Gråt trægulv

Se udvalg af gråt trægulv

Gråt trægulv - Eksklusive egetræsgulve i grå nuancer

Drømmer du om et smukt, gråt trægulv i dit hjem eller i dine erhvervslokaler? Hos Trækompagniet finder du flere nuancer af grå gulve, der både er slidstærke og elegante. Indret med fordel i køligere nuancer for et eksklusivt udtryk. 

Alle Trækompagniets trægulve er lavet i massiv eg. Vi har valgt at arbejde med netop denne træsort, fordi den er både slidstærk, holdbar og ganske smuk. Det giver en bedre holdbarhed, som du vil være gladere for i længden.

Find vores eksklusive gulve i flere forskellige mønstre, herunder simple plankegulve, eller med mønstre som sildeben og chevron. 

Sortiment af gråt trægulv

Filter sildebensgulve
  • Alle
  • Lyse (3)
  • Mørke (3)

FAQ

Vi har samlet de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet af vores kunder.

Ja, alle vores gulve tåler gulvvarme. De fleste af vores gulve er egetræsgulve, som faktisk er en af de bedste træsorter at vælge, hvis man gerne vil have gulvvarme under sit trægulv.

Et massivt trægulv består af den samme træsort hele vejen igennem og er næsten uopslideligt. Det kan slibes rigtig mange gange. Et massivt trægulv er et naturprodukt, hvilket betyder, at det arbejder. Når luftfugtigheden stiger eller falder udover det normale (som er 35 til 65 % i relativ luftfugtighed som ofte sker i Danmark), skal du være forberedt på, at brædderne kan trække sig sammen eller udvide sig. Denne reaktion kan efterlade mindre eller større sprækker, svindrevner mellem brædderne eller danne såkaldt vaskebræt effekt.

Hos Trækompagniet har vi vores helt egen produktion og montageafdeling. Vi formår således at håndtere alle led internt, hvor vi ikke er afhængige af eksterne led og produktionsafdelinger. Dette giver os en helt unik positionering på markedet, hvor vi 110% kan stå inde for både kvaliteten og designet. Intet er således overladt til tilfældighederne, når du køber dit trægulv gennem Trækompagniet.

TK Eg Vulcano Vintage sildebensgulve

Smukke rammer i kolde nuancer

Du kan med fordel indrette dit hjem med grå gulve, hvis du ønsker at bevare lyset og den nordiske stil i dit hjem. Et gråt trægulv er både et elegant, men også råt valg, som giver en masse charme til ethvert rum.

Vores egetræsgulve fås i flere grå nuancer, herunder i den smukke Vulcano-serie, der både kommer som plankegulv og i et dekorativt sildebensmønster.

Hertil er det også muligt at få den lidt varmere nuance, Vulcano Lava, både som simpelt plankegulv, men også som chevron, også kaldet fransk sildeben. Dette er et gråt trægulv, som ikke tager for meget af varmen i rummet

Find os også i denne artikel eller læs omkring hvordan du mest muligt sparer på strømmen her.

Indret med gråt trægulv

Synes du også, at gråt trægulv er både elegant og charmerende, kan du med fordel vælge et egetræsgulv fra Trækompagniet i din indretning.

Ved at vælge koldere nuancer, bevarer du lys og kant i rummet. Dette kan både være flot i hjem, såvel som fritidshuse og i erhvervslokaler.

Varmere nuancer af gråt trægulv fanger sollyset bedre, og gør ikke rummet koldere. Derimod er det med til at skabe en hygge, selvom rummet er lyst, som mange danskere værdsætter.

Er du mere til mørkt eller hvidt trægulv, så se mere her. 

Læs mere om vores massive trægulvesildebensgulve eller bliv klogere på egetræsgulve her.

Alle ovenstående gulve fås også i et sildebensmønster

Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

FAQ

Gør et gråt trægulv rum koldere?

Et gråt trægulv kan godt have en tendens til at gøre rum koldere. Dette kan dog forhindres ved at vælge en varmere nuance, såsom vores Vulcano Lava, der har en varm undertone.

Hvor finder man et gråt trægulv?

Du kan finde flere forskellige nuancer af smukke grå trægulve hos Trækompagniet. Vi har et eksklusivt udvalg af smukke egetræsgulve i flere farver og nuancer, som du kan vælge mellem. Hertil fås også mønstre, som sildeben og chevron.

Er gråt trægulv nordisk?

Det grå trægulv bruges uden tvivl en masse i nordiske hjem, og derfor kan man godt forbinde det med netop disse. Dog bruges gråt trægulv også i andre lande og verdensdele og er derfor ikke eksklusivt brugt af Norden.

Kan det betale sig at vælge gulve i eg?

Har du planer om, at dit gulv skal holde længe, kan det være en god forretning at vælge et gulv i egetræ. Eg er nemlig én af de mest holdbare træsorter, og derfor kan det både tåle slid fra forskelligt fodtøj og nedslibning, hvis det trænger.
Trægulv gråt

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert