Hvad koster sildebensgulv? Gulvet, der passer i alle hjem

Hvis du før har tænkt, “hvad koster sildebensgulv?”, så er vi klar til at gøre dig klogere på den evige klassiker, der i mange århundreder har været fast inventar på herregårde og slotte.

Hvad koster sildebensgulv

Bring elegance og natur ind i hjemmet med et trægulv

Dette gulv er en klassiker og giver garanti for elegance i hjemmet. De elegante brædder har en lang historie, og du vil hurtigt kunne mærke historiens vingesus, når du betræder det. 

Gulvet kan laves i mange forskellige træsorter, og det er et tidløst design, der passer ind i alle typer hjem. Sildebensparket planker kan laves i forskellige størrelser og længder, og det er derfor muligt at tilpasse gulvet og stilen til den enkeltes smag, behov og ønsker.

Hvad koster sildebensgulv

Så hvad koster sildebensgulv egentlig?

Prisen på et sildebensgulv afhænger af mange ting, og hos os køber du ikke et færdigproduceret gulv. Hos Trækompagniet skræddersyr vi vores gulve, så det passer perfekt ind i dit hjem, og hvor du ikke behøver at gå på kompromis med noget. 

Hvis du ønsker et sildebensgulv i dit hjem, så kommer prisen an på, hvor stort gulvet skal være, samt hvilken type af træ du vælger. Der findes gulve, der er lavet af materiale, der skal minde om træ, og så findes der gulve i ægte massivt træ, som er dem vi producerer hos Trækompagniet. 

Gulvet skal også monteres, og der anbefaler vi, at det ikke er noget, du gør selv, da det er et svært gulv at lægge.

Find os også i denne artikel om sildeben

Hvad koster sildebensgulv

Vælg Trækompagniet, når du tænker “hvad koster sildebensgulv?”

Vi har mere end 20 års erfaring i at lægge gulve, og vi har stor erfaring med at guide dig til at finde frem til dit drømme trægulv, samt sørge for, at det ligger som det skal – sikkert og pænt. Vi ved, at gulvet ikke er bedre end måden, det er lagt på, og derfor anbefaler vi, at du får specialuddannede til det.

Hos os kan du læne dig trygt tilbage, og lade os om opmåling, levering og montering. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere om vores gulve, og få svar på hvad koster sildebensgulv hos os.

Læs også om Trækompagniet eller om oliebehandling af trægulve her.

Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

FAQ

Hvad koster sildebensgulv?

Prisen på sildebensgulv varierer meget alt efter, hvilken størrelse og hvilket slags træ du vælger. Hos Trækompagniet får du gulve i massivt træ, og vi hjælper gerne med montering, så resultatet bliver perfekt. 

Hvilket slags træ er gulvet lavet af?

Vores sildebensgulve er lavet af eg, hvilket har en masse fordele. Det passer godt til gulvvarme, og vi tilbyder vores sildebensparket i flere forskellige varianter og farver, så du får det gulv, der passer bedst ind i dit hjem.

Hvilke fordele og ulemper er der ved massivt trægulv?

Vores massive trægulve består af et enkelt træ hele vejen igennem, og det er næsten uopslideligt. Der er plads til, at det kan slibes rigtig mange gange. Dog skal du være opmærksom på, at brædderne kan trække sig sammen eller udvide sig, da det er et organisk naturprodukt, der kan reagere på luftfugtighed.

Har I garanti på jeres gulve?

Ja. Du får 30 års garanti på alle vores gulve. Det gør du, fordi vi står inde for vores kvalitet, og stoler på, at vores produkter lever op til vores høje standarder.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Kontakt en ekspert - traekompagniet

Tal med en ekspert