Menu

Chevron gulv

Se udvalg af Chevron gulve

Oplev de smukke og stringente linjer i et Chevron gulv

Med et Chevron gulv fra Trækompagniet vil du opleve et elegant og dekorativt mønster, der vil forfine ethvert rum eller boligs udtryk. Vores Chevron gulve er fremstillet af europæiske egetræ i den absolut højeste kvalitet, der sikrer et holdbart og slidstærkt gulv. Se vores udvalg herunder.

Sortiment af Chevron gulve

Filter chevron gulve
  • Alle
  • Lyse (2)
  • Mørke (1)

Ofte stillede spørgsmål om Chevron gulve

Vi har samlet de spørgsmål om Chevron gulve, som vi oftest bliver spurgt om. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker personlig rådgivning.
Ja, som udgangspunkt tåler alle vores Chevron gulve gulvvarme. Dog anbefaler vi ikke at lægge gulvvarme under massive gulvbrædder, da den underliggende varme kan få plankerne til at udvide sig en smule, når gulvet er blevet lagt. Derfor fremstiller vi alle vores Chevron gulve med mulighed for at få en to-lags lamel opbygning, der har samme udseende og overflade som et massivt, men som bedre tåler den underliggende varme.
Et Chevron gulv er konstrueret med planker i en vinkel, som skaber et karakteristisk V-mønster, der både er æstetisk tiltalende og holdbart. Da gulvet er fremstillet af træ, som er et naturmateriale, er det modstandsdygtigt og kan modstå mange års brug ved korrekt vedligeholdelse. Chevron gulvet kan ligesom andre trægulve slibes flere gange for at forny dets udseende. Som med alle træbaserede materialer, kan et massivt Chevron gulv reagere på ændringer i luftfugtigheden; det kan udvide sig eller trække sig sammen afhængig af omgivelserne. I Danmark, hvor luftfugtigheden normalt varierer mellem 35 til 65 %, kan disse ændringer lejlighedsvis forårsage små eller større revner, eller skabe det, der kaldes et “vaskebræt”. Dog sikrer vores to-lags konstruktion af Chevron gulvet, at gulvet ikke giver sig og arbejder for meget, hvilket sikrer en længere levetid og et flot udseende mange år frem.
Ja – det både kan vi, og anbefaler vi. Hos Trækompagniet håndterer vi hele processen fra start til slut, når det kommer til lægning af dit nye Chevron gulv. Vi står selv for produktionen, hvor vi anvender europæisk egetræ af høj kvalitet til at fremstille vores gulve. Herefter leveres gulvet direkte til din adresse, hvor vores erfarne team af gulvlæggere står klar til at montere gulvet, hvilket garanterer et fejlfrit resultat gennem hele forløbet.

Eg Capri Chevron gulv

Godt at vide om et Chevron gulv

Et Chevron gulv fra Trækompagniet kan ses som en investering for livet. Med gulvets smukke V-former og asymmetriske linjer vil det pryde ethvert rum med sit elegante udtryk.

Vores Chevron gulve er fremstillet i en to-lags massiv konstruktion med en vandtæt krydsfiner base toppet med et massivt lag af egetræ, der sikrer eminent holdbarhed og et visuelt tiltalende udtryk. Denne opbygning er enormt robust, hvilket gør Chevron gulvet ideelt til installation oven på gulvvarme, da de to lag arbejder sammen om at modstå de temperatursvingninger, der kan forårsage, at gulvet udvider sig, når det er blevet lagt. Chevron-mønsteret bidrager ikke blot til gulvets æstetik, men også dets evne til at skabe en følelse af eksklusivitet i din bolig.

 

Vi hjælper dig med at skræddersy lige netop det Chevron gulv, du ønsker

Hos Trækompagniet producerer vi alle vores gulve fra bunden. Derfor kan vi skræddersy dit nye Chevron gulv efter dine ønsker. Herunder ser du et udsnit af vores forskellige gulve.

I vores showroom kan du se alle de muligheder, der er med et Chevron gulv

Godt at vide om et Chevron gulv

Et Chevron gulv fra Trækompagniet er slidstærkt, en investering for livet og er velegnet til store såvel som små rum. Et Chevron gulv kan lægges som et massivt trægulv i eg eller som 2-lags massiv (vandtæt krydsfiner under egetræ). Hvis I har, eller ønsker, gulvvarme, så anbefaler vi et Chevron gulv i 2-lags massiv, da det holder bedre til gulvvarme.

Chevron gulv i 2-lags massiv

Alle de Chevron gulve du ser her på siden er konstrueret i det, der kaldes “2-lags massiv”. 2-lags massiv betyder, at gulvet er bygget op i to lag, hvor det nederste lag udgøres af en vandtæt krydsfiner base, mens den øverste del består af slidstærkt egetræ. 

Trækompagniet har valgt at specialisere sig i 2-lags massive Chevron gulve, da mange danske boligejere i dag får lagt gulvvarme, hvilket den 2-lags massive opbygning er særligt velegnet til. Hvis man udelukkende har et massivt trægulv, kan det nemlig blive påvirket af de temperatursvingninger, som gulvvarme forårsager. Hvis du er i tvivl om, hvilket gulv, du skal have lagt, hvis du ønsker gulvvarme, så er du velkommen til at kontakte vores gulvspecialister. 

Hos Trækompagniet styrer vi hele fremstillingsprocessen af vores Chevron gulve, fra udvælgelse af træsorter til produktion, overfladebehandling, pakning og distribution. Hvis du ønsker, at vi skal lægge dit nye Chevron gulv, så står vores specialiserede gulvmontører klar til at sikre, at dit Chevron gulv ligger nøjagtigt, som det skal, med perfektion i hvert et led.

Hvor stammer Chevron mønsteret fra

Chevron mønsteret er konstrueret af parallelle stave, der er skåret på en vinkel og derefter lagt i en “v-form”, hvor enderne tilsammen skaber en spids. V-formen skaber et stilrent og elegant udtryk, hvilket skaber et herskabeligt look, når Chevron gulvet er lagt.

Mønsteret har en lang og spændende historie bag sig, og er blevet brugt i flere forskellige kulturer og samfund gennem verdenshistorien. Mønsteret blev først set på artefakter tilbage fra oldtiden, hvor mønsteret blev brugt i keramik og på tekstiler. Meget af dette kunne ses i oldtidens Grækenland, Egypten og Romerriget.

I dag er Chevron mønsteret igen blevet populært i både interiør- og designverdenen, hvor det ofte ses som gulve, men i høj grad også på badeværelsesvægge, hvor Chevron mønsteret lægges med klinker.

Hos Trækompagniet har du flere muligheder, hvis du ønsker et Chevron gulv. Vores gulvspecialister kan sammen med dig udvælge de farver og overfladebehandlinger, som du ønsker dit Chevron gulv i. Hvis du gerne vil hente noget inspiration, er det en god idé at besøge vores Instagram.

Skal Trækompagniet stå for, eller give et tilbud på, dit nye Chevron gulv, så kontakt os på +45 44 44 16 20 eller info@traekompagniet.com

sildebensgulv

Chevron gulv og gulvvarme

I dag foretrækker mange at få lagt gulvvarme, når der enten skal renoveres eller opføres en ny bolig. Derfor er mange interesserede i at vælge et gulv, der tåler de temperatursvingninger, som gulvvarmen medfører. Man skal huske på, at et massivt trægulv er et naturprodukt, hvilket betyder, at det godt kan udvide sig efter, at det er blevet lagt.

For at undgå, at dit gulv bevæger sig for meget, efter det er blevet lagt, har vi her hos Trækompagniet specialiseret os i en “2-lags massiv” konstruktion, der er modstandsdygtig over for temperatursvingninger, og som sikrer, at dit gulv sagtens kan tåle den behagelige gulvvarme.

Hos Trækompagniet fremstiller vi også 2-lags massive plankegulve og sildebensgulve, der er velegnede til gulvvarme.

Giv dit hjem ny sjæl med et elegant Chevron gulv

Hos Trækompagniet er vi passionerede omkring at bringe nordiske og stilrene boligdrømme til live. Med et Chevron gulv, kan du omdanne din bolig til et mere moderne og elegant hjem, der giver en hyggelig og herskabelig følelse. Chevron gulvet har i sit design et sofistikeret touch, der ligeledes komplimenterer ethvert møbel. Dette klassiske design, som aldrig går af mode, sikrer, at dit hjem forbliver tidløst og stilfuldt i mange år frem.

Hos os kan du vælge mellem forskellige farver, sorteringer og overfladebehandlinger, hvilket betyder at du kan skræddersy dit Chevron gulv, så det passer perfekt ind i din unikke boligs karakter. Chevron gulvet er derfor ikke blot en investering i æstetik, men også i et langvarig værditilførsel til dit hjem.

Vælger du et Chevron gulv fra Trækompagniet, vælger du mere end bare et gulv; du vælger et centralt element, der vil give dit hjem karakter og varme. Uanset om du foretrækker det minimalistiske eller det mere markante, kan et Chevron gulv skabe den atmosfære og sjæl, du drømmer om.

Chevron Mallorca Gulv

Designbevidst og kompetent rådgivning

Hos Trækompagniet er vi alle ildsjæle og specialister inden for trægulve, som brænder for at skabe de smukkeste og mest organiske rammer om dit hjem. Vi har over 20 års erfaring med trægulve, og vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning i valget af gulv, nuance og dimensioner, til montering og behandling af gulvet.

Du er altid velkommen til at kigge ud forbi vores showroom i Bagsværd, hvor du kan få syn for sagen og mærke på materialerne. Herude kan du desuden se eksempler på, hvordan et Chevron gulv er lagt, og hvordan Chevron gulve kan kombineres med en trappeopgang i træ.

Vi kommer også gerne hjem til dig og ser på dine muligheder, så du kan blive tryg i dit valg af trægulv i hjemmet. Vi stræber nemlig altid efter at levere det bedste resultat. 

Informationer omkring vores Chevron gulve

Navn Eg Vulcano Fox Chevron gulv Eg Mallorca Chevron gulv Eg Toscana Chevron gulv
Farve Mørk Lys Natur
Bredde 100 / 120 / 150 mm 100 / 120 / 150 mm 100 / 120 / 150 mm
Plankelængde 520 / 640 / 920 mm 520 / 640 / 920 mm 520 / 640 / 920 mm
Tykkelse 16 mm 16 mm 16 mm

Få den bedste rådgivning

Vi har en stor passion for træ og har som mål at yde bæredygtige løsninger og opnå tilfredse kunder. Vi tilbyder rådgivning omkring valg af trægulve, lægning af trægulve, vedligeholdelse af trægulve og er med gennem hele processen

Tal med en ekspert