Menu

Hvidt trægulv - Eksklusive trægulve designet til dit hjem

Ønsker du at pryde dit hjem med et eksklusivt og massivt hvidt trægulv? Hos Trækompagniet kan vi opfylde dine ønsker. Lad os designe dit næste trægulv, der kan tilføje ny sjæl til dit hjem.

Hvad koster sildebensgulv

Når du investerer i et hvidt trægulv fra os, så får du et slidstærkt gulv, der kan ses som en investering for livet. Du får et gulv, der kan tåle hverdagens slid og rutiner med både børn og hyggelige stunder med venner og familie.

Et skræddersyet hvidt trægulv til dit hjem

Ved at vælge et hvidt trægulv til dit hjem, tilfører du det et tidløst og eksklusivt udtryk, der aldrig går af mode. Den lyse farve passer ind i ethvert hjem og indretning. Et hvidt trægulv emmer af skandinavisk stil – det er lyst, rummeligt og inviterer til hyggelige stunder.

Alle vores massive trægulve er produceret i høj kvalitet og kan lægges i det mønster, du ønsker. Derfor kan du få hvidt trægulv lagt både som:

Hvis det ønskes, er mange af vores trægulve også produceret til, at du kan få lagt gulvvarme under, uden det skader gulvet.

Find os også i denne artikel.

Massivt trægulv

360 graders kompromisløshed

Hos Trækompagniet har vi en stor passion for træ og bestræber os på at yde bæredygtige løsninger, samt opnå tilfredse kunder. Derfor er vi med dig hele vejen, ligesom vi er med fra start til slut i produktionen af vores gulve. 

Vi respekterer naturen, og vælger de bedste stammer med omhu. Vores mere end 20 års erfaring gør, at vi kan rådgive dig til den bedste løsning, i dit ønske om hvidt trægulv, og vi står også klar til at montere dit gulv for dig, hvis du ønsker dette. 

Er du mere til gråt trægulv eller mørkt trægulv, så se mere her. 

Kontakt os gerne for at høre mere, eller se vores udvalg af trægulve.

Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

Eksklusivt hvidt trægulv

Drømmer du om lyse toner i dit hjem, hvor der både skabes lys og rummelighed, så kan et hvidt trægulv være en rigtig god løsning. Hos Trækompagniet finder du ikke decideret hvide gulve, da vi ikke ønsker at male vores højkvalitets gulve.

Derimod vil du kunne finde et helt lyst, næsten hvidt trægulv, som du med fordel kan bruge i hjemmet. Det gulv i den mest lyse nuance, vi har, er vores egetræsgulv med chevron mønster i farven Mallorca. Her får du et lækkert gulv i en lys farve, som har en anelse varmere undertone, og som gerne bryder med den ellers kølige hvide.

Er du til en mere kølig og lys nuance, kan du også overveje vores plankegulv i farven Vulcano Light, der netop har en lys askegrå farve, som nærmer sig et hvidt trægulv.

Fang lyset med lyse trægulve

Du behøver ikke at vælge et hvidt trægulv for at sikre lys i dine rum. Du kan med fordel vælge gulve i lysere nuancer, der spejler solens lys og spreder det i rummet, uden at det bliver for kedeligt eller for lyst.

Et trægulv har mange gode kvaliteter, herunder at det holder i mange, mange år, hvis du vælger en træsort, som er slidstærk og holdbar, som eksempelvis eg. Dertil giver det også en naturlighed til ethvert hjem, som både klæder og passer godt til enhver indretning.

Er du nysgerrig på, hvad du har af muligheder for dit hjem, både hvad angår farver, men også i forhold til mønstre, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Vi vejleder dig gerne til et godt, skræddersyet valg. Kom også forbi vores showroom i Bagsværd, for at se alle vores gulve og mærke efter.

Se også vores massive trægulve, og få inspiration til dit hjem.

FAQ

Hvor kan man få et hvidt trægulv?

Her, hos Trækompagniet, har vi et stort udvalg af trægulve i høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af farver, træsorter og mønstre, som dit gulv kan lægges i. Kontakt os gerne, hvis du ønsker rådgivning i hvidt trægulv.

Hvad er prisen for et hvidt trægulv?

Prisen på et hvidt trægulv varierer meget alt efter, hvilken type af træ, du vælger, samt hvilket mønster det skal lægges i. Derudover skal du også overveje om du selv ønsker at lægge dit gulv, eller om montering også er noget, vi skal tage os af. 

Hvordan lægger man et trægulv?

Jo mere simpelt mønsteret på hvidt trægulv er, desto nemmere er det at lægge. Hvis du aldrig har lagt et gulv før, så kan det godt være en tidskrævende proces, og vi anbefaler også, at du lader os om monteringen, så du er sikker på, at det ligger helt som det skal.

Hvordan plejer man et hvidt trægulv?

Det er vigtigt, at du plejer et hvidt trægulv, hvis det skal holde sig pænt og lyst. Derfor kan du i vores webshop købe produkter, der er beregnet til lyse gulve. Disse produkter indeholder ofte en smule hvid pigmentering, der modvirker, at gulvet skifter farve i løbet af årene.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert