmere for dig, kan du med fordel få lagt et sildebensgulv med fuld service og montage, for én samlet pris.

Vi du se mere til dine muligheder, kan du med fordel tage forbi vores showroom i Bagsværd, hvor du både kan få lov til at se og mærke de forskellige typer af sildebensgulve, vi har hos Trækompagniet. Her kan du også finde din eksakte sildebensgulv pris.

Find vore showroom på Buddinge Hovedgade 321, 2880 Bagsværd.

Læs mere om handelsbetingelser og andre praktiske forhold her på Traekompaniget.dk. Du kan desuden se en liste over vores forskellige samarbejdspartnere her, du finder altid den højeste kvalitet når du bliver inspireret til dit nye hjem her på siden.

FAQ

Har i garanti på jeres gulve?

Ja. Du får 30 års garanti på alle vores gulve. Vi tror på, og står inde for, vores kvalitet af vores produkter, og den service vi leverer, og det er derfor, at vi tilbyder en lang garanti på alle vores gulve.

Tåler sildebensparket gulvvarme?

Ja. De fleste af vores gulve er produceret i egetræ, som faktisk er en af de bedste træsorter, hvis du ønsker gulvvarme under dit trægulv.

Hvor lang tid tager det at lægge sildebensparket selv?

Det er svært at sige præcis, hvor lang tid det tager at lægge, da det afhænger af størrelsen. Hvis du aldrig har prøvet det før, skal du regne med, at det tager rigtig lang tid. Så hvis du ønsker, at det bliver lagt perfekt og hurtigt, så synes vi, at du skal vælge os til montering også.

Er det svært at lægge sildebensparket?

Ja. Sildebensparket er nok det gulv, der er sværest at lægge, og derfor anbefaler vi også, at du lader fagpersoner om at montere dit gulv, så du får et godt resultat, der kan holde i rigtig mange år.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert