Hvidolieret egetræsgulv - Smukke, lyse gulve i olieret træ

Ved at vælge et hvidolieret egetræsgulv, kan du være sikker på at få et smukt, lyst gulv, hvor åremønsteret står flot frem i kontrast til det lyse træ, men også et slidstærkt og holdbart trægulv. Hos Trækompagniet kan du finde flere muligheder for lyse gulve efter enhver smag.

Pleje af sildebensgulv

Gør dine gulv-drømme til virkelighed

Hos Trækompagniet elsker vi naturlige trægulve. Derfor finder du, hos os, også et stort udvalg af smukke, kvalitetssikrede gulve, som kan pryde ethvert hjem.

Da eg er noget af det stærkeste træ, der findes, men som i øvrigt også har noget det smukkeste åremønster, var der ingen tvivl om, at vi skulle arbejde med denne træsort, da vi startede.

Vi ønsker at skabe den samme glæde for naturlige trægulve hos vores kunder, og derfor hjælper vi også gerne med at finde den perfekte løsning til dit hjem. Hvad end det er det simple plankegulv, du er på jagt efter, eller et unikt sildebensgulv, så er der hjælp at hente.

Hvidolieret egetræsgulv

Hvorfor vælge et hvidolieret egetræsgulv?

Lyse trægulve er i dag et populært valg i mange danske hjem. Det skaber nemlig både masser af lys og gøre rummet større, når man vælger et hvidolieret egetræsgulv. Men hvorfor vælge netop dette?

Grunden til, at især lyse gulve er populære hos danskerne er, at der ofte bliver mørkt, især i efteråret og i vinteren, og her søger vi at skabe med lys i vores hjem. Dertil er den skandinaviske stil også stærkt baseret på de lyse farver, herunder også fra naturen.

Man kan med fordel vælge et hvidolieret egetræsgulv, fordi træsorten både er slidstærk og holdbar, men også fordi det oliebehandlede træ får en smuk, lys farve. Andre træsorter kunne også være fyr eller ask. Dog er fyr en blødere træsort, som ikke er nær så slidstærk. 

Lyse egetræsgulve fra Trækompagniet

Har du forelsket dig i tanken om et hvidolieret egetræsgulv, så lad Trækompagniet komme dig i møde. Vi har et stort udvalg af flotte, lyse egetræsgulve, som du kan vælge imellem. Find blandt andet vores:

  • Classic plankegulv
  • Mallorca XXL plankegulv
  • Vulcano Light plankegulv
  • Massiv sildebensgulv
  • Mallorca chevrongulv

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder, eller tag et kig forbi vores showroom i Bagsværd. Vi står altid klar til at guide dig til et flot hvidolieret egetræsgulv.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert