Dansk

Eg Classic

Classic-serien er et 3-lags lamel plankegulv med hårdt træ både på top og bund, hvilket giver gulvet en enestående stabilitet og gør det velegnet til at ligge oven på gulvvarme. Gulvet kan leveres med børstet overflade og i op til 5 meters længde. 

  • 3-lags lammelopbygget
  • Velegnet til gulvvarme
  • Bredde 158 / 192 / 240 mm
  • Tykkelse 15 mm
  • Længde 2000 / 2400 mm
Mere info

“Efter en god rådgivning fra Trækompagniet, valgte vi at få fuldlimet vores nye gulv. Resultatet er blevet fantastisk, både når det gælder lyd og gang komfort. Alle vores gæster bemærker og roser gulvet"

Marianna og Poul

CLASSIC EG

Eg Classic 

Classic Eg Plankegulve er et 3-lags opbygget højkvalitets plankegulv som er specielt velegnet til lægning ovenpå gulvvarme. Gulvet fås i flere bredder, 158mm, 192mm, 240mm, og 320mm. Der kan vælges mellem flere sorteringer

  • Rustik som har en del knaster og stort farvespil
  • Knotty som er en mellem sortering med mindre mængde knaster
  • Knotless som er stort set knastfri og meget lidt farvespil

Gulvet kan fås med børstet overflade og i fire forskellige farver, olie og mat lak. Med et Classic Plankegulv kan bredderne blandes sammen. Flere og flere vælger at blande 3-4 bredder sammen, typisk i en tilfældig rækkefølge. Classic-serien er produceret i østrig, på en af verdens mest højteknologiske trægulvsfabrikker. Vi anbefaler fuldlimet.

Opbygningsmuligheder

Tre-lags plank

Læggevariationer

Faldende længder
Sildeben

Dokumenter

Yderligere inspiration

Eg Mallorca XXL
Eg Mallorca
Massiv Douglas
Massiv Douglas Trækompagniet
Eg Vulcano Fox
Trækompagniet Eg Vulcano Fox

Trækompagniets originale plejemidler

Trækompagniet har egne pleje- og vedligeholdelses produkter, som er specielt egnet til den behandling, gulvene har fået. Det gælder både gulvsæben med voks til vask af gulv samt vedligeholdelses olien som giver den helt unikke robuste overflade.
Det er altafgørende at pleje og vedligeholde sine trægulve med de rigtige plejemidler. Gøres dette, kan de holdes pæne I rigtig mange år.
Alle pleje og vedligeholdelse produkter kan bestilles i vores webshop. Varerne bliver leveret til døren indenfor 3 hverdage.

Shop nu

Få vores brochure

Close

Søgefelt

Få vores brochure Order our brochure Bestill brosjyren vår Ja, tak Yes please Ja takk