Menu

Maritim Luksus: Moderne Bolig i Nordsjælland

Indrammet af det maleriske landskab i Nordsjælland, tæt på den eksklusive kyststrækning, finder vi en moderne og elegant villa. Denne luksuriøse bolig er designet med en præcis balance mellem horisontalt træ, glas og beton, hvilket skaber et arkitektonisk mesterværk. Et nøgleord der beskriver boligens arkitektur er ‘harmoni’, som åbner op for det omgivende maritime miljø og lader det strømme frit gennem husets indre.

Privat bolig – Nordsjælland, Danmark

Fotograf: John Bendtsen

TK Eg Lava Plankegulv

Tykkelse: 21 mm. Bredde: 220 mm. Længde: 800-2400 mm.

Overfladebehandling: Varmebehandling og hård voksolie

Denne nordsjællandske villa harmonerer naturligt med det omgivende kystlandskab, hvor dens enkelte etage strækker sig mod stranden. Facaden er bygget i lokalt, lyst træ og store glaspartier, mens betonelementer elegant binder konstruktionen sammen. Boligens transparente design og naturlige materialer smelter ind i omgivelserne og skaber en harmonisk forbindelse med de omkringliggende bygninger.

Designet af villaen er på ingen måde dominerende over for det smukke landskab, men integrerer det i både sit ydre og indre. De store glaspartier lader kystlandskabet strømme ind i boligen og skaber en følelse af, at havets vidder indbyder sig selv indenfor. Dette resulterer i et interiør præget af ro og enkelhed.

TK Eg Lava Plankegulv er valgt for at forstærke følelsen af naturen indenfor. Det giver en solid og komfortabel base og tilføjer en reference til det omkringliggende landskab. Farvepaletten er holdt i neutrale toner af hvid, grå og sort, men det er det mørke, glødende trægulv, der giver den gennemgående varme i rummet, fra gulvet til vinduesrammerne og møblerne.

Tal med en ekspert