Flotte trægulve - Massive egetræsgulve fra Trækompagniet

Med flotte trægulve kan du skabe en naturlig hygge i alle rum. Trækompagniets eksklusive egetræsgulve er nemlig lavet i højeste kvalitet og i flere smukke farver, som gør det muligt at tilpasse det ethvert hjem eller lokale.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Du finder også vores flotte gulve i forskellige mønstre, som du oplagt kan vælge mellem, når du skal have lagt gulv. Dette gælder naturligvis det simple plankegulv, der har et enkelt og moderne udtryk, samt de mere dekorative mønstre, som det populære sildebensgulv og den franske klassiker, chevron-gulvet.

Omgiv dig med naturlig ynde

Ved at vælge et af de flotte trægulve fra Trækompagniet, vælger du også et gulv af højeste kvalitet. Vores gulve er nemlig lavet i massivt egetræ, særligt udvalgt grundet kvaliteten. Hertil fås gulvene i flere forskellige farver, så du kan finde lige netop den nuance, som passer bedst til dit hjem og din smag.

Et trægulv tager naturen med indenfor, hvor det både kan være med til at give hjemmet varme, men også skabe lys. Visuelt kan det rette mønster endda gøre et rum større. Dette er eksempelvis gældende for det flotte trægulv i sildeben. Lægges mønsteret med det naturlige lys, opstår illusionen om et større areal.

Se vores mange muligheder for sildebensparket og sildebensgulv klik her.

plankegulve

Form dine rammer med flotte trægulve

Du kan med fordel vælge dine flotte gulve i flere farver, alt efter, hvad du ønsker at skabe af stemning. Med lyse trægulve kan du hive det naturlige lys helt ind i rummet. Mange skandinaviske hjem har lyse gulve, i overensstemmelse med den skandinaviske stil.

Omvendt kan et mørkt trægulv også være en smuk tilføjelse til et hjem med højt til loftet og åbne lokaler, men kan også sagtens bruges i mindre hjem, for at skabe varme og hygge.

Eksklusive løsninger til dit hjem

Med et gulv fra Trækompagniet får du gulve i den højeste kvalitet, samt et holdbart og langvarigt resultat, der vil give dig glæde mange år frem, og som kan holde til hverdagens slid. 

Flotte trægulve passer ind i ethvert rum, og vi kan hjælpe med alt fra rådgivning og montering til pleje af dine nye gulve. 

Vores gulve kan nemt slibes ned og behandles, så det fremstår som nyt mange år frem. Hvis du ønsker det, kan vi også tilbyde gulve, der passer perfekt til gulvvarme, så du kan holde din bolig varm i de kolde måneder.

Læs også denne artikel af ugeavisen, hvor vi bliver nævnt. 

Skræddersy din boligdrøm med flotte trægulve

Vi producerer en bred vifte af eksklusive og flotte trægulve, der fås i et utal af forskellige farver, og som kan lægges i mange forskellige dimensioner. Det sikrer, at du altid kan finde det, der lever op til din stil og dine personlige behov hos Trækompagniet. 

Hvis du ikke ser præcis det, du leder efter, på vores hjemmeside, så kontakt os endelig, så vi kan se, hvad vi kan gøre for dig.

chevron gulve

360 graders kompromisløshed

Når du vælger et gulv hos os, er vi med dig hele vejen. Vi producerer selv vores gulve med respekt for håndværket og naturen. Derfor bliver hvert eneste gulv også skræddersyet og produceret, så det passer præcis til dit hjem. Vi står også gerne for montering af dit nye gulv, så du kan være sikker på, at det ligger korrekt og holder i mange år.

Tidløse, klassiske og flotte gulve

Alle hjem er forskellige, og derfor tilbyder vi også en bred vifte af forskellige flotte trægulve. Du finder derfor også vores gulve i både lyse og mørke nuancer, samt varierende mønstre. Vores gulve kan gøre din bolig mere eksklusiv og hjemlig, og kvaliteten af vores gulve kan mærkes, både når man går på det, men også hvad angår holdbarhed og vedligeholdelse.

Læs om ludbehandling af træ eller maling af trægulv her. 

Produkt Type
TK Eg Vulcano Light Plankegulv
TK Eg Vulcano Lava Plankegulv
TK Eg Vulcano Fox Plankegulv
TK Eg Mallorca XXL Plankegulv
TK Eg Classic Plankegulv
TK Massiv Douglas Plankegulv
TK Eg Vulcano Plankegulv
TK Eg Toscana Dark Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Vintage Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Sildebensgulve
TK Eg Toscana Whalebone Sildebensgulve
TK Eg Massiv Sildebensgulve
TK Eg Toscana Sildebensgulve
TK Eg Vulcano Fox Chevron
TK Eg Mallorca Chevron
TK Eg Toscana Chevron

FAQ

Hvor kan man finde flotte trægulve?

Du kan finde flotte trægulve i forskellige farver og mønstre hos Trækompagniet. Vi har flere forskellige muligheder for smukke egetræsgulve i højeste kvalitet, som du med fordel kan bruge både i det private hjem og i erhvervslokaler.

Hvordan får man flotte trægulve?

Behandler man sine gulve med olie eller lud fra starten af, og holder man det rent og tørt, holder gulvene sit udseende i mange år. Er gulvet slidt, kan du vælge at få slebet det ned, inden det får endnu en behandling for at passe på det.

Hvad koster flotte trægulve?

Smukke egetræsgulve er en investering, som du kan have glæde af i mange år. Denne type gulv holder nemlig længe, og bliver ofte endnu smukkere med tiden. Prisen på flotte trægulve afhænger naturligvis af, hvilket mønster samt kvaliteten, du vælger.

Kan det betale sig at vælge egetræsgulve?

Ja, det er en god investering at vælge egetræsgulve, hvis du ønsker flotte gulve, der holder i mange, mange år. Dette er nemlig én af de mest solide træsorter, og det fås i flere flotte farver og mønstre hos Trækompagniet.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert