Skip to main content

Chevron Gulve

Se udvalgt sortiment

Oplev de markante og stringente linjer i Trækompagniets chevrongulve

Chevrongulve, som også bliver kaldt for fransk sildeben, er et gammelt mønster, som heldigvis er blevet genopdaget. Og vi kan sagtens forstå renæssancen. Med mønsterets markante linjer får boligejere et stringent og snorlige afsæt for boligens mere farvestrålende og livlige indretning.

Gulvet har en nærmest magisk evne til at få rummets møbler til at lyse op på en særlig måde, så hele rummet får et mere eksklusivt look. Trækompagniet er altid åbne over for at investere tid i snedkeriet på nye såvel som gamle mønstre, så vi kan give kunderne de absolut bedste valgmuligheder på markedet.

Godt at vide om chevrongulve

Et chevron-gulv fra Trækompagniet er slidstærkt, en investering for livet og velegnet til såvel store som små rum. Et chevrongulv lægges i 2-lags massiv (vandtæt krydsfiner under egetræ). Den lagrede opbygning gør, at et chevrongulv i 2-lags massiv egner sig godt til blive lagt over gulvvarme, da det bedre kan håndtere temperaturudsving.

Læs mere

Sortiment af chevrongulve

Alle Lyse Mørke

Fås også som chevrongulv

Alle nedenstående gulve fås også i et chevron mønster

Hos Trækompagniet producerer vi alle vores gulve fra bunden. Vi tilbyder skræddersyede løsninger efter dine behov.

Oplev mere

Chevron gulve i 2-lags massiv

Alle de Chevron gulve du finder her på siden er i 2-lags massiv. Det vil altså sige, at gulvet er bygget op i to lag, hvor det nederste lag udgøres af vandtæt krydsfiner, mens det øverste består af egetræ.

Trækompagniet har valgt at specialisere sig i produktion af 2-lags massive plankegulve og parketgulve. Som producent kan vi nemlig styre hele fremstillingsprocessen; råvarer, produktion, overfladebehandling, pakning, distribution og salg.

Løsning med 2-lags massive Chevron gulve er specielt god, når du også gerne vil have gulvvarme. Det er denne type gulve nemlig særdeles velegnet til. Hvis man har et massivt trægulv vil det nemlig bliver påvirket af de store temperatur-sving, som gulvvarme forårsager.

 

Læs mere

Hvor stammer chevron mønsteret fra

Chevron mønsteret består af parallelle planker, der er skåret på en vinkel og derefter lagt i en v-form hvor enderne skaber en spids. Det minder på mange måder om et herringbone mønster, hvor chevron gulvet i stedet for at have det rette linjer, er skåret på skrå. Det skaber en mere dynamisk og elegant stil. Et chevron gulv kan laves i mange træsorter og du kan derfor se gulvet i mange forskellige nuancer.

Chevron mønsteret har en lang historie bag sig og er blevet brugt i flere forskellige kulturer og sammenhænge gennem tiden. Dog kan mønsteret spores helt tilbage til oldtiden, hvor man også brugte til i keramik og tekstiler kulturer. Det er fundet i både Grækenland, Egypten og Romerriget. I dag er chevron mønsteret igen blevet populært i mode- og designverden, hvor det både ses som gulve men i lige så stor grad på badeværelset lagt med fliser.

Hos trækompagniet er vi altid åbne overfor at investere tid i snedkeriet på nye såvel som gamle mønstre, så vi altid kan give vores kunder de absolut bedste valgmuligheder på markedet.

Chevron gulv og gulvvarme

I dag foretrækker de fleste at få lagt gulvvarme i deres boliger. Derfor er der mange der gerne vil have et gulv, hvor det er muligt at få lagt gulvvarme under og her er vores chevron gulv ingen undtagelse. Du kan derfor roligt gå og drømme om et chevron gulv fra trækompagniet, selvom du også ønsker gulvvarme. De eneste gulve vi har, som ikke fungere godt sammen med gulvvarme er vores massive trægulve.

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Få vores brochure Order our brochure Ja, tak Yes please